Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 77 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 77
KEUKENCHALLENGE POMMES DAUPHINE RÜSTI'S KRIELTJES IN EEN ZOUTKORST Vetten:1g-Koolhydraten:35g vetten:23g-Koolhydraten:288 Vetten:20g-Koolhydraten: 208. o20@ Vezels:4g Eiwitten:8d © Vezeis:2g- Biwitten:äg Vezels:3g- Eiwitten: 5d «1 kgkrieltjes + 2 kg grof Guérandezout oa © Verwarm de oven voorop 180°C. Verdeel een deel = lei + 30 gboter „lei + 40 g boter van hetgrof zout over de bodem van een ovenschaal, : 500 g bloemige + Atakjestijm + 600 gfriet- + Atakjes rozemarijn schik er de hele krieltjes bovenop en bedek ze aardappelen - Peper en zout aardappelen + Espelettepeper volledig met zout. Schuif ze 1 uinde oven. : 50 g bloem Extra: „lui - Peper en zout = 8cl water + 1 frituurbad + 4 Klolijfolie ZOETE AARDAPPELSOUFFLÉS © Schilde aardappelenen @ schil, wasen droog de snijd ze in stukken. Doe ze in een aardappelen. Rasp ze metde steelpan, overgiet ze met koud grove kant van de rasp, dep Vetten:17 g- Koolhydraten: 20g water, voeg zout toe en breng aan ze droogof pers er het vocht ©® Vezdis:äg-Eiwitten:&g de kook. Laat 20 min sudderen. uit, maar spoel ze niet om hun © Maak intussen het soezendeeg: zetmeel te behouden. Roer hetei, » 9 eiwitten + 6 eidooiers + 200 g boter breng het water aan de kook in een de fijngehakte ui, de helft van de + 2 kg zoete aardappelen - Peper en zout grote steelpan, samen met de in gesnipperde rozemarijn, peper, + Zelbloem stukken gesneden boter. Haal van zouten Espelettepeper onder de het vuur zodra de boter gesmolten geraspte aardappelen. © schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Doe is en voegde bloem in één keer toe. 9 Verwarm telkens kl ze in een kookpot, bedek ze met koud water, voeg zout Meng met een spatel tot het deeg olijfolie en een klontjeboter toe en breng aan de kook. Laat 20 min sudderen, giet een bol vormt die van de bodem in 2 braadpannen (liefst de aardappelen af en mix ze fijn met 180 g boter. Laat loskomt. Zet de pan terug op een koekenpannen). Gieter een grote volledig afkoelen. zacht vuurtjeom het deeg watte lepel van de bereidingin (4%) en © Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter de drogen. Bewerk met een spatel druk aan, tot een kleine platte zijkanten van 12 kleine soufflévormpjes verticaal toter zich een vliesje vormt op de koek. Bak goudbruin op een zacht met een penseeltje. Bestuif ze met bloem (of met wanden. Haal opnieuw van het vuurtje, +8 min per kant, tot de paneermeel), schud er de overtollige bloem uit en zet vuur. Voeg het eitoe en meng goed. rôsti's zacht zij ze in dekoelkast. @ Meng de eidooiers met de puree, kruid met peper © Giet de aardappelen af en plet O Warm de rösti’s net voor het ze. Meng ze met hetsoezendeeg opdienen 10 min op in de oven, en zout. Klopde eiwitten tot schuim, roer ze onder en breng verder op smaak met op 180°C. Bestrooi met gehakte de bereiding en verdeel over de vormpjes. peper en zout. Vorm quenelles met rozemarijn en serveer. © schuif +12 min inde oven (houd zein het oog!) behulpvan 2 lepeltjes en schik ze maar open de deur vooral niet tijdens het bakken. één voor één op een vel bakpapier. Dien meteen op. © Verwarmde olie op 150°C en dompeler telkens een kleine hoeveelheid pommes dauphine TRUFFELPUREE in. Reken +5 min om ze lichtjes © 20 MIN + 20 MIN KOOKTIJD © GEMAKKELIJK © €€ A 4 PERS. goudbruinte bakken. Laat ze op Vetten:29g-Koolhydraten:23g keukenpapier uitlekken. oa Vezels:8g- Biwitten:6g ® Dompel net voor het opdienen ‘de pommes dauphine kort in de » 2eidooiers + 2 bokalen ‘Carpaccio van zomertruffels' taste of Inspirations. frituurpan op 180°C. Werk zeaf + 100 g grote bloemige aardappelen (2x 50 9) mettijmen serveer. » 1dl vom - Peper en zout - 35 g boter Th Boostde basispuree met specerijen naar keuze: curry, © Schilde aardappelen en snijd ze in stukken. Doe ze in een kookpot, bedek ze metkoud nootmuskaat, Espelettepeper … water, voeg zout toe en breng aan de kook. Laat 20 min sudderen. Giet de aardappelen af en plet ze met de boter en de room. © Houd enkele truffelschilfers apart en hak de rest grof. Roer ze onder de puree, samen metde helft van de truffelolie en de eidooiers. Breng verder op smaak. © Werk de puree af met truffelschilfers, besprenkel ze met de rest vande truffelolie en dien ze heet op. 11 D10_DéfWeekendPatatindd 77 31102019 15:31
Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 77