Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 66
Hier is pagina 66 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
CO TA EL EAU ETAT
NE kansplank van De Moerenaan.
che,
LON
?
%
SMAAK
Dos
A
1 IGEDROUGDEWRUCHTEN
y
Snijd appelen en ananas met de
0
EE
el
mandoline in ultrafijne plakjes
e
(of peren en mango, zoalsje
DUR too
elsene
vruchten op.Laatze gedurende
1uop110°Cdrogen en draai
DE erste Etat
PX
EME es
afkoelen. Om druiven tedrogen,
à,
FOTO CO ENT
Ca
8
N
enlaatjeze243uop110°C
© Smokkelaar Rouge
drogen, naargelang hun grootte
hr
\
EME OUENTe RENE
@ smokkelaar
Geitenbrie
Pr
© smokkelaar
vr
BABYBIETJES MET
ke
7
à
© Moerengoud
ES
AZIJNSIROOP
\ fl
ù
© Cobergher
Er
Ed
ti
R
2,
PN
à
de
Es
5
&
&
© Gouden Carolus
>
RÉ
AES
RE Nr
=
BEE AL FETT un
Ol
DET 0 EN eenn
4
de kook, met150 g kristalsuiker
en 1,5 dl ciderazijn. Laat 10 min
+
op een vrij hoog vuurtot een
kN
siroop inkoken. Laat afkoelen en
voegenkele walnootpitten toe.
SCONES
ET Ce TOT TE Nr
Fe
Ei
5.
Di
KOEN NT
SINAASAPPEL-
5
Kneed1ei,225g
CONFITUUR MET PORTO
zelfrijzende bloem,
4 kl bakpoeder.
36
1,25 di melk,
N
x
ES
LOTIR CONTE re
25 gkristalsuiker,
40 g malse boter, peper
LOST ETES
ei]
Schil 4grote sinaasappelen
en zouttoteen homogeen
deeg. Verdeel het deeg
DEN
ER RAe se ERA
over een beboterde en
deeltjesensnijdhet
met bloem bestuifde
ZN
ss
vruchtvlees in stukken (600 g).
muffinbakvorm, werk af
ke
Breng zein een kleine kookpot
met dikke bodem aan de kook,
PORN SE Gete ie
7
|
enbak 25 minineen
#
samen met 400 g kristalsuiker
voorverwarmde oven van
en 1dlrode porto. Laat 30 min
180°C. Dien lauw op.
DST een
ar
Meng met het sap van 1 limoen
Fe
en giet in een pot (dompel de
pot en het deksel op voorhand
Bid
in kokend water en laat ze
drogen). Sluit de pot, draai hem
om en laat volledig afkoelen.
66
DO7_Producieurindd 65
©
31/10/2019 15:41