Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 92
Hier is pagina 92 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ernoon tea
zijn kleine, ronde cakejes, met een vrij vaste
stuur. De Britten verkiezen het als vast hapje bij hun
—
sth
liefst met ‘clotted cream’ of ingedikte room
Wij lepelen er wat slagroom en lemon curd
andere Britse specialiteit
scones
5
Scones met lemon curd en slagroom
16 stuks « 35 min + oven: 15 min
scones:
Verwarm de oven voor op 220°C.
|
4
100 g Spar boter
Rol het deeg uit op een
450 g Boni patisseriebloem
bebloemd werkoppervlak tot
RE
un
16 gbakpoeder
een dikte van 1,5 cm.
80 g suiker
Steek met een ronde uitsteek-
220 ml Boni melk
vorm cirkels uit het deeg en
|
1 Spar ei
leg ze op een ovenplaat met
lemon curd:
bakpapier.
4
Le
50 ml citroensap
Klop een eigeel los met enkele
CE
75 gSpar eieren (1 à 2 stuks)
druppels water. Smeer de boven-
Ba __..
70 gsuiker
kant van elke scone ermee in.
100 g Spar boter
Bak de scones 12 à 15 min inde
afwerking
voorverwarmde oven.
10.
slagroom
Lemon curd: snij de boter in
bloemsuiker
blokjes
frambozen
=.
Klop de eieren met de suiker
e
extra:
>
"A
en het citroensap los. Breng al
!
ronde uitsteekvorm (9 7 cm)
roerend met de klopper aan de
kook op een matig vuur.
|
32
Aj
Scones: snij de koude boter in
Laat even opkoken en haal van
blokjes
het vuur. Laat 10 min afkoelen.
neu
Zeef de bloem met het bak-
4,
Mix de blokjes boter erdoor met
PPPN
poeder op het werkoppervlak
een staafmixer.
Voeg de blokjes boter, de suiker
14.
Zet in de koelkast tot gebruik
en een snuifje zout toe. Duw
15.
Afwerking: snij de scones open.
Besmeer met de lemon curd en
de bloem in het midden wat
Dn
|
uit elkaar en giet de melk in het
spuiter wat slagroom op.
kuiltje
16.
Werk af met frambozen en
sm
Kneed van binnen naar buiten
bloemsuiker.
louer
tot een glad deeg,