Delhaize - Folder van 16.12.2019 tot 31.01.2020 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 124 pagina's van de Delhaize folder, geldig van 16.12.2019 tot 31.01.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
BOLLIJN
Re
OP-EN-TOP SICILIAANS
De wijnranken van de nero d'avola
CT
houden van kalk-en kleigrond,
koele lentes en milde zomers.
De wijnranken worden gesnoeid
volgens het 'trellis-systeem.
Op die manier blijven de ranken
dicht bij degrond en zijn ze
minder vatbaar voor extreme
weersomstandigheden, zoals
(onverwachte) vorst.
ey
De druif wordt geplukt vanaf
15 september. Eerst‘macereert’
(weekt) de druif 12 dagen om
vervolgens te fermenteren.
70% van de wijn rijpt 15 dagen
in roestvrijstalen vaten, 30% van
de wijn rijpt minstens 6 maanden
in oude eiken vaten van 250 liter.
Hierdoor krijgt de wijn subtiele
vanilletoetsen.
A.P-€8,99 € 6,29 (promoprijs
van 21/11/2019 toten met
Italië -Sicilië
weevvoerenerveeresenensnerenonsvensnrerersdenserennsoosnvenven
08/01/2020).
7
2018
Vito Curatolo produceerde al
:
in 1875 marsala in Caltanissetta,
q
‘
gelegen in het hart van Sicilië.
e
lekker met …
Vito was een van de eersten om
5
Italiaanse klassiekers zoals
deze versterkte wijn te exporteren
AS
il
pasta alla norma, lasagna of
naar de rest van Europa. Vandaag
tagliata van rund. Probeer ook
de dag zetten zijn kleinzoon Roberto
en achterkleinzoon Sergio het
eens meteen atypische tagliata
NL
van eend met pompoenblokjes …
werk van hun (overgrootvader
NEET
1
Delizioso!
verder. Ze produceren niet alleen
rn
marsala, maar ook andere Italiaanse
Ea
EN
iS
wijnen en extra zuivere olijfolie.
A
Deze Nero d’Avola dankt zijn naam
ne
Fe
aan de gelijknamige inheemse druif,
1
Ih
@
4
Al
die vaak wordt vergeleken met syrah.
Bj
MN
Ss
SE
Siciliaanse wijnbouwers brachten
5
4
nero d'avola een paar honderd jaar
GE
ya
geleden naar het zuidelijke puntje
A
ke
eg
il
w
van het eiland, maar vandaag de dag
TE
%
vind je de druiven over heel Sicilië.
4
66
=
=
=
NERO D’AVOLA
KLEUR Robijnrood met nuances van paars
WORDT VAAK
GEUR Vicolties, pruimen, kersen en toetsen van vanille en witte peper
VERGELEKEN
SMAAK Vol en zacht met een fruitige finale
SCHENKTEMPERATUUR 18°C
MET SYRAH.
18
ONS VAKMANSCHAP DRINK JE MET VERSTAND.
D68_Foous Vins.ndd 18
®
31102018 16.02