Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 49
Hier is pagina 49 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
o
VANDAAG KOOP IK …
»
FR
.
e
DELUXE GARNAALKROKETJES EB
REUZENGARNALEN IN PAPILLOT
TE
15 MIN KOOKTUD (+ 10 U KOELTIJD)
© GEMIDDELD
MET MANGO EN LIMOEN
MIN +
MIN KOOKTUD & GEMAKKELU
4 PERS.
Vetten:59g -Koolhydraten:42 8
9
Vezels:
“Eiwitten: 28g
Vetten: 19g-Koolhydraten:7g
236
Vezeis:3g-Eiwitten:1äg
+ 1,5kgongepelde grijze garnalen
+ 5 el druivenpitolie
» 1bussel koriander
+ 400 g gepelde grijze garnalen
+ 150 gboter
+ 400 g verse rauwe ongepelde
reuzengamalen
e
10 g verse kruiden naar keuze
+ 1 blik Chatkakrab met 40% poten (200 g)
« 1 schaaltje citroengrasstengels (75 g)
+ 200g edamameboontjes +
3
1 eitroengrasstengel
» 2 hele eieren + 6 eiwitten
+ 200 gember
=
= 1 kit Bouillongroenten ‘My Menu’
+ Kruidenmolen ‘Chili Explosion’ Santa Maria
+ 2lente-uities
3cm gember
+ 1 citroen
- mango
3
%teentje knoflook
- Peper en zout
+ 2 biolimoenen
e
% rode peper
+ 400 gbloem
Voor de garnituur:
3
+ 200 g paneermeel
» 6 clementines
+ 80 g gezouten boter
Peper
» 3 dl room
» 6 citroenen
+ 100 g gruyère
+ 6lente-uitjes
© Verwarm de oven voor op 240°C.
+ 100 g pamigiano
» 1 bussel Thaise basilicum
© Dompelde edamameboontjesin
Extra: 1 frituurbad
+ 3,8 dl water
kokend water, giet ze na 2 min afenlaat
«3,8 dl droge witte wijn
ze schrikken in ijskoud water. Dop de
‘boontjes. Snijd de mango in kleine blokjes.
© Begin Liefst 1 dag op voorhand: hak de groenten uit de kit grof en fruit
9 Verwijder de 2 buitenste lagen van de
ze op een zacht vuurtje, in een kookpot met 2 el olie. Sauteer intussen
citroengrasstengel. Houd enkeletakjes
500 g ongepelde garnalen op een hoog vuur, in een grote braadpan, met
koriander apart en hak de rest heel fijn
Lel olie. Doe ze in de kookpot en bak de rest van de ongepelde garnalen
met de andere kruiden, de knoflook, de
op dezelfde manier, in 2 keer. Voeg het water toe, samen met de witte
rode peper, de citroengrasstengel en de
wijn, de citroengrasstengels in grote stukken en de ongeschilde gember
lente-uitjes. Rasp de gember en pers metde
in plakjes. Laat de krab en de gepelde garnalen boven de kookpot
vingers het sap uitde pulp. Spatel al deze
uitlekken in een zeef. Houd ze apart. Brengaan dekook, zet het deksel
ingrediënten onder de malse boter en voeg
op de pan en laat 15 min sudderen.
ook het gembersap, de fijngeraspte zeste
© Mix debereiding fijn en giet ze door een puntzeef. Druk goedaanom
van 1 limoen en peper toe.
er zoveel mogelijk vocht uit te persen (Gd).
© Pel de garnalen, maar dekop en
O Laat de boter langzaam in een stoofpan smelten, bestuif hem met de
het laatste staartstukje mogen eraan
helft van de bloem en meng 3 min op een zacht vuurtje. Giet er beetje bij
blijven. Verdeel de garnalen over
beetje het kookvocht van de garnalen bij en dan, al roerend, deroom.
4grote vierkanten bakpapier. Voeg
Haal de pan van het vuur. Voeg het citroensap toe, kruid royaal met
de kruidenboter, de mango en de
enkele draaien van de ‘Chili Explosion’-kruidenmolen en bestrooi met
edamameboontjes toe. Sluit de papillotten
de 2 geraspte kazen. Roer er 2 hele eieren onder, vervolgens de gepelde
en schuif ze 18 min in de oven.
garnalen en de krab. Meng en breng verder op smaak met peper en zout.
© Werk af metkoriandertakjesen
@ Bekleed een dienblad met bakpapier en verdeel er de bereiding
limoenpartjes. Dien warm op.
over. Dek af en laat 6 u in de koelkast rusten.
© Ontvorm debereiding en snijd zein 24 vierkanten. Rol ze tot platte
gn
balletjes. Haal de balletjes door de bloem, dan door de licht opgeklopte
eiwitten enten slotte door het paneermeel. Laat de kroketjes minstens
“*Is klaar! METTENT
4u in de koelkast rusten (of Lu in de diepvriezer, ze mogen zelfs
volledig ingevroren zijn).
mann
OVENKROKETTEN
© Maak de garnituur: schil de citroenen ende clementinesävifen
GARNAAL - PURE OVEN
snijd de partjes tussen de vliezen uit. Kort de lente-uitjes in en snipper
LT
ren
BY PURE DAPHNÉ
ze over heel de lengte. Pluk de blaadjes van het Thaise basilicum.
@ Bak de kroketjes * 5 min in hete olie (160°C), tot ze goudbruin zijn.
Et
Heerlijk krokante en
Laat ze op keukenpapier uitlekken en dien ze meteen op, met
‘©
ch
niet-voorgefrituurde
de garnituur.
kroketten van Belgische
TP Haal het maximum uit
SCHLUMBERGER PINOT BLANC
bodem. 100% natuurlij
Frankrijk -Alsace
en op basis van 40%
de tijd die je in de keuken
doorbrengt: maak de
Met deze buitengewoon frisse en
grijze gamalen. Perfect
aangeduide hoeveelheiden
soepele wijn uit de Elzas hebben we
voor in de oven of
vries de rest van de kroketjes
een perfecte combinatie met zitige
de airfryer.
in voor een volgendekeer.
gerechten. Lekker en evenwichtig
met toetsen van citrusvruchten,
florale en minerale tonen.
AP.€ 7,59
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 49
D20_Aujourd huij achete DEF.ndd 49
®
31/10/2019 15:43