Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 90


Hier is pagina 90 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Delhaize Folder 16.12.2019

Hier is pagina 90 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 90

FOOD TRIP NOORDZEEKRABBEN MET TONGFILETS, LUXE GENTSE WATERZOOI GRIJZE GARNALEN EN KAVIAAR EI A 4 PERS RENEE KEEN Vetten: Vetten:60g- Koolhydraten: 24g g-Koolhyaraten:118 ® 9 Vezels:7g- Eiwitten:48g Vezels:3g- Eiwitten:77g - 4 grote gekookte krabben + 2,5 dl droge witte wijn iz -Ikip + 1bokaal ‘Carpaccio van + 200 g sugar snaps zomertruffels’ taste of + 500 g tongfilets + 120 boter + 1 broccoli Inspirations (50 g) + 100 g gepelde grize gamalen + 5el olifolie + 30 gkaviaar » Ys bussel bieslook + 250 gminichampignons + 2,25 di room = 3 grote biowortelen + 2 gevogeltebouillonblokjes + 200 g zeekraal + 4 plukjes kervel CHABLIS PRESTIGE + 250 gjonge wortelen + 1 laurierblaadje + 800 g bloemige aardappelen - 1 snufje venkelzaadjes + 2sjalotten + Nootmuskaat Frankrijk- Bourgogne + L'courgette + Atakjestijm » 1dlmelk Wat Chablis zo uniek maakt, » Ys bussel waterkers - Peper en zout - Peper en zout „lui + 2,25 di room iszijn noordelijke ligging in de Bourgogne, het aparte terroir en het resulterende wijntype @ snijd de bouten los en doe ze met de © Haal de poten vande krabben. Draai de pantsers om. Maak het borstpantser los en waarbij exclusief met witte en rest van de kip in een kookpot. Snijd de uitsluitend chardonnaydruiven grote wortelen in schijfjes. Voeg ze toe verwijder het lichaam. Breek de krabschalen gewerkt wordt.In goede jaren is lichtjes naar de kanten toe om schaaltjes te in de kookpot, samen met de gehakte ui, het een echte gastronomische de verkruimelde bouillonblokjes, het vormen. Spoel ze. Breek de poten met een wijn met rijp citrusfruit en wit laurierblaadje, detijm, peper en zout. notenkraker. Houd apart. fruit, amandel en toast, én vooral Bedek met water (+ 1,81) en brengaan de @ schil de aardappelen en snijd ze in stukken. fijnzinnige zuren die de wijn kook. Laat 2 u zonder deksel op een heel Doe ze in een kookpot, bedek ze met koud water levendigen vitaal maken. AP. € 14,99 zacht vuurtje sudderen. en brengaan de kook. Kook ze 20 min, giet ze © Haal de kip uitde bouillon. Filter de afen plet ze met 50 g boter, de melk, geraspte bouillon en laat hem rusten. Haal het vel nootmuskaat, peper en zout. Menger de gehakte van de bouten. Snijd de filets en de rest bieslook onder. van het vlees los. Verdeel de broccoli in @ Verwarm de oven voor op 120°C. Hak de roosjes, verwijder de topjes van de sugar sjalotten fijn en fruit ze5 minop een zacht vuurtje in een steelpan, met 50 g boter en de snaps, schil de jonge wortelen en snijd de courgette in kleine stukjes. Maak de venkelzaadjes. Voeg de witte wijn toe en laat voor dehelft inkoken op een vrij hoog vuur. Voeg dan minichampignons schoon en laat ze heel. ® Leg voorzichtigeen vel keukenpapier op deroom toe, kruid met peper en zouten laat nog 10 min op een zacht vuurtje sudderen. Mix met hetoppervlak van de bouillon om het vet te —> absorberen en haal heter terug uit. Herhaal 20 g boter fijn, tot een smeuïge saus. dit tot de bouillon ontvet is. Breng de © Brengdetongfilets op smaak en plooi ze ‘bouillon opnieuw aan de kook en dompel er in 3, metde velkant naar binnen. Leg ze in een WESTMALLE TRIPEL de groenten in. Laat 8 min sudderen. Voeg ingeoliede ovenschaal, besprenkel ze met een Helder, goudgeel trappistenbier de stukken kip en de room toe. Laat nog scheutje olijfolie en schuif ze 10 min in de oven. met een fruitige geur van 2. min kokenen breng verder op smaak. ® Fruit de zeekraal 2 min op een vrij hoog vuur ripe banaan en een mooie, genuanceerde hopneus. Zacht @ Dresseer de waterzooi in een grote diepe in een braadpan met 2 el olijfolie. Kruid met schaal. Bestrooi hem met truffelcarpaccio, peper. en romig van smaak, met een bittere toets en veel finesse en besprenkel met de olie uit de bokaal en © Dresseer een quenelle van puree in elke elegantie. Heerlijk lange en droge werk af met de waterkers. Voeger eventueel krabschaal, voeg zeekraal, detongfilets en wat saus toe. Bestrooi met grijze garnalen, werk af met afdronk. Opmerkelijk is dat de wat gekookte aardappelen aan toe. fruitige geur van het bier in de een beetje kaviaar en ker vel. Leger de krabpoten grotere flessen van 75 cl wat rond en serveer. Geef er de rest van de puree en Tp Jekunt de bouillon ook met andere zachter isen rijper. Het bir krijgt groenten maken, naargelang de inhoud van desaus apart bij. ook een lichte vanilletoets. je koelkast: prei, selder, het groen van A.P € 4,55/75 cl (€ 6,07/1) lente-uitjes... Tp Gooi de lichamennietweg: snijd zein2 en schraap erhetvleesmet een kreeftenvorkje uit. Lekker op toastjes of op komkommerschijfies, bij het aperitief. 90 ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. D17_FoodTripNoelLocalindd 90 ® 31/10/2019 1613

Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 90