Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 47
Hier is pagina 47 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
mijn keuken @
Zee
r
66 Johan: “Pitabroodjes zijn
superhandig: je kan ze vullen met
allerlei restjes. Gefrituurd at ik ze nog
nooit! Ook het gerecht op zich is voor mij
een primeur. Ik ben alvast fan van alle
F
ingrediënten, dus het zal wel smaken.”
| Libanese klassieker |
Fatteh: gefrituurd
pitabrood, lamsreep-
jes, kikkererwten,
} fi
granaatappel,
yoghurt en za’atar
4
6 personen « 25 min
6 Spar pitabroodjes
6 el Griekse yoghurt
17
1 klein potje kikkererwtjes
% schaaltje Spar granaatappelpitjes
à f
10 blaadjes munt
=
ie
1 gemarineerde lamsboutsnede
(#200 g)
AR
AA
za'atar
Boni olijfolie
Snij de pitabroodjes in 8 gelijke
taartstukjes.
Snij de lamsboutsnede in fijne
B
reepjes, zoals pitavlees.
Pluk en was de muntblaadjes en snij
in fijne reepjes.
Trek het blikje van de kikkererwten
Perl
F2
open en giet het vocht weg.
‘À
Frituur de stukjes pitabrood
goudgeel en krokant op 180°C.
IL
Schik ze op een grote schotel.
N
N
Bak de reepjes lamsvlees krokant in
Par
EE,
Sa
wat olie. Kruid met zout en peper.
Eel
Verdeel de lepels yoghurt over de
Zr
nd
Be
stukjes pitabrood.
Le
Verdeel de reepjes vlees, kikker-
Les Hauts de Cairanne
erwten, granaatappelpitjes en munt
|
Côtes du Rhône Villages, Frankrijk
over de stukjes pitabrood, zodat er
« rijke geuren van zwart fruit en koffie
overal iets ligt.
À
« krachtig en soepel
10. Werk het geheel af met za'atar.
oi
à
Ons vakmanschap drink je met verstand