Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 111


Hier is pagina 111 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Delhaize Folder 16.12.2019

Hier is pagina 111 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 111

[CS Ve MAC 1ù J plea NAI SN N 7” A So han à He LS Mod à Fon m Eb Pr a x # … © fi EN ® % 4 Magnum Mini Salted Caramel 200g Fijne kristalsuiker 4 Magnum Mini Chocolate & Orange 30g Accaciahoning 20g Bakboter Snuifie Kaneelpoeder ni 1 vel Filodeeg 50g Poedersuiker KEN Neel Kletskoppen ER Sniid de appel in kleine blokjes, bak ze kort aan Leg het filodeeg op het bakpapier en strijk het in met bakboter & breng ze op smaak met kaneel. met het geklopte ei. Laat de suiker karamelliseren in een pan op lage stand Snij het deeg in dunne reepjes en maak 4 nestjes. totdat de suiker lichtbruin is. Plaats vervolgens de pan in Behand edv era nepeh air een badje van koud water. Leg de nestjes op de Magnum en versier het dessert Leg de Magnum op een mooi bordje en versier deze met honing. met appeltes. Strooi de Brésillienne nootjes over het gerechtje Garneer vervolgens het geheel met de karamelstroop. en garneer het dessert met poedersuiker. Werk het dessert af met verkruimelde kletskoppen. a a | av M MI NI M N = ns A & & — —— & ® 31102018 1224

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 111