Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
SEIZOENSFRUIT EN -GROENTEN
FAZANTENFILETS MET MANGO,
MINIGROENTEN MET TRIO VAN HUMMUS
SAUS MET LICHTE CURRY
30 MIN ©
EI
4 PERS.
Vetten:23g-Koolhydraten:21g
Vetten:48g-Koolhydraten:11g
ANUS
Vezeis: 189" Eiwitten:&g
©
Vezeis:4g- Biwitten:30g
+ 110 groene aspergepunten
+ 4 mango
- Peper en zout
+ 200 g mini rode bieten
+ 5 cl zonnebloemolie
Voor de hummus van witte bonen:
+ 200 g minirapen
« 1 rode peper
+ 1 citroen
+ 1 blik witte reuzenbonen
+ 200 g miniwortelen
- Peper en zout
+ 600 gfazantenfilet
« 2kl geconcentreerde
+ 4 minibloemkolen
Voor de wortelhummus:
(240 g, uitgelekt gewicht)
+ 4 miniromanesco's
+ 400 g wortelen
+ 5 cl zonnebloemolie
« 1 bussel groene asperges
Kippenbouillon Knorr
Voor de hummus van zoete
+ 1 dl zonnebloemolie
+ 200 g sluimererwten
+ 80 g boter
- 6 salieblaadjes
+ 150 g shimeji-
+ 50 g geklaarde boter
aardappel en mango:
» Ys bussel koriander
+ 1 klein teentje knoflook
‘Beurre des Chefs’
+ 2 kleine zoete aardappelen
« # kl komijnpoeder
- Peper en zout
champignons
- 8 takjes waterkers
Carlsbourg
+ 1 Kleine mango
» 2 kl curry ‘Madras’
© Maak dehummus van zoete aardappelen en mango: verwarm de oven voor
« 1dl room
Market Fresh
op 180°C. Prik de zoete aardappelen in en laat ze 40 min in de oven braden. Laat
» 2 diwater
= Peper en zout
ze lichtjes afkoelen. Schil de aardappelen en snijd het vruchtvlees in stukken.
Mix ze in de beker van de mixer met het vruchtvlees van de mango, de olie,
© Verwarm de oven voor op180°C.
de ontpitte en gehakte rode peper (gebruik naar eigen smaak de hele peper of
Verwijder het harde uiteinde van de
een deel ervan), peper en zout, tot een homogene hummus.
asperges, snijd ze schuin in 2en kook
© Maak de wortelhummus: schil de wortelen, snijd ze in schijfjes en kook ze
ze 4 min in kokend gezouten water. Giet
20 min in kokend water. Giet ze af en laat ze lauw worden. Mix de wortelen
de asperges af, laat ze 2 min in ijskoud
met de olie, de koriander, de komijn, peper en zout tot een gladde textuur.
water schrikken en laat ze uitlekken.
O Maak de hummus van witte bonen: laat de witte bonen uitlekkenen mix ze
© Maak de paddenstoelen schoonen
naar eigen smaak met citroensap, de olie, de gehakte salieblaadjes, het geperste
snijd ze los. Snijd de sluimererwten
teentje knoflook, peper en zout tot een smeuïge puree.
diagonaal in 2. Schil de mangoen
© Snijd de miniromanesco's in 4. Dompel ze met de minirapen en de
snijd hem in kleine dikke plakjes.
aspergepunten in een grote kookpot kokend gezouten water. Reken 2 min
Houd apart.
kooktijd zodra het water opnieuw kookt en laat de groenten daarna meteen
O Verwarm de room, het water,
in ijskoud water schrikken. Kook de rode bietjes apart op dezelfde manier.
de geconcentreerde bouillon en
Snijd de minibloemkolen en borstel de miniwortelen schoon, maar kook ze niet.
decurryineensteelpan. Laat
O Serveer de minigroenten bij het aperitief met de 3 soorten hummus.
zachtjes sudderen.
@ Snijd de fazantenfilets in 2. Breng
zeop smaak en bak zeaan de 2 kanten
Tp Voorzie watextraingrediënten om de hummus en de groenten mooite presenteren:
verse oregano, gesnipperde rode peper, wortelslierten, korianderblaadjesentakjes salie.
goudbruin op een hoog vuur, in een
braadpan met de geklaarde boter.
Schik ze in een ovenschaal, bedek ze
met aluminiumfolie en laat ze nog
KWARTELS MET LYCHEES EN DRAGON
5min in de oven garen.
EEE
Lu
4 PERS.
© Stoofintussen de groentenkortin
Vetten:27g-Koolhyaraten:208
dezelfde braadpan. Kruid met peper
9
Vezels:3g- Eiwitten: ag
en zout. Grilde stukken mango zonder
toevoeging van vetstof op een hete grill.
» 4 kwartels
+ 3,5 dl Iycheenectar
« 1 bussel dragon
@ Haal desteelpan met de saus van
- 1 grote ui
+ 1,5 di room
= L'teentjeknoflook
het vuur en voeg al kloppend de koude
+ 300 glychees
+ 50 gboter
+ Peper en zout
boter in stukjes toe. Voeg de braadjus
vande fazant toe en breng verder
© Verwarm de oven voor op 100°C. Snijd de kwartels overlangs in 2. Bak ze aan
opsmaak.
de 2 kanten kort goudbruin op een vrij hoog vuur, in een braadpan met de helft
@ Verdeel de groenten, de mango en
van deboter. Kruid met peper en zout. Haal de kwartels uit de pan, leg ze in een
de fazant over warme borden. Mix de
ovenschaal en schuif ze nog 30 min in de oven.
saus kort zodat ze lichtjes schuimt.
© Fruit de gehakte ui 5 min in de rest van de boter op een zacht vuurtje, in
Voeg ze voorzichtig toe op de borden,
dezelfde braadpan. Voeg de helft van de gehakte dragon en het geperste teentje
werk af met waterkers en serveer.
knoflook toe. Meng 2 min, voeg de geschildeen ontpitte lycheestoe en gieter de
nectar bij. Laat voor de helft inkoken op een matig vuurtje. Voeg de room toe en
laat opnieuw voor de helft inkoken. Breng verder op smaak.
Tp- Om de mangoplakjes mooite kunnen
grillen, gebruik je besteen niet alte
O9 Serveer de kwartels met de saus, werk af met de rest van de dragon en geef
rijpe mango.
er aardappelkroketjes bij.
31
DO3_DeSaisonExofiquesindd 31
31/10/2019 15:56