Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 53 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 53
PRODUCT IN DE KIJKER REKENEN PERS. 25 MIN © GE U E 4 PERS. vetten:17 g-Koolhydraten: 9g © Vezels:1g-Elwitten:17g Vetten: 69g-Koolhydraten:8g Vezels: 5g- Eiwitten: 74g Mix8 abrikozen op sap taste of Inspirations, Haal 3 lendenbief stukken ‘Rubia Galega’ gamma Beef of &elciderazijn met honingaroma taste of Europe taste of Inspirations (+ 850 g) uit de koelkast. Schil Inspirations, het sap van 1 citroen, 1 biobutternut en snijd hem in blokjes. Fruit ze op een hoog vuur 2 el olijfolie met pepers taste of Inspirationsen in een grote braadpan met 1 el olijfolie en 30 g boter. Verlaag het een mespuntje zout. Verdeel een beetje dressing over vuur zodra de butternutblokjes goudbruin zijn en bak ze nog 1 schaal (of over 4individuele borden). Leg er 10 min op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout. Giet 140 g gerookte zalm uit Orkney taste of 2. bokalen kalfsfond Delhaize (2x 1,9 dl) en 2 bokalen Inspirations bovenop en 200g fijne sneetjes runderfond Fundo (2x 2 dl) in een steelpan en laat ze voor zalmhaasje. Snijd 1 peer met de mandoline in fijne 2% inkoken op een hoog vuur. Schroei de lendenbiefstukken 1 min plakjes (besprenkel ze met citroen als je ze op voorhand per kant snel dicht op een vrij hoog vuur, in een grote braadpan met klaarmaakt). Voeg zetoe aan de carpaccio. Brengop 30 g geklaarde boter ‘Beurre des Chefs’ Carlsbourg. Leg ze smaak met enkele draaien van de kruidenmolen ‘Chili op een plank en bedek ze met aluminiumpapier. Haal de steelpan Explosion’ Santa Maria, werk af met takjes dilleen met de ingekookte fond van het vuur en roer er al kloppend serveer. Geef er de rest van de dressing apart bij. 120 g koude boter in kleine stukken onder. Voeg 1 goed. uitgelekte bokaal ‘carpaccio van zomertruffels’ taste of Inspirations (50 g) toe. Snijd de biefstukken in dikke sneetjes en dresseer ze op de borden met de butternutblokjes, 50 g rucola te hef wefore mosseruaerk wiet je speciale? en 50 g parmigiano in grote schilfers. Overgiethet vlees met saus, kruid met peper en dien op. Zat het stukje zalm 1u ipv de diepvrozer, zo (aaf het zieh gemakkelijker stijderv. et, Z x af „Bi, à an (a g DER en) pr N va Si A à 4 J Pr AN > & en ne À Partmoer ver (pkkere homemade { aardappelpuuze mat de olje var Ë de Tiuffele: eapı bjgerzcht om ® wiegen Te 2 > ger > 53 D06. ProduitTOlindd 53 31/10/2019 15:45
Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 53