Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 47




Hier is pagina 47 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

mijn keuken @

Zee

r

66 Johan: “Pitabroodjes zijn

superhandig: je kan ze vullen met

allerlei restjes. Gefrituurd at ik ze nog

nooit! Ook het gerecht op zich is voor mij

een primeur. Ik ben alvast fan van alle

F

ingrediënten, dus het zal wel smaken.”

| Libanese klassieker |

Fatteh: gefrituurd

pitabrood, lamsreep-

jes, kikkererwten,

} fi

granaatappel,

yoghurt en za’atar

4

6 personen « 25 min

6 Spar pitabroodjes

6 el Griekse yoghurt

17

1 klein potje kikkererwtjes

% schaaltje Spar granaatappelpitjes

à f

10 blaadjes munt

=

ie

1 gemarineerde lamsboutsnede

(#200 g)

AR

AA

za'atar

Boni olijfolie

Snij de pitabroodjes in 8 gelijke

taartstukjes.

Snij de lamsboutsnede in fijne

B

reepjes, zoals pitavlees.

Pluk en was de muntblaadjes en snij

in fijne reepjes.

Trek het blikje van de kikkererwten

Perl

F2

open en giet het vocht weg.

‘À

Frituur de stukjes pitabrood

goudgeel en krokant op 180°C.

IL

Schik ze op een grote schotel.

N

N

Bak de reepjes lamsvlees krokant in

Par

EE,

Sa

wat olie. Kruid met zout en peper.

Eel

Verdeel de lepels yoghurt over de

Zr

nd

Be

stukjes pitabrood.

Le

Verdeel de reepjes vlees, kikker-

Les Hauts de Cairanne

erwten, granaatappelpitjes en munt

|

Côtes du Rhône Villages, Frankrijk

over de stukjes pitabrood, zodat er

« rijke geuren van zwart fruit en koffie

overal iets ligt.

À

« krachtig en soepel

10. Werk het geheel af met za'atar.

oi

à

Ons vakmanschap drink je met verstand