Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 72
Hier is pagina 72 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 72 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 72
KEUKENCHALLENGE SU TARBOTFILETS TECHNIEK #3 MET ASPERGES, MOUSSELINESAUS PUREREN MET an E- Truffelpuree N AARDAPPELRAS Bintje VORM langovaal, regelmatig KLEUR lichtgeel SMAAK neutraal 17 \ 4 7 TYPE kruimig ! ledereen weet dat je aardappelpuree best met bloemige aardappelen maakt, zoals bintjes. Maar wist je ook dat je de aardappel len bet pureert met een passes À in plaats van een stamper? ie 1 Verder voeg je de melk en zi boter best op het einde toe. Smelt de boter op voorhand in A de melk, zodat je makkelijk(er) kunt doseren. Serveer de LS puree meteen, zodat hij niet uitdroogt. Als jij de puree toch opnieuw wilt opwarmen, kun »» je een extra scheutje melk of klontje boter toevoegen. * LEKKER MET … BIJNA ALLES. eo LE py 2 BES STROOP JE MOUWEN OP. HAAL DE PASSE- VITE OF DE STAMPER UITDEKASTEN MAAK DEZACHTSTE PUREE OOIT. STAMPEN, STAMPEN, STAMPEN … BLIJVEN STAMPEN ir D10_DéfWeekendPatatindd 72 81102019 15:30
Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 72