Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 50 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 50
PRODUCT IN DE KIJKER > U TAS STE 0! E OF INSPIRATIONS Voor echte feestmaaltijden haal je alles uit de kastenis enkel het beste goed genoeg. Aan hettaste of Inspirations- label herken je authentieke kwaliteitsproducten die nog steeds op traditionele wijze bereid worden. En waar een mooi verhaal achter schuilt KLETSKOPPEN BRIE DE MEAUX Deze ultradunne boterkoekjes Een kaas die geheel volgens de traditie met kandijsuiker zijn een Brugse specialiteit. Heerlijk bijeen kopje gemaakt wordt van koffie, maar ook (een stuk origineler) rauwe koemelk en bijeen plak foie gras of verkruimeld 48 weken gerijpt in een salade met eendenborstfilet. heeft. De bloemige EC korst verbergt een opvallend. - Bacon evenwichtige smaak. Detextuur is zacht, TE maar een echte Brie de Meaux is niet lopend. m, Kletskoppen Dentelles 4 N Nusskekse he = he \ 4 [% k pe 5 pe KROKANT d 6 aperitief! Kl @ v ER ik en jr Ken B MACARONS MOELLEUX MET CREPPIES ROCAMADOUR Voor deze macarons in de CHOCOLADE Lichte, knapperige Ditkleine kaasje van rauwe rijkste (en 100% natuurlijke) Een recept van Yves pannenkoekenrolletjes geitenmelk draagt denaam kleuren worden enkel gevuld met cheddar van het dorpje waaruit het Mattagne! Gebakken met of bacon. Hun de beste ingrediënten pure ingrediënten voor = afkomstigis(inhet Franse gebruikt: bourbonvanille, fijnproevers (boter, room, ken smaak departement Lot) enkreeg Valrhonachocolade, vers eieren, Belgische chocolade) ontploftalshet ware een AOC-keurmerk mee. De seizoensfruit… Deze lekkernijen en volgens de expertise van inje mond. Een voeding van de geiten wordt worden bereid zonder deze tweesterrenchef van niette versmaden (voor minstens 80%) gekweekt inde vruchtbare vallei rond kunstmatige smaakstoffen of restaurant Sea Grill. aperitiefhapje. bewaarmiddelen en tussen Je vindt deze moelleux in de derivieren in de regio. De kaas ‘de krokante koekjes (met jesafdeling. Warm ze zelf heeft 6 dagen gerijpten is amandelen en meringue) gaat op inde microgolf of de oven. zacht en romig met een lichte een rijkelijke ganache schuil Lauwwarm serveren hazelnoottoets. Alsje nogeen die smelt op jetong. engenieten maar! paar dagen kunt wachten voor je’m opeet, zal de smaak nog meer uitgesproken zijn. DOG_ProduifTOlindd 50 31/10/2019 15:45
Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 50