Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
VANDAAG KOOP IK
e:
*
E
SALADE VAN KREEFT MET FIJNE GROENTJES
x
5 MIN © GEMIDDELD
QU
=)
=
PERS
Fi
.
.
Dl
aa
Voor de salade:
_ EEN KREEFT KRAKEN “+
Vetten:15g-Koolhydraten:9g
VOLG DE GIDS!
9
Vezels:
Eiwitten:358
Voor de ananassalsa:
verte
d-Koolhyaraten:13g
Vezel:
Eiwirten.ig
Voor de groene saus:
Vetten: 25g- Koolhydraten: 2g
8
Vezels:0g-Eiwitten:0g
Voor de speciale cocktailsaus:
verten:
g-Koolhydraten: 6g
&
-
9:
Vezels:1g-Eiwitten:ig
—
Wanneer de kreeft
Zorger voor dat je
» 2 levende kreeften van 800 g
+ 3eloliflie
| ee is, begin dan
de basis vastneemt.
‘de scharen goed bij
» 1 bussel koriander
met het verwijderen van
« Lbussel lente-uitjes
de scharen.
+ 200 g miniwortelen
+ Lrode peper
+ 200 g sugar snaps
» Zout
+ 200 g edamameboonties
Voor de groene saus:
+ bussel radijzen
+ 10 grucola
= 2 itle gem-harten
+ 5clwitte balsamicoazijn
+ Slwater
NS
+ 12 dlolifole
= Usblokes
» Y bussel koriander
+ 44 oljfolie
» Y bussel basilicum
» Y bussel dille
= 20 g verse kruiden naar keuze
2 150g grof zeezout
- Peperen zout
r4
» Zout
Voor de speciale cocktailsaus:
EE
Voor de ananassalsa:
« % groene appel
Jed met
De staart zou
* 3lente-uitjes
» Y citroen
38 staart om het schild
gemakkelijk moeten
+ 1 kleine ananas
+ 150 gcocktalsaus Natura
open te breken.
loskomen.
» 2 limoenen
» Y bussel basilicum Pistou
© Breng het water aan dekook met het zeezoutin een heel
grote kookpot. Dompel er de kreeften in, metde kop eerst. Zet
het dekselop de pan, breng opnieuw aan de kook en reken dan
nog 8min kooktijd (per kreeft: 1 min/100 8). Gietdekreeftaf
\ +
en laat hem meteen schrikken in water met ijsblokjes.
6
© Kook.de groenten afzonderlijk, in kokend gezouten water,en
laat zeschrikken in water metijsblokjes. Reken 5 min kooktijd
voor de hele geborstelde wortelen, 3 min voor de afgesneden
lente-uitjes, 2min voordesugar snaps en de edamameboontjes
Draaide kreeft omen
Maak de poot los van
(madien tedoppen) en 1min voordehele radijzen.
duw het schild open
de schaal. (Je kunt
@ Snijd delittle gem-harten in4. Haal het vleesuit de
9
naar de zijkanten.
6
ze leeghalen met een
kreeftenvork.)
kreeften. Verdeel het over de borden met de groenten, de little
gem-harten en de verse kruiden. Besprenkel meteen scheutje
olijfolie en dien koel op, met de saus naar keuze.
© Maak de ananassalsa: schil de ananas, snijd hem in parten,
er
verwijder de hardekernen snijd het vrucht viees in blokjes.
Meng ze met degesnipperde rode peper, de koriander en de
lente-uitjes (alledrie fijngehakt), het sap van de limoenen, de
gehakte koriander, de olijfolie en zout.
@ Maak de groene saus: mix alle ingrediënten.
@ Maak de speciale cocktailsaus: snijd de Yzappel in kleine
«
en
ddl.
blokjesen mengze methet sap van de citroen. Voeg de
cocktailsaus ende blaadjes basilicum Pistou toe.
Geef een goede slag
van de schaal.
Verwijder de2 stukken
met je mes op de rand
van het schild, om
Tip Winjegraag van alles proeven en tegelijk een onvergetelijke
het in 2 te breken.
indruk achterlaten? Dan maak je gewoon alle drie de sauzen klaar.
Gebruik hiervoor de helft van de hoeveelheden van elk recept.
VRAAG ONZE VISVERKOPERS OM
4
SS Ad
D20_Aujourd huij achete DEFindd 41
31/10/2019 15:43