Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 120
Hier is pagina 120 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ITALIAANSE PANNA COTTA
MOELLEUX MET EEN HART VAN CHOKOTOFF
20 MIN (+ 4 U AFKOELTIJD) + 4 PERS.
20 MIN + 7 MIN BAKTIJD + 4 PERS.
1 peer Doyenné du Comice + Sap van 1 limoen
3 di room (35% v.g.)
2 eieren
Zeierdooiers - 60 g zelfrijzende bloem + 60 g griessuiker
50 boter
4 Côte d'Or Chokotoffs
2 dl volle melk « 5 cl honing - 40 g fijne griessuiker
20 g boter
150 g chocolade Côte d'Or Noir de Noir
150 g chocolade Côte d'Or Wit
2 blaadjes gelatine (2 g/stuk)
Voor de saus: 2 dl agrumsap + 20 rietsuiker
1. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water tot ze soepel zijn.
1. Verwarmde oven voor op 230°C. Smelt de boter en de
chocolade au bain-marie. Neem van het vuur.
2. Verwarm de melk ende suiker in een steelpan (tot ongeveer
'0°C) en laat de witte chocolade erin smelten. Neem van het vuur.
2. Meng deeieren met de eierdooiers, de griessuiker en de
3. Losde uitgeknepen gelatineblaadjes op inde lauwe
zelfrijzende bloem. Klop tot een gladde massa.
‘chocolademelk’. Roer de room eronder. Verdeel het geheel in
3. Mong beide massa's tot een glanzend chocoladebeslag. Verdeel
gelijke vormpjes of glaasjes en laat gedurende 4u opstijven in
het beslag over beboterde, bebloemdebak- of siticonenvormpjes
de koelkast.
4. „Stop een Chokotoff in elk vormpje
4. Snijd de peer in 12 gelijke schijfjes en ver wijder het klokhuis.
5. Bak gedurende 6 à7 minin de voorverwarmde oven.
De karamel van de Chokotoff zal mooi smelten. Haaluit de oven.
5. Smelt de boter in een pan. Bak de peren kort aan. Zet op
het laagste vuur en blus met de honing en het limoensap. Laat
Laat de moelleux nog een 2 à 3 min rusten alvorens ze uit de vorm
te halen.
opkoken en neem van het vuur. Laat konfijten of afkoelen in
de pan.
6. Voor de saus: kook het agrumsap met de rietsuiker intot een
6. Haal de panna cotta makkelijk uit de vormpjes door deze kort
stroperige saus. Serveer een lepeltje van deze saus op een bord
inheet water te dompelen. Serveer met de sc
jes peer. Werk af
en schik daarop de moelleux. Geniet meteen van de nog warme,
met de saus, witte chocoladekrulletjes en de limoenzeste.
vloeibare chocolade. Ook afgekoeld zal je niet aan deze lekkere
chocoladegebakjes kunnen weerstaan.
A
TIP: ELKE OVEN IS ANDERS
EN EEN MINUUTJE MEER
TIP: JE KUNT DEZE PANNA COTTA OOK MAKEN MET
OF MINDER KAN EEN VERSCHIL MAKEN, MAAR DE
MET CÔTE D'OR MELK- OF PURE CHOCOLADE.
CHOKOTOFF ZAL ALTIJD VLOEIBAAR BLIJVEN.
CHOCOLADE EN WIJN?
ONTDEK DEZE VERRASSENDE COMBINATIES!
COOKIES
De karamel in de Côte d’Or Éclats Bruts
15 MIN + 10 MIN BAKTUD (+ 1 U AFKOELTIJD) + 20-25 KOEKJES
SANTATIERRA
Melk Karamel past verrassend goed bijde
Grand Cru Andes
hints van toast, gebrande koffie en gerookt
Lei
150 g zelfrijzende bloem
125 g poedersuiker
125 g boter
200 g chocolade Côte d'Or Puur-Hazelnoten
1 snufjezout
Carmenere
houtdiejeindeSanta Tierra Grand Cru
Andes Carmenere ontwaart.
1. Haal deboter uit de koelkast en breng op kamertemperatuur.
Hak de chocolade ‘Puur-Hazelnoten'fijn.
Jekunt Porto Graham's Late Bottle
2. Meng deboter met de suiker in een grote kom. Roer het hele
Vintage met uitzonderlijk veel
eierdoor. Spatel de gezeefde bloem en het snufje zout onder de
ingrediënten combineren, waaronder
massa. Voeg de fijngehakte chocolade ‘Puur-Hazelnoten’ too.
LE
blauwekaas, foie gras en donkere bittere
3. Laat het deeg nu minstens Lurusten in de koelkast. Verwarm
CÔTE D'OR
chocolade zoals deze Côte d’Or BIO Noir
de oven voor op 180°C.
Pointede Sel.
Ta Bruts Melk
4. Verdeel kleine bolletjesdeeg (1t1) op een ovenplaat bekloed
Karam 120 g
met bakpapier of een siliconenmatje. Laat voldoende afstand
De aroma's van exotisch fruit en vanille
tussen de hoopjes deeg, want het deeg zal tijdens het bakken
(exclusiviteit Delhaize)
in deze Château Viella - Pacherenc
nog wat uitlopen.
du Vic Bilh combineren dan
5. Bak het deeg gedurende 10 min in een voorverwarmde oven
weer uitstekend methet puroen
van 180°C. Laat de koekjes afkoelen op een rooster, zodat ze
fruitige karakter vando Côte d'Or
krokant worden.
Mignonnette Noir Orange.
EDOR
PORTO GRAHAM'S
ze
CÔTE D'OR BIO
Late PES
CÔTED'OR
CHÂTEAU VIELLA
Noir Pointe
de Sel 90 g
Mignonnette Noir
Pacherenc
Orange 180g
du Vic Bilh
TIP: PROBEER HET REGEPT OOK EENS UIT MET CHOCOLADE
CÔTE D'OR MELK & GEKARAMELISEERDE AMANDELEN.