Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 111
Hier is pagina 111 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
[CS
Ve
MAC
1ù
J
plea
NAI
SN
N
7”
A
So
han
à
He LS
Mod
à
Fon
m
Eb
Pr
a
x
#
…
©
fi
EN
®
%
4 Magnum Mini Salted Caramel
200g Fijne kristalsuiker
4 Magnum Mini Chocolate & Orange
30g Accaciahoning
20g Bakboter
Snuifie Kaneelpoeder
ni
1 vel Filodeeg
50g Poedersuiker
KEN Neel
Kletskoppen
ER
Sniid de appel in kleine blokjes, bak ze kort aan
Leg het filodeeg op het bakpapier en strijk het in
met bakboter & breng ze op smaak met kaneel.
met het geklopte ei.
Laat de suiker karamelliseren in een pan op lage stand
Snij het deeg in dunne reepjes en maak 4 nestjes.
totdat de suiker lichtbruin is. Plaats vervolgens de pan in
Behand edv era nepeh air
een badje van koud water.
Leg de nestjes op de Magnum en versier het dessert
Leg de Magnum op een mooi bordje en versier deze
met honing.
met appeltes.
Strooi de Brésillienne nootjes over het gerechtje
Garneer vervolgens het geheel met de karamelstroop.
en garneer het dessert met poedersuiker.
Werk het dessert af met verkruimelde kletskoppen.
a
a
|
av
M
MI
NI
M N
=
ns
A
&
&
—
——
&
®
31102018 1224