Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 83
Hier is pagina 83 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ER
®&
EPPE
3” mr va
a
il
$
T
à
N
KNOLSELDER IN DE OVEN MET KRAB
5 MIN + 2U KOOKTUD
© GEMIDDELD
HEN
N
Vetten:48g-Koolhydraten: 548
Ei
@
Vezels:13g-Eiwitten:34 8
1
+ Lgrote krab
+ 100g boter
«
+ &ansjovisflets in olie
» 6 el koolzaadolie
» 1kleine knolselder
- 20g tijm
+ Lbiolimoen
+ 20g bieslook
» 1 brood ‘Le Fermier
+ 2 teentjes knoflook
(wit of bruin, naar keuze)
« Peper van de molen
+ Fleur de sel
+ 250 gverse kaas
Werbomont
» Grof zeezout
@ Verwarm de oven voor op 160°C. Smeer de
hele knolselder in met 2 el koolzaadolie en leg
A
hem op de ovenplaat. Strooi grof zout rondde
knolselder zodat hij stabiel blijft. Schuif hem
>
2uin de ovenen laat hem lauw worden.
© Haal al het vlees uitde krab en bewaar
„rd
“
RT:
nf
”
het in dekoelkast.
2
77
x
© Maak de gebruinde boter:smelt de boter
re
Pe
fj
ME
samen met de hele gepelde teentjes knoflook,
op een matig vuurtje in een kleine braadpan,
ww
af
BL
=
tot deboter amberkleurig wordt. Giet hem
nf
x
m
N
TN
meteen door een fijne zeef in een koude kom.
© snijd het brood in dikke sneetjes en rooster
el
ze zonder toevoeging van vetstof op een
2%
à
ar
hete grill.
',
“x
@ snijd een hoed uit de knolselder en haal
“
«
hem leeg met een parisiennelepel. Mixhet
bh
€
Bi
vruchtvlees fijn en meng het met de verse
\
5
A
ÈT
kaas en % van degebruinde boter. Hak de
7,
Ex
(et de.
CG
4
1
5
ansjovisfilets, de tijm, % van de bieslook
ei
(
“=
en de selderblaadjes fijn. Roer ze onder de
5
knolseldercrème, voeg hetkrabvleestoe en
breng verder op smaak.
*
© Verwarm de oven net voor hetopdienen
sy
Bst
voor op 200°C. Besprenkel de toasts met
Ce
>.
de rest van de koolzaadolie en schuif ze
1"
3 min inde oven. Vulde knolselder met de
D .!
krabbereiding, leg hem op de dienschotel
en strocier grof zoutrond om hem stabiel te
Ce
Cat
houden. Overgiet de gevulde knolselder met
nl
"+
Fa
de rest van de gebruinde boter. Bestrooi hem
a
a
Br
ep CT
metde rest van de gehakte bieslook en de
Tv
x
geraspte limoenzeste. Ser veer met detoasts.
AAA DSE
Tip Duw een hoge uitsteekring in de gebraden
knolselder (nadat je er een hoedje hebt
uitgesneden) om het vrucht vlees eruit te halen
zonder hem te beschadigen: de uitsteekring
zorgtervoor dat je deschil niet doorboort.
Verplaats de uitsteekring telkens om zoveel
mogelijk vruchtvlees uit de knolselder te halen.
4
(4
N
ONS VA
JRINK JE MET VERSTAND. 83
u
D65_LePanierDuChefindd
31/10/2019 15:07