Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 85
Hier is pagina 85 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 85 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 85
FOOD TRIP KE Ph 3 j NOORDZEE ee Tong is een heerlijke, verfijnde platvis. Het is een van de topproducten van "+ onze Belgische kust. Maar ook onze Zeeuwse mosselen en grijze garnalen zijn een unieke delicatesse, vooral als ze dan ook nog optraditionele Le wijze met trekpaarden bovengehaald worden. Geen fraaiere ingrediënten N ie voor een waar feestmaal van bij ons! da Of zet een smeuïge aardappelpuree "a ks met een zachtgekookt ei op het menu + met een flinke schep Belgische kaviaar. ER Ja hoor, ook in ons land wordt kaviaar geproduceerd, en nog bijster goede ook. Het voordeel van deze uitzonderlijke producten is dat je er niet veel van nodig hebt om er echt van te genieten. Wedden dat zelfs de meest zuinige van je gasten het je graag na zullen doen? Want ook u datis de magie van Kerstmis:mensen bijelkaar brengen rond een heerlijke maaltijd die met liefde werd bereid. Voor een goedkopere, pe maar net zo lekkere versie van dit gerecht, kun je de zeetong vervangen door schar of schol uit onze Noordzee, He reı en de kaviaar door gerookte haringkuit. CL 2 LE er .* 85 D17_FoodTripNoelLocalindd 85 31/10/2019 1613
Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 85