Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 31


Hier is pagina 31 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Delhaize Folder 16.12.2019

Hier is pagina 31 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 31

SEIZOENSFRUIT EN -GROENTEN FAZANTENFILETS MET MANGO, MINIGROENTEN MET TRIO VAN HUMMUS SAUS MET LICHTE CURRY 30 MIN © EI 4 PERS. Vetten:23g-Koolhydraten:21g Vetten:48g-Koolhydraten:11g ANUS Vezeis: 189" Eiwitten:&g © Vezeis:4g- Biwitten:30g + 110 groene aspergepunten + 4 mango - Peper en zout + 200 g mini rode bieten + 5 cl zonnebloemolie Voor de hummus van witte bonen: + 200 g minirapen « 1 rode peper + 1 citroen + 1 blik witte reuzenbonen + 200 g miniwortelen - Peper en zout + 600 gfazantenfilet « 2kl geconcentreerde + 4 minibloemkolen Voor de wortelhummus: (240 g, uitgelekt gewicht) + 4 miniromanesco's + 400 g wortelen + 5 cl zonnebloemolie « 1 bussel groene asperges Kippenbouillon Knorr Voor de hummus van zoete + 1 dl zonnebloemolie + 200 g sluimererwten + 80 g boter - 6 salieblaadjes + 150 g shimeji- + 50 g geklaarde boter aardappel en mango: » Ys bussel koriander + 1 klein teentje knoflook ‘Beurre des Chefs’ + 2 kleine zoete aardappelen « # kl komijnpoeder - Peper en zout champignons - 8 takjes waterkers Carlsbourg + 1 Kleine mango » 2 kl curry ‘Madras’ © Maak dehummus van zoete aardappelen en mango: verwarm de oven voor « 1dl room Market Fresh op 180°C. Prik de zoete aardappelen in en laat ze 40 min in de oven braden. Laat » 2 diwater = Peper en zout ze lichtjes afkoelen. Schil de aardappelen en snijd het vruchtvlees in stukken. Mix ze in de beker van de mixer met het vruchtvlees van de mango, de olie, © Verwarm de oven voor op180°C. de ontpitte en gehakte rode peper (gebruik naar eigen smaak de hele peper of Verwijder het harde uiteinde van de een deel ervan), peper en zout, tot een homogene hummus. asperges, snijd ze schuin in 2en kook © Maak de wortelhummus: schil de wortelen, snijd ze in schijfjes en kook ze ze 4 min in kokend gezouten water. Giet 20 min in kokend water. Giet ze af en laat ze lauw worden. Mix de wortelen de asperges af, laat ze 2 min in ijskoud met de olie, de koriander, de komijn, peper en zout tot een gladde textuur. water schrikken en laat ze uitlekken. O Maak de hummus van witte bonen: laat de witte bonen uitlekkenen mix ze © Maak de paddenstoelen schoonen naar eigen smaak met citroensap, de olie, de gehakte salieblaadjes, het geperste snijd ze los. Snijd de sluimererwten teentje knoflook, peper en zout tot een smeuïge puree. diagonaal in 2. Schil de mangoen © Snijd de miniromanesco's in 4. Dompel ze met de minirapen en de snijd hem in kleine dikke plakjes. aspergepunten in een grote kookpot kokend gezouten water. Reken 2 min Houd apart. kooktijd zodra het water opnieuw kookt en laat de groenten daarna meteen O Verwarm de room, het water, in ijskoud water schrikken. Kook de rode bietjes apart op dezelfde manier. de geconcentreerde bouillon en Snijd de minibloemkolen en borstel de miniwortelen schoon, maar kook ze niet. decurryineensteelpan. Laat O Serveer de minigroenten bij het aperitief met de 3 soorten hummus. zachtjes sudderen. @ Snijd de fazantenfilets in 2. Breng zeop smaak en bak zeaan de 2 kanten Tp Voorzie watextraingrediënten om de hummus en de groenten mooite presenteren: verse oregano, gesnipperde rode peper, wortelslierten, korianderblaadjesentakjes salie. goudbruin op een hoog vuur, in een braadpan met de geklaarde boter. Schik ze in een ovenschaal, bedek ze met aluminiumfolie en laat ze nog KWARTELS MET LYCHEES EN DRAGON 5min in de oven garen. EEE Lu 4 PERS. © Stoofintussen de groentenkortin Vetten:27g-Koolhyaraten:208 dezelfde braadpan. Kruid met peper 9 Vezels:3g- Eiwitten: ag en zout. Grilde stukken mango zonder toevoeging van vetstof op een hete grill. » 4 kwartels + 3,5 dl Iycheenectar « 1 bussel dragon @ Haal desteelpan met de saus van - 1 grote ui + 1,5 di room = L'teentjeknoflook het vuur en voeg al kloppend de koude + 300 glychees + 50 gboter + Peper en zout boter in stukjes toe. Voeg de braadjus vande fazant toe en breng verder © Verwarm de oven voor op 100°C. Snijd de kwartels overlangs in 2. Bak ze aan opsmaak. de 2 kanten kort goudbruin op een vrij hoog vuur, in een braadpan met de helft @ Verdeel de groenten, de mango en van deboter. Kruid met peper en zout. Haal de kwartels uit de pan, leg ze in een de fazant over warme borden. Mix de ovenschaal en schuif ze nog 30 min in de oven. saus kort zodat ze lichtjes schuimt. © Fruit de gehakte ui 5 min in de rest van de boter op een zacht vuurtje, in Voeg ze voorzichtig toe op de borden, dezelfde braadpan. Voeg de helft van de gehakte dragon en het geperste teentje werk af met waterkers en serveer. knoflook toe. Meng 2 min, voeg de geschildeen ontpitte lycheestoe en gieter de nectar bij. Laat voor de helft inkoken op een matig vuurtje. Voeg de room toe en laat opnieuw voor de helft inkoken. Breng verder op smaak. Tp- Om de mangoplakjes mooite kunnen grillen, gebruik je besteen niet alte O9 Serveer de kwartels met de saus, werk af met de rest van de dragon en geef rijpe mango. er aardappelkroketjes bij. 31 DO3_DeSaisonExofiquesindd 31 31/10/2019 15:56

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 31