Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 58
Hier is pagina 58 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 58 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 58
AAA TH A] u EE PERSEN De druiven worden binnen de 24 uur tot sap (most) COS REA ETES LENECU I GISTING Er wordt gist toegevoegd om Nrd de fermentatie in gang pn IN 9 STAPPEN FILTEREN De gisten en andere vaste stoffen worden verwijderd meteen centrifuge. PEN A ASSEMBLAGE 100 dagen na de bloesems worden DN Meel NAE Veder EEN de ven met de hand geplúkt om de productie van het G tember) seizoen te vermengen met reservewijnen (van vorige jaren) BOTTELING De geassembleerde a wijnen worden opflessen getrokkenen in de NANOTCE OC ECC AGN TEVA Tenge Hetis bij deze stap dat de bubbels zich vormen. RIJPING PO CUT Et] 15 maanden en gebeurt in de idealeomstandigheden vandekrijtkelders opeen natuurlijke temperatuur van 10°C, SL REMUAGE (oranıen) Gedurende 5 dagen worden Ep EEE Easter A| slag gedraaid zodat het bezinksel in de hals van de fles afzakt. % DÉGORGEMENT (ONTGISTING) | ds De hals van de fles wordt ta bevroren tot -25°C. De Bro k DAAN vandegistcellen wordt vervolgens verwijderd Nes EN NTL [EL NER gemengde wijn) aan toegevoegd die de uiteindelijke smaak bepaalt (brut, sec, demi-sec). 58 y Ee D12_Inte ‚Champagne.indd 58 © 31/10/2019 16:08
Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 58