Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 92




Hier is pagina 92 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ernoon tea

zijn kleine, ronde cakejes, met een vrij vaste

stuur. De Britten verkiezen het als vast hapje bij hun



sth

liefst met ‘clotted cream’ of ingedikte room

Wij lepelen er wat slagroom en lemon curd

andere Britse specialiteit

scones

5

Scones met lemon curd en slagroom

16 stuks « 35 min + oven: 15 min

scones:

Verwarm de oven voor op 220°C.

|

4

100 g Spar boter

Rol het deeg uit op een

450 g Boni patisseriebloem

bebloemd werkoppervlak tot

RE

un

16 gbakpoeder

een dikte van 1,5 cm.

80 g suiker

Steek met een ronde uitsteek-

220 ml Boni melk

vorm cirkels uit het deeg en

|

1 Spar ei

leg ze op een ovenplaat met

lemon curd:

bakpapier.

4

Le

50 ml citroensap

Klop een eigeel los met enkele

CE

75 gSpar eieren (1 à 2 stuks)

druppels water. Smeer de boven-

Ba __..

70 gsuiker

kant van elke scone ermee in.

100 g Spar boter

Bak de scones 12 à 15 min inde

afwerking

voorverwarmde oven.

10.

slagroom

Lemon curd: snij de boter in

bloemsuiker

blokjes

frambozen

=.

Klop de eieren met de suiker

e

extra:

>

"A

en het citroensap los. Breng al

!

ronde uitsteekvorm (9 7 cm)

roerend met de klopper aan de

kook op een matig vuur.

|

32

Aj

Scones: snij de koude boter in

Laat even opkoken en haal van

blokjes

het vuur. Laat 10 min afkoelen.

neu

Zeef de bloem met het bak-

4,

Mix de blokjes boter erdoor met

PPPN

poeder op het werkoppervlak

een staafmixer.

Voeg de blokjes boter, de suiker

14.

Zet in de koelkast tot gebruik

en een snuifje zout toe. Duw

15.

Afwerking: snij de scones open.

Besmeer met de lemon curd en

de bloem in het midden wat

Dn

|

uit elkaar en giet de melk in het

spuiter wat slagroom op.

kuiltje

16.

Werk af met frambozen en

sm

Kneed van binnen naar buiten

bloemsuiker.

louer

tot een glad deeg,