Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 49


Hier is pagina 49 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Delhaize Folder 16.12.2019

Hier is pagina 49 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 49

o VANDAAG KOOP IK … » FR . e DELUXE GARNAALKROKETJES EB REUZENGARNALEN IN PAPILLOT TE 15 MIN KOOKTUD (+ 10 U KOELTIJD) © GEMIDDELD MET MANGO EN LIMOEN MIN + MIN KOOKTUD & GEMAKKELU 4 PERS. Vetten:59g -Koolhydraten:42 8 9 Vezels: “Eiwitten: 28g Vetten: 19g-Koolhydraten:7g 236 Vezeis:3g-Eiwitten:1äg + 1,5kgongepelde grijze garnalen + 5 el druivenpitolie » 1bussel koriander + 400 g gepelde grijze garnalen + 150 gboter + 400 g verse rauwe ongepelde reuzengamalen e 10 g verse kruiden naar keuze + 1 blik Chatkakrab met 40% poten (200 g) « 1 schaaltje citroengrasstengels (75 g) + 200g edamameboontjes + 3 1 eitroengrasstengel » 2 hele eieren + 6 eiwitten + 200 gember = = 1 kit Bouillongroenten ‘My Menu’ + Kruidenmolen ‘Chili Explosion’ Santa Maria + 2lente-uities 3cm gember + 1 citroen - mango 3 %teentje knoflook - Peper en zout + 2 biolimoenen e % rode peper + 400 gbloem Voor de garnituur: 3 + 200 g paneermeel » 6 clementines + 80 g gezouten boter Peper » 3 dl room » 6 citroenen + 100 g gruyère + 6lente-uitjes © Verwarm de oven voor op 240°C. + 100 g pamigiano » 1 bussel Thaise basilicum © Dompelde edamameboontjesin Extra: 1 frituurbad + 3,8 dl water kokend water, giet ze na 2 min afenlaat «3,8 dl droge witte wijn ze schrikken in ijskoud water. Dop de ‘boontjes. Snijd de mango in kleine blokjes. © Begin Liefst 1 dag op voorhand: hak de groenten uit de kit grof en fruit 9 Verwijder de 2 buitenste lagen van de ze op een zacht vuurtje, in een kookpot met 2 el olie. Sauteer intussen citroengrasstengel. Houd enkeletakjes 500 g ongepelde garnalen op een hoog vuur, in een grote braadpan, met koriander apart en hak de rest heel fijn Lel olie. Doe ze in de kookpot en bak de rest van de ongepelde garnalen met de andere kruiden, de knoflook, de op dezelfde manier, in 2 keer. Voeg het water toe, samen met de witte rode peper, de citroengrasstengel en de wijn, de citroengrasstengels in grote stukken en de ongeschilde gember lente-uitjes. Rasp de gember en pers metde in plakjes. Laat de krab en de gepelde garnalen boven de kookpot vingers het sap uitde pulp. Spatel al deze uitlekken in een zeef. Houd ze apart. Brengaan dekook, zet het deksel ingrediënten onder de malse boter en voeg op de pan en laat 15 min sudderen. ook het gembersap, de fijngeraspte zeste © Mix debereiding fijn en giet ze door een puntzeef. Druk goedaanom van 1 limoen en peper toe. er zoveel mogelijk vocht uit te persen (Gd). © Pel de garnalen, maar dekop en O Laat de boter langzaam in een stoofpan smelten, bestuif hem met de het laatste staartstukje mogen eraan helft van de bloem en meng 3 min op een zacht vuurtje. Giet er beetje bij blijven. Verdeel de garnalen over beetje het kookvocht van de garnalen bij en dan, al roerend, deroom. 4grote vierkanten bakpapier. Voeg Haal de pan van het vuur. Voeg het citroensap toe, kruid royaal met de kruidenboter, de mango en de enkele draaien van de ‘Chili Explosion’-kruidenmolen en bestrooi met edamameboontjes toe. Sluit de papillotten de 2 geraspte kazen. Roer er 2 hele eieren onder, vervolgens de gepelde en schuif ze 18 min in de oven. garnalen en de krab. Meng en breng verder op smaak met peper en zout. © Werk af metkoriandertakjesen @ Bekleed een dienblad met bakpapier en verdeel er de bereiding limoenpartjes. Dien warm op. over. Dek af en laat 6 u in de koelkast rusten. © Ontvorm debereiding en snijd zein 24 vierkanten. Rol ze tot platte gn balletjes. Haal de balletjes door de bloem, dan door de licht opgeklopte eiwitten enten slotte door het paneermeel. Laat de kroketjes minstens “*Is klaar! METTENT 4u in de koelkast rusten (of Lu in de diepvriezer, ze mogen zelfs volledig ingevroren zijn). mann OVENKROKETTEN © Maak de garnituur: schil de citroenen ende clementinesävifen GARNAAL - PURE OVEN snijd de partjes tussen de vliezen uit. Kort de lente-uitjes in en snipper LT ren BY PURE DAPHNÉ ze over heel de lengte. Pluk de blaadjes van het Thaise basilicum. @ Bak de kroketjes * 5 min in hete olie (160°C), tot ze goudbruin zijn. Et Heerlijk krokante en Laat ze op keukenpapier uitlekken en dien ze meteen op, met ‘© ch niet-voorgefrituurde de garnituur. kroketten van Belgische TP Haal het maximum uit SCHLUMBERGER PINOT BLANC bodem. 100% natuurlij Frankrijk -Alsace en op basis van 40% de tijd die je in de keuken doorbrengt: maak de Met deze buitengewoon frisse en grijze gamalen. Perfect aangeduide hoeveelheiden soepele wijn uit de Elzas hebben we voor in de oven of vries de rest van de kroketjes een perfecte combinatie met zitige de airfryer. in voor een volgendekeer. gerechten. Lekker en evenwichtig met toetsen van citrusvruchten, florale en minerale tonen. AP.€ 7,59 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 49 D20_Aujourd huij achete DEF.ndd 49 ® 31/10/2019 15:43

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 49