Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 79
Hier is pagina 79 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.

Hier is pagina 79 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 79
KEUKENCHALLENGE EENDENBORSTFILETS MET SPINAZIE, LAMSFILETS MET TARBOTFILETS MET ASPERGES, GELAKTE SAUS MET GEMBER KRUIDENBOTER EN MOUSSELINESAUS MET CHAMPAGNE MINIGROENTEN Vetten:27g-Koolhydraten:208 Vetten:80g-Koolhydraten:6g oe Vezels: 5g- Eiwitten:50 g a@ Vezels:2 g° Eiwitten:32g Vetten:31g-Koolhydraten:19g Verwarm de oven voor op 180°C. Doe 9 Vezels: g- Eiwitten: 42g 2x 2,2 dl verse bruine kalfsfond, 2el sojasaus, 4 gesnipperde gemberballetjes op siroop en Verwarm de oven voor op 160°C. Maak 800 gtarbotfilets schoon, breng ze op 4el van hun siroop in een steelpan. Laat voor de helft inkoken op een zacht Verwarm de oven voor smaak en plooi ze in 3, met de velkant vuurtje. Maak met een scherp mesje naar binnen. Schik ze in een geoliede ruitvormige inkepingen in het vel van op 180°C. Snijd. ovenschaal, sprenkel ze meteen 4 miniromanesco's in 4. 2grote eendenborstfilets. Bak eerst de scheutje olijfolie en bak ze 10 à 12 min in velkant goudbruin op een hoog vuur, in een Dompel ze met 200g hele de oven, naargelang hun grootte. Dompel braadpan zonder vetstof, en dan de andere minirapen en 200g hele 440 ggroene aspergepunten ineen geborstelde miniwortelen kant. Schuif de eendenborstfilets nog in een grote kookpot kokend kookpot kokend gezouten water. Giet ze 10 min in de oven om verder te garen. Draai na 3 min kooktijd af en fruit ze kort in de filets om, leg ze op een snijplank, bedek gezouten water. Reken 2 min een grote braadpan met 2 el olijfolie. kooktijd zodra het water ze met aluminiumfolie en laat ze opnieuw kookt en laat de Kruid met peper en zout. Klop, op een heel 5 min rusten. Giet 4 el van het vrijgekomen zacht vuurtje, 2 eidooiers, 1dldroge braadvet in een sauteerpan. Voeg groenten meteen schrikken champagne, zout en peper in een steelpan in ijskoud water. Kook 900 g spinazie, 2 gehakte sjalotten 200 g mini rode bieten op (indien nodig au bain-marie), net als en 2 geperste teentjes knoflook toe. een sabayon. Voeg beetje bij beetje en al Laat de spinazie op een matig vuurtje afzonderlijk op dezelfde kloppend 200 g gesmolten boter toe. manier. Schik alles ineen slinken. Kruid met peper en zout. Snijd de grote ovenschaal, besprenkel Haal de pan van het vuur, voeg het sap van eendenborstfilets in plakjes. Serveer ze met 14 limoen toe en breng verder op smaak. de spinazie en de saus. Bestrooi met 4 el met 2 el olijfolie, kruid met Serveer detarbot met de asperges en peper, zouten schuif 20 min grofgehakte geroosterde pindanoten in de oven. Verwarm besprenkel met saus. Bestrooi met roze en geef er de pommes dauphine bij. peperbollen en gehakte peterselie. 40 gkruidenboter Meggle Werk af met % limoen en geef er de in een grote braadpan en KALFSMEDAILLONS MET CHAMPIGNONS schroei 700 glamsfilets aan truffelpuree bij. EN PORTO, COPPACHIPS de 2 kanten kort dicht, opeen © 30MIN © GEMAKKELUK © EEE A 4 PERS. hoog vuur. Verlaag het vuur en GEBAKKEN KALKOEN MET APPELEN, laat nog *3 min op een zacht KANEEL EN WITLOOF Vetten: 28g- Koolhydraten:39 8 vuurtje bakken (naargelang de ae Vezels:3g-Eiwitten:45g dikte van het vlees). Kruid met peper en zout. Haal de filets uit verte g-Koolhydraten:5g, Verwarm de oven voor op 180°C. Bak debraadpan, houd ze warm a@ Ver 700 g dikke kalfsmedaillons kort en fruit 4 geriste takjes tijm £-Elwitten:568 goudbruin in een sauteerpan met 20 g gedurende 1 min in de pan. hete boter. Kruid ze met peper en zout. Voeg het sap van 1 citroen Verwarm de oven voor op 150°C. Kruid de Bedek de ovenplaat met bakpapier. Schik toe en laat 30 s inkoken. Meng binnenkant van 1 kalkoen van 4 kg met de medaillons op de ovenplaat, leg er er dan de rest van het pakje peper en zout (haal hem 1u op voorhand 8 sneetjes coppa rond en schuif 5à kruidenboter (85 g) onder. uit de koelkast). Schil 3 appelen, snijd ze 10 min in de oven (naargelang de dikte Serveer de lamsfilets met de in parten en ontpit ze. Vul de kalkoen met van de medaillons). Houd de coppa in het minigroenten, besprenkel 100 gboter in stukken en de appelpartjes. met saus en werk af met oog: hij moet knapperig worden, maar Leg hem in een heel grote ovenschaalen mag niet aanbranden. Voeg 20 g boter toe eitroenschijfjes. Geef er de besmeer hem met 100 g boter. Besprenkel in de sauteerpan, samen met 2 gehakte krieltjes in een zoutkorst bij. met 5dl kippenbouillon Fundo, kruid sjalotten en 500 g gehalveerde bruine CLOSERIE DE VAUDIEU met peper en zouten bestrooi met 3 takjes champignons. Fruit ze 5 min op een matig tijm en 3 takjes rozemarijn. Bedek de vuurtje. Gieter 2dlrode portoen CHÂTEAUNEUF-DU-PAPE kalkoen met aluminiumfolie en schuif hem Frankrijk-Rhône 2x 2,2 dl verse bruine kalfsfond bij 1.30 uin de oven. Leg 1 kg gehalveerde en laat op een vrij hoog vuur voor de helft De de generatie Brechet witloofstronkjes, 3 (ongeschilde, inkoken. Haalvan het vuuren mengmet ishier aan de slag. Zij ontpitte) appelen in partjes en maken een rijke, gulle en 40 g koude boter in blokjes. Breng verder 3 kaneelstokjes rond de kalkoen. op smaak. Stoof 150 g veenbessen diepsmakende Châteauneuf, Overgiet alles met braadjus en laat nog met Lel kristalsuiker en 10g boter, met aroma's van wilde 1.30 ugaren, zonder aluminiumfolie. kruiden, cassis en zwart tot ze lichtjes gerimpeld zijn. Serveer Overgiet regelmatig opnieuw met braadjus. het kalfsvlees met de coppachips, de wr fruit in de smaak en Bedek met aluminiumfolie en laat 10 min veenbessen en de champignonsaus. Werk de lange finale. rusten. Werk af met tijm en rozemarijn AP €17,99 af met oregano en geef er de rösti’s bij. = en geef er de zoete aardappelsoufflés bij. ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND. 19 D10_DéfWeekendPatatindd 79 ® 31102019 15:31
Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 79