Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
5
ak:
Ll
7
nn <
A7
Jon
À
Fr
a
u |
2
>
Ke
De
Pi
S
4
2
Mi
.
EN Kd
w
ÿ
1
Es
dd
Ri
4%
7
Ex
ve
rs
#
LS
2
se
PEN
>
à
AA
S
Sn
8
“
RN
IR
En
2
N
il
A)
DE
SL
a
iu
JD
a.
u
A!
Su
2
;
&
Wij
NA
be
Ss
ES
#5
À,
#4
ww
2
N
RN
Na
* Re
NA
AI
HP
SI
IN
€ Là =
%
RS
à
srt
iN
ED
$
#1
x
>
#
na
%
Led
nee
MET ROUE
25 MIN + 30 MIN KOOKTUD © GEMIDDELD
PERS.
Eem
Vetten: 21g-Koolhydraten:
NUTRI-SCORE
©
Vezels:2 g- Eiwitten: 68
Mmm.
3 schaaltjes gastronomisch witloof (3x 175 g)
elkaar lichtjes man. ze
‘en derand van de
30 gwalnootpitten
krimpentoch bijhetkoken). Voe;
„Maak een gaatje in het
1 plak kruimeldeeg
water toe en kruid met peper en zout.
midden en bak 30 min goudbruin in
100 g roquefort
Laat op een zacht vuurtje sudderen, tot
de oven.
50 g kristalsuiker
1d! water
de bovenkant van het witloof goudbruin,
Leg de dienschotel omgekeerd
isen al het water verdampt is.
detaartvorm, houd alles goed
80 g boter
en draai snel om. Bestrooimet.
bakjes tijm
Haal het witloof uit de pan. Doe
Peper en zout
de rest van de boter, 4takjes tijm en
van de gehakte noten, de verkr
Extra:
suiker in de braadpan. Laat op een
roqueforten de rest vandetij
Taartvorm met hoge randen
matig vuurtje karamelliseren. Giet
Dien warm op, als voorgerecht
de karamel in een taartvorm met
kaasdessert.
Verwarm de oven voor op 180°C.
hoge randen, bestrooi met enkele
Snijd de witloofstronkjes overlangs in
grofgehakte walnootpitten en leg er
Heb je een 100% metalen bré
2en leg ze, met de snijkant naar onder,
de witloofstronkjes dicht op elkaar
Dan kun jede taart daar ineens;
in een grote braadpan met de helft van,
bovenop. Bedek met hetkruimeldeeg.
in de oven.
de gesmolten boter (de stronkjes mogen
Verfrommel de randen van het deeg
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERS
4
DO3_DeSaisonExofiquesindd 27
®
31/10/2019 15:56