Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 27


Hier is pagina 27 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Delhaize Folder 16.12.2019

Hier is pagina 27 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 27

5 ak: Ll 7 nn < A7 Jon À Fr a u | 2 > Ke De Pi S 4 2 Mi à AA S Sn 8 “ RN IR En 2 N il A) DE SL a iu JD a. u A! Su 2 ; & Wij NA be Ss ES #5 À, #4 ww 2 N RN Na * Re NA AI HP SI IN € Là = % RS à srt iN ED $ #1 x > # na % Led nee MET ROUE 25 MIN + 30 MIN KOOKTUD © GEMIDDELD PERS. Eem Vetten: 21g-Koolhydraten: NUTRI-SCORE © Vezels:2 g- Eiwitten: 68 Mmm. 3 schaaltjes gastronomisch witloof (3x 175 g) elkaar lichtjes man. ze ‘en derand van de 30 gwalnootpitten krimpentoch bijhetkoken). Voe; „Maak een gaatje in het 1 plak kruimeldeeg water toe en kruid met peper en zout. midden en bak 30 min goudbruin in 100 g roquefort Laat op een zacht vuurtje sudderen, tot de oven. 50 g kristalsuiker 1d! water de bovenkant van het witloof goudbruin, Leg de dienschotel omgekeerd isen al het water verdampt is. detaartvorm, houd alles goed 80 g boter en draai snel om. Bestrooimet. bakjes tijm Haal het witloof uit de pan. Doe Peper en zout de rest van de boter, 4takjes tijm en van de gehakte noten, de verkr Extra: suiker in de braadpan. Laat op een roqueforten de rest vandetij Taartvorm met hoge randen matig vuurtje karamelliseren. Giet Dien warm op, als voorgerecht de karamel in een taartvorm met kaasdessert. Verwarm de oven voor op 180°C. hoge randen, bestrooi met enkele Snijd de witloofstronkjes overlangs in grofgehakte walnootpitten en leg er Heb je een 100% metalen bré 2en leg ze, met de snijkant naar onder, de witloofstronkjes dicht op elkaar Dan kun jede taart daar ineens; in een grote braadpan met de helft van, bovenop. Bedek met hetkruimeldeeg. in de oven. de gesmolten boter (de stronkjes mogen Verfrommel de randen van het deeg ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERS 4 DO3_DeSaisonExofiquesindd 27 ® 31/10/2019 15:56

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 27