Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 109
Hier is pagina 109 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 109 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 109
DE ZOETE BLADZIJDEN DRIEKONINGENTAART MET GANACHELEPELTJES PAVLOVAKROON MET FRAMBOZENFRANGIPANE CITRUSVRUCHTEN N+30M ETES LUK MIN +1 U BAKTIJD (+ 2 U ELTUD) DDELD Vetten:7g-Koolhydraten:8g A 12 PERS 9 Vezels:0 g- Elwitten:1g Vetten:36g-Koolhydraten:40g Vetten:13g-Koolhydraten:35g. 9 Vezels: g- Eiwitten:8g Vez 1g-Elwitten:4g Voor de witte ganache: » leidooier » 8elroom + 6 eiwitten (2,25 dl) op kamertemperatuur + 160 g witte chocolade = 2 plakken bladerdeeg « 1 pompelmoes » 1kl water Voor de ganache met melkchocolade: « 1 sinaasappel « 1 droge boon (of 1 porseleinen boon) » 1dl room + 1 mineola + 140 g melkchocolade Voor de frambozenfrangipane: » 2 clementines + 3eieren Voor de zwarte ganache: + Leitroen + Lel sap + 250 gframbozen «+ » 1,2 dl room + 1 afgestreken el maizena + 120 g pure chocolade + 200 g amandelpoeder Garnituur naar keuze: » 5dl room » Zel bloem + 330 g + 1 el ultrfijne suiker + 250 gkristalsuiker + Studentenhaver ‘Vesuvio’ - 6 takjes munt « Gedroogde mango en kokosnoot Breakfast” + 200 g boter Superfood © Verwarm deoven voor op 150°C. - Gekonfijte sinaasappelreepjes ©@ Verwarm de oven voor op 210°C. + Bloemensalade Rue des épiciers Klop deeiwitten op toteen zacht Maak de frangipane: mengde + Fleur de sel schuim en voeg beetje bij beetje en al ontdooide frambozen met de andere kloppend de suiker toe. Meng tot een ingrediënten van de frangipane tot een © Maak de ganaches: de stevige, gladde en glanzende meringue. homogene crème. werkwijze istelkens dezelfde. Je mag geen suikerkorrels meer voelen © Rol koude plak bladerdeeg uit op Hak de chocolade. Breng de room als je een beetje meringuetussen de een ovenplaat en laat het deegop het aan de kook ineen steelpan, haal vingers wrijft. Voeg het citroensap ende bakpapier van de verpakking liggen. de pan van het vuur en voeg de maizena toe. Klop voorzichtig op. Giet Bestrijk het deeg met de frangipane, chocolade toe. Laat 2 min rusten en de meringue in een spuitzak zonder tuit. maar laat rondom een rand van roer dan meteen garde. Laat even @ Teken een cirkel van 28 cm diameter 2.em vrijen verstop de boon inde rusten. op bakpapier en een anderecirkel van frangipane. Bevochtig de randen © schik soeplepels op een 18 em diameter in het midden vande van het deeg lichtjes en leger het 2de eerste cirkel. Leg het bakpapier op de dienblad: plaats hun stelen wat deeg bovenop. Druk goed aan om de hoger (verhoog de rand van het ovenplaat. Vul de getekende ring met randen aan elkaar vast te hechten en 2.grote strepen meringue om de basiste dienblad indien nodig meteen geef rondom kleine klopjes meteen aluminiumworst) en het holle deel vormen. Spuiter 12 hoopjes meringue mes. Maak meteen klein scherp mes goed vlaken stabiel (gebruik rijst, naast elkaar bovenop. Schuif de plaat tekeningen opde bovenkant van de grof zout of iets anders als basis). in de oven, verlaag de temperatuur tot taart, zonder het deeg te doorsteken. ® Giet de ganaches in 120°C en bak 1u. Zet deoven uit, open 9 Klop deeidooier met het water los spuitzakken (of in een hoek van de deur op een kier en laat de pavlova en bestrijk er de taart mee. Bak 30 min diepvrieszakjes waarvan je de gedurende 2u inde oven afkoelen. in de oven. Laat de taart op een rooster punt afsnijdt) en vul de lepels. ® Schil de citrusvruchten à vif en lauw worden. Voeg ingrediënten naar keuze snijd ze in plakjes. Laat ze in een zeef ©@ Dien detaartop als ze nog een beetje toe (heel of gehakt, naargelang uitlekken. Klop de kouderoom op met lauw is. Warm ze indien nodig even hun grootte) en laat minstens 2u Lel suiker. in de oven op (maar vooral niet in de in de koelkast opstijven. © Dresseer de opgeklopte room net microgolfoven!) voor het opdienen met een spuitzak zonder tuit op de kroon. Werk af met de plakjes citrusvruchten ende munt. Dien meteen op voor een perfect krokant- IS klaar! BAKKERIJAFDELING smeltend effect. Geef er de rest van de KONINGSKROON - DELHAIZE slagroom en de vruchten apart bij. Artisanaal vervaardigd en vers afgebakken in de winkel. Het bladerdeeg is knapperig en bereid op basis van melkerijboter. De heerlijke, huisgemaakte vulling dankt zijn smaak aan de gemalen amandelen en de pure boter. Verkrijgbaar vanaf 26/12/2019. 109 D39_CahierSucréFêtesindd 109 31/10/2019 15:49
Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 109