Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 63 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 63
STH HL rs — e PD & ©. A dd dé 3 err | I! mi 3 = un u ® Fr ® € a ) De jonge maar bitieuze Thijs Dewicke weet wat hij doet: | Mmmmaas maken met harten ziel. In wat volgt, een gesprek met N de jongstetelg,van een familie doeners en dromers die Delhaize graag steunt door hun authentieke producten (r exclusief in de rekken te leggen. Be bi une] rdt een jonge kerel als jij kaasmaker?” “Jullie maken kaas met eigen melk?” L js: “Wel LETTONIE CECI EU SUR Tuıss: “Vanafde eerste kaastotop vandaagmaken w« ERS C EC CNE RTS elkveebedrijf ENST ESSENCE Ce no et met een handvol koeien. Maar schommelende onze eigen koeien én geitenmelk van Sean Mabesoone, BRONS NE CNE ONE dat ze een andere een bevriende geitenboer. Mijn vader heeftnogsteeds Las weg zouden inslaan. En zo geschiedde: in 1989 besloten een melkveebedrijf, dat hij samen met mijn broers mijn ouders om de eigen melk niet gewoon te verkopen, uitbaat. Hun melkveestal telt intussen 125 koeien, goed maar te verwerken tot hoeveproducten zoals boter, voor z0'n3.500 liter melk per dag. Er wordt gebouwd yoghurt en rijstpap. Kort daarna las mijn moeder in aan een uitbreidingtot 250 melkkoeien, waardoor we de krant een artikel over kaas maken …” dan 7.000 liter melk per dagtotonze beschikking zullen hebben. Ze molken de koeien vroeger manueel, maar en van het één kwam het ander?” sinds 2018 zijn er - gelukkig - twee robots die de koeien ‚as: “Mijn moeder begonte experimenteren metka automati MOT CE EC te ECS mäken in de keuken. In een grote pot zette ze 10 liter verse melk op om uiteindelijk tot een blok kaas van 1kgte komen. “Wat is het geheim van kaas maken?” DDAR ou Eren ste ITTA fe ante ELAN on Tuus: “De kwaliteit van het basisingrediënt: verse melk. grotere pot had (lacht). Vervolgens verkaste ze naar de kelder En aangezien we die melk zelf produceren en pasteuriseren, van onze woning, waar ze iets meer ruimte had. In 1994 nam zijn we 100% zeker dat we met het beste van het beste ze Lucien - een ervaren kaasmaker uit de buurt - onder starten. Temeer omdat onze koeien minstens 5uur per dearmenvanafdanis de bal, euh... kaas beginnen rollen” dag buiten grazen, tenzij het te koud ofte vochtigis. 63 m D07_Producteurindd 63 © ENT zei
Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 63