Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 109
Hier is pagina 109 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
DE ZOETE BLADZIJDEN
DRIEKONINGENTAART MET
GANACHELEPELTJES
PAVLOVAKROON MET
FRAMBOZENFRANGIPANE
CITRUSVRUCHTEN
N+30M
ETES
LUK
MIN +1 U BAKTIJD (+ 2 U
ELTUD)
DDELD
Vetten:7g-Koolhydraten:8g
A 12 PERS
9
Vezels:0 g- Elwitten:1g
Vetten:36g-Koolhydraten:40g
Vetten:13g-Koolhydraten:35g.
9
Vezels: g- Eiwitten:8g
Vez
1g-Elwitten:4g
Voor de witte ganache:
» leidooier
» 8elroom
+ 6 eiwitten (2,25 dl) op kamertemperatuur
+ 160 g witte chocolade
= 2 plakken bladerdeeg
« 1 pompelmoes
» 1kl water
Voor de ganache met melkchocolade:
« 1 sinaasappel
« 1 droge boon (of 1 porseleinen boon)
» 1dl room
+ 1 mineola
+ 140 g melkchocolade
Voor de frambozenfrangipane:
» 2 clementines
+ 3eieren
Voor de zwarte ganache:
+ Leitroen + Lel sap
+ 250 gframbozen «+
» 1,2 dl room
+ 1 afgestreken el maizena
+ 120 g pure chocolade
+ 200 g amandelpoeder
Garnituur naar keuze:
» 5dl room
» Zel bloem
+ 330 g + 1 el ultrfijne suiker
+ 250 gkristalsuiker
+ Studentenhaver ‘Vesuvio’
- 6 takjes munt
« Gedroogde mango en kokosnoot Breakfast”
+ 200 g boter
Superfood
© Verwarm deoven voor op 150°C.
- Gekonfijte sinaasappelreepjes
©@ Verwarm de oven voor op 210°C.
+ Bloemensalade Rue des épiciers
Klop deeiwitten op toteen zacht
Maak de frangipane: mengde
+ Fleur de sel
schuim en voeg beetje bij beetje en al
ontdooide frambozen met de andere
kloppend de suiker toe. Meng tot een
ingrediënten van de frangipane tot een
© Maak de ganaches: de
stevige, gladde en glanzende meringue.
homogene crème.
werkwijze istelkens dezelfde.
Je mag geen suikerkorrels meer voelen
© Rol koude plak bladerdeeg uit op
Hak de chocolade. Breng de room
als je een beetje meringuetussen de
een ovenplaat en laat het deegop het
aan de kook ineen steelpan, haal
vingers wrijft. Voeg het citroensap ende
bakpapier van de verpakking liggen.
de pan van het vuur en voeg de
maizena toe. Klop voorzichtig op. Giet
Bestrijk het deeg met de frangipane,
chocolade toe. Laat 2 min rusten en
de meringue in een spuitzak zonder tuit.
maar laat rondom een rand van
roer dan meteen garde. Laat even
@ Teken een cirkel van 28 cm diameter
2.em vrijen verstop de boon inde
rusten.
op bakpapier en een anderecirkel van
frangipane. Bevochtig de randen
© schik soeplepels op een
18 em diameter in het midden vande
van het deeg lichtjes en leger het 2de
eerste cirkel. Leg het bakpapier op de
dienblad: plaats hun stelen wat
deeg bovenop. Druk goed aan om de
hoger (verhoog de rand van het
ovenplaat. Vul de getekende ring met
randen aan elkaar vast te hechten en
2.grote strepen meringue om de basiste
dienblad indien nodig meteen
geef rondom kleine klopjes meteen
aluminiumworst) en het holle deel
vormen. Spuiter 12 hoopjes meringue
mes. Maak meteen klein scherp mes
goed vlaken stabiel (gebruik rijst,
naast elkaar bovenop. Schuif de plaat
tekeningen opde bovenkant van de
grof zout of iets anders als basis).
in de oven, verlaag de temperatuur tot
taart, zonder het deeg te doorsteken.
® Giet de ganaches in
120°C en bak 1u. Zet deoven uit, open
9 Klop deeidooier met het water los
spuitzakken (of in een hoek van
de deur op een kier en laat de pavlova
en bestrijk er de taart mee. Bak 30 min
diepvrieszakjes waarvan je de
gedurende 2u inde oven afkoelen.
in de oven. Laat de taart op een rooster
punt afsnijdt) en vul de lepels.
® Schil de citrusvruchten à vif en
lauw worden.
Voeg ingrediënten naar keuze
snijd ze in plakjes. Laat ze in een zeef
©@ Dien detaartop als ze nog een beetje
toe (heel of gehakt, naargelang
uitlekken. Klop de kouderoom op met
lauw is. Warm ze indien nodig even
hun grootte) en laat minstens 2u
Lel suiker.
in de oven op (maar vooral niet in de
in de koelkast opstijven.
© Dresseer de opgeklopte room net
microgolfoven!)
voor het opdienen met een spuitzak
zonder tuit op de kroon. Werk af met de
plakjes citrusvruchten ende munt. Dien
meteen op voor een perfect krokant-
IS klaar!
BAKKERIJAFDELING
smeltend effect. Geef er de rest van de
KONINGSKROON - DELHAIZE
slagroom en de vruchten apart bij.
Artisanaal vervaardigd en vers afgebakken in de winkel.
Het bladerdeeg is knapperig en bereid op basis van
melkerijboter. De heerlijke, huisgemaakte vulling dankt
zijn smaak aan de gemalen amandelen en de pure boter.
Verkrijgbaar vanaf 26/12/2019.
109
D39_CahierSucréFêtesindd 109
31/10/2019 15:49