Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PRODUCT IN DE KIJKER
LE ‘smaak gebracht metknoflook en
Een wekenlange tragerijping op een lage temperatuur
knêflook en verse knoflook) en citroen (zeste, natuurlijk extract
geeft hem die unieke textuur van gedroogde
en essentiële olie). Deze twee olijfolies brengen salades, mayonaise,
charcuterie. Hij wordt gemaakt van de beste
een tabouleh of gegrilde visals geen ander op smaak.
stukjes vlees van gecertificeerde Franseeend. Deze
voorgesneden eendenborstfilet smelt op je tongen zijn
intense smaak enunieke aroma blijven nazinderen.
E
à y
Eendenborstfilet
ten gedroogd
k
Magret de cana
fi
Deze vijgen op. sion
passen als geen ander
Entenburstfilet
HS à
fi
À
Trocknung und Reifun)
=
bij een sneetje foie gras.
x
‘Een origineel en vooral
trepirilôns:
overheerlijk alternatief
meu vijdd je
—
voor uienconfituur.
2
u
|
opde volgende
4%
\
Para
BEP
|
mu Tas
Ze
ns,
0
+
DEA
72
RO
Ee
À
Ti
>
ID
!
D:
as
\
spranons
Deze rode bessen sudderen langzaam
kl
inketels voor ze in bokalen gedaan
K
«3
} |
Le
gen
worden. Deze kant-en-klare
=
MT)
M
nl
veenbessen ineigen sap zijn een
ni DIN
verfijnd en feestelijk bijgerecht bij
al je gevogelte en wild. Smakelijk!
x
|
a
Ks
ul
fi
EN
=
j
7 RER
2 €
U
I
vo
DE
Le
22
|
en
=
Be
EEE
an:
Deenige echte parmigiano
De witte zomertruffel wordt
Inde Parmastreek produceren
Coppa is geen hamsoort
met beschermde
doorde Italianen ook wel de
want het wordt
2
Luigi Devodier en familie al
zonnetruffe!’ genoemd. Zijn
generaties lang authentieke
vervaardigd op basis
(AOP) uit Emilia-Romagna.
subtiele smaak is zoeter
charcuterie met
van vlees afkomstig uit
Op geheel traditionele
dan die van zijn zwarte
de tn oog voor perfectie
de hals en de schouder
vanhet varken.
wijze geproduceerd net
evenknie en je eet hem
en respect voor de tradities.
als toen, 9 eeuwen geleden.
enkel rauw. Gebruik
Deze parmaham van topkwaliteit
Het heerlijke vlees
Je herkent hem aan zijn
deze kant-en-klare
wordt met de hand ontbeend,
wordtingebondenen
strokleur, de zoutkristallen
carpaccio om je pasta, vis
vervolgens 24 maanden lang
nadien voor langetijd
die lekker tussen jetanden
ofaardappelgratin een
gerijpt in oude kelders en daarna,
gerijpt waardoor het
kraken en de walnoten-
feestelijke toets te geven.
op ambachtelijke wijze gesneden.
een zachte en zoete
en hazelnoottoetsen.
m...
Een absolute must!
smaak krijgt.
51
Doe. ProduitTOlindd 51
31/10/2019 15:45