Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 72
Hier is pagina 72 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEUKENCHALLENGE
SU
TARBOTFILETS
TECHNIEK #3
MET ASPERGES,
MOUSSELINESAUS
PUREREN
MET an
E-
Truffelpuree
N
AARDAPPELRAS
Bintje
VORM langovaal, regelmatig
KLEUR lichtgeel
SMAAK neutraal
17
\
4
7
TYPE kruimig
!
ledereen weet dat je
aardappelpuree best met
bloemige aardappelen maakt,
zoals bintjes. Maar wist je ook
dat je de aardappel
len bet
pureert met een passes
À
in plaats van een stamper?
ie
1
Verder voeg je de melk en
zi
boter best op het einde toe.
Smelt de boter op voorhand in
A
de melk, zodat je makkelijk(er)
kunt doseren. Serveer de
LS
puree meteen, zodat hij niet
uitdroogt. Als jij de puree toch
opnieuw wilt opwarmen, kun
»»
je een extra scheutje melk of
klontje boter toevoegen.
*
LEKKER MET …
BIJNA ALLES.
eo
LE
py
2
BES
STROOP JE MOUWEN
OP. HAAL DE PASSE-
VITE OF DE STAMPER
UITDEKASTEN
MAAK DEZACHTSTE
PUREE OOIT.
STAMPEN, STAMPEN,
STAMPEN …
BLIJVEN STAMPEN
ir
D10_DéfWeekendPatatindd 72
81102019 15:30