Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 87


Hier is pagina 87 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Delhaize Folder 16.12.2019

Hier is pagina 87 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 87

roo TRIP | / ji ed zur 5 E » an) Ÿ Ù L u» En jr > se im, ” Twee of drie generaties terug #1 Dj 6 K ns? ù stond Brabant nog bekend voor zijn paardensteak. Maar Ee ks à vandaag vind je nog maar zelden A Fa à paardenvlees. Wat wel nog altijd a € 2 3 MT furore maakt, inbinnen-en a I RT buitenland, is een overheerlijk de stuk Belgisch witblauw. Dit R ro runderras heeft mals en mager DN EN à vlees waar onze agronomen un + 1 en kwekerstrots op zijn. Maar à een stevige côte à Yos krijg je À niet alleen op, behalve als je IK x > honger hebt als een paard. Het ideale stuk rood vlees dus om te delen met je tafelgenoten, zi “+ vooral als er sowieso voor- en ( SG nagerecht op het menu staan. à È: LR Om dit recept nog feestelijker te maken, hebben we detraditionele BIN N frietjes vervangen door Brusselse aardappelwafeltjes. En omde bitterheid van het witloof uit volle grond (nog een van die Brabantse specialiteiten) te verzachten, ri © serveren we er een pittige Se LA vinaigrette bij! Dit gerecht heeft ÿ- niet meer nodig om in de smaak = re te vallen. Dezetijdloze klassieker moet je geproefd hebben. a > Wikkel je côte à Yos na het 7 \ -? TN bakken in aluminiumfolie en Er N / Fw Ye _ laat hem 15 min rusten. Zo wordt je vlees malser en krijgt het nog Gj Hr à nel meer smaak. EL er E ri zr Va + ’ ta he: a Hd revert N Ze ef Vide op PRINS [2 * D17_FoodTripNoelLocalindd 87 31/10/2019 1613

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 87