Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 78


Hier is pagina 78 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Delhaize Folder 16.12.2019

Hier is pagina 78 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 78

© EVERZWIJN- STOOFPOT MET PASTINAAKPUREE EN GEROOSTERDE GROENTEN FOND D | D e< ES 0 Merwe nee a REIN DCS ol = ee N- KOOKTIID Asmın INGREDI ENTEN (4 PERS) mart NEREN AU - VOOR! DI 1 knolraap [1 2 stukjes steranijs © olifolie [1 800g stoofvlees van everzwijn D tui D 4gnte aardappelen D 250 ‘sinaasappelsap DI 2 flesjes Knorr Fond - Wild À 4 pastinaken [1 25cl rode win O1 2 eetlepels veen bessenconfituur © 1dimelk D 2teenties kruidnagel [DD 1 eetlepel balsamicoazijn U 50g solo-margarine | mosterdzaad D 2 eetlepels olie [1 Zout & Peper DI 1koffielepe! ‚\roze peperbessen DI 1koffielepe DI 500g Brusselse spruitjes [1 2kaneelstokjes eper en zout, W BEREIDING js everzvite mengen in enkom Kid metp Bereid de marinade vonrdorhesaasgelsp de ir, delden ende sl f. Laat minstens Au marineren inde ineen grote braadpan en 2 eetlepels. meng goed en dekaf en bewaar de mal rinade. Bak het vlees aan de rest van de marinade toe- @ schil de zivinen rijd in klein e stukjes. Giet het vlees af olgens de confl ituur, de Knorr Fo nd, de balsamicoazijn en. Voegdeuitoe en laat sudderen. Voeg ver en laat op een laag vuur sudderen gedurende 45 minuten. inuten. ten water. Giet af zodra Breng aan de kook de past ingken, snijd ze In grote st en en laat okenin gezo! kruid bijmet peper en zot. Bewaar warm alvorens Schi de aardappels en ze mals zijnen peer. Voeg de melk en margarine toe en te serveren. naargelang, hun grootte, Ver: spreid hennen Ca) 200. Was de sprities en raapies en srijdin2of 4 gedurende 20-2Sminin == @ ver ovenscl arm de oven voor op haalen voeg olle, ‘zouten peper toe Bedek met pier en bak de groetjes de oven. (7 iM depuesenwerkafmet wat veenbessenconfituur. À 6 Er met de groentjes en . ge À FOND FOND CI h an ss EN INT NE rend KOKEN MET KNORR. Tea na OINTDEK MEER RECEPTEN OP WWW.KNORR.BE ar PUB_KNORR_FONDSindd 78 31/10/2019 13:05

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 78