Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 83
Hier is pagina 83 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 83 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 83
ER ®& EPPE 3” mr va a il $ T à N KNOLSELDER IN DE OVEN MET KRAB 5 MIN + 2U KOOKTUD © GEMIDDELD HEN N Vetten:48g-Koolhydraten: 548 Ei @ Vezels:13g-Eiwitten:34 8 1 + Lgrote krab + 100g boter « + &ansjovisflets in olie » 6 el koolzaadolie » 1kleine knolselder - 20g tijm + Lbiolimoen + 20g bieslook » 1 brood ‘Le Fermier + 2 teentjes knoflook (wit of bruin, naar keuze) « Peper van de molen + Fleur de sel + 250 gverse kaas Werbomont » Grof zeezout @ Verwarm de oven voor op 160°C. Smeer de hele knolselder in met 2 el koolzaadolie en leg A hem op de ovenplaat. Strooi grof zout rondde knolselder zodat hij stabiel blijft. Schuif hem > 2uin de ovenen laat hem lauw worden. © Haal al het vlees uitde krab en bewaar „rd “ RT: nf ” het in dekoelkast. 2 77 x © Maak de gebruinde boter:smelt de boter re Pe fj ME samen met de hele gepelde teentjes knoflook, op een matig vuurtje in een kleine braadpan, ww af BL = tot deboter amberkleurig wordt. Giet hem nf x m N TN meteen door een fijne zeef in een koude kom. © snijd het brood in dikke sneetjes en rooster el ze zonder toevoeging van vetstof op een 2% à ar hete grill. ', “x @ snijd een hoed uit de knolselder en haal “ « hem leeg met een parisiennelepel. Mixhet bh € Bi vruchtvlees fijn en meng het met de verse \ 5 A ÈT kaas en % van degebruinde boter. Hak de 7, Ex (et de. CG 4 1 5 ansjovisfilets, de tijm, % van de bieslook ei ( “= en de selderblaadjes fijn. Roer ze onder de 5 knolseldercrème, voeg hetkrabvleestoe en breng verder op smaak. * © Verwarm de oven net voor hetopdienen sy Bst voor op 200°C. Besprenkel de toasts met Ce >. de rest van de koolzaadolie en schuif ze 1" 3 min inde oven. Vulde knolselder met de D .! krabbereiding, leg hem op de dienschotel en strocier grof zoutrond om hem stabiel te Ce Cat houden. Overgiet de gevulde knolselder met nl "+ Fa de rest van de gebruinde boter. Bestrooi hem a a Br ep CT metde rest van de gehakte bieslook en de Tv x geraspte limoenzeste. Ser veer met detoasts. AAA DSE Tip Duw een hoge uitsteekring in de gebraden knolselder (nadat je er een hoedje hebt uitgesneden) om het vrucht vlees eruit te halen zonder hem te beschadigen: de uitsteekring zorgtervoor dat je deschil niet doorboort. Verplaats de uitsteekring telkens om zoveel mogelijk vruchtvlees uit de knolselder te halen. 4 (4 N ONS VA JRINK JE MET VERSTAND. 83 u D65_LePanierDuChefindd 31/10/2019 15:07
Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 83