Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
AAA TH A]
u
EE
PERSEN
De druiven worden binnen
de 24 uur tot sap (most)
COS REA ETES
LENECU I
GISTING
Er wordt gist toegevoegd om
Nrd
de fermentatie in gang
pn
IN 9 STAPPEN
FILTEREN
De gisten en andere vaste
stoffen worden verwijderd
meteen centrifuge.
PEN
A
ASSEMBLAGE
100 dagen na de bloesems worden
DN Meel
NAE Veder EEN
de
ven met de hand geplúkt
om de productie van het
G
tember)
seizoen te vermengen met
reservewijnen (van
vorige jaren)
BOTTELING
De geassembleerde
a
wijnen worden opflessen
getrokkenen in de
NANOTCE OC ECC
AGN TEVA Tenge
Hetis bij deze stap dat de
bubbels zich vormen.
RIJPING
PO CUT Et]
15 maanden en gebeurt in
de idealeomstandigheden
vandekrijtkelders opeen
natuurlijke temperatuur
van 10°C,
SL
REMUAGE (oranıen)
Gedurende 5 dagen worden
Ep EEE Easter
A|
slag gedraaid zodat het
bezinksel in de hals van
de fles afzakt.
%
DÉGORGEMENT
(ONTGISTING)
| ds
De hals van de fles wordt
ta
bevroren tot -25°C. De
Bro k DAAN
vandegistcellen wordt
vervolgens verwijderd
Nes EN NTL
[EL NER
gemengde wijn) aan
toegevoegd die de
uiteindelijke smaak bepaalt
(brut, sec, demi-sec).
58
y
Ee
D12_Inte
‚Champagne.indd 58
©
31/10/2019 16:08