Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 67




Hier is pagina 67 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

as

T

se

ei

ve

kookduel @

2

Fur

+,

D

1

|

L

Moelleux

le

apr: ©

6 personen + 30 min

= Dn

extra:

a

Te

zn

120 gpure chocolade

120 gSpar boter

uitsteekringen (@ 5 cm)

2 eidooiers

Witte chocoladeparfait

2 Spar eieren

50 g suiker

met rice krispies

50 g Boni bloem

6 kleine parfaits « 40 min + diepvries: 2 u

Smelt de boter en chocolade samen.

4 gelatine

50 g water

Klop de eidooiers, eieren en suiker glad.

60 g witte chocolade

15 g rice krispies

Voeg de chocolade-botermengeling toe aan het eierbeslag.

2 dl Boni volle room

Zeef de bloem en voeg toe aan de rest.

2 eidooiers

Boter de ringen goed in.

80 g suiker

Giet 2 à 3 cm van het beslag in de ringen.

Verwarm de oven voor op 180°C.

a

Week de gelatine in koud water.

Steek de moelleux in de oven en bak gedurende 9 min.

2.

veasaousunn

Zet de suiker en het water samen op en laat 1 min goed

Haal uit de oven, verwijder deringen en serveer onmiddellijk.

doorkoken.

Voeg naast het vuur de geweekte gelatine toe aan

de suikersiroop.

Klop de eidooiers luchtig in de keukenrobot en voeg

Een moelleux maken die nooit

al kloppend de hete suikersiroop toe.

mislukt? Steek een gevuld

Laat het geheel koud Kloppen en bekom zo een luchtig,

paaseitje in het midden van het

witgeel schuim (= pâte à bombe).

Smelt de witte chocolade au bain-marie of zeer kort in de

beslag en bak 10 min in een tot

microgolf.

180°C voorverwarmde oven.

Roer het eidooierschuim en de gesmolten witte chocolade

door elkaar.

menen

meenen

sn

ns

Klop de room op tot yoghurtdikte en spatel voorzichtig onder

de rest.

Voeg als laatste de rice krispies toe aan het beslag.

10.

Giet in vormpjes of glaasjes en zet in de diepvries. Laat

|

volledig bevriezen.

a

Haal uit de diepvries en serveer ijskoud. Werk af met wat

gesmolten chocolade.

|

Ook lekker met een lepeltje

frambozencoulis erover.

|

ii

Me

un

men RE

Sr

Crémant de Loire

Cave M. Bonnamy, Frankrijk

» gemaakt van chenin blanc, chardonnay

en cabernet franc

Kriek Max (3,2%)

« mooie neus van appel, tropisch fruit

en bloemen

« bevat 25% krieken

« verfrissend inde mond

« fruitige en volle smaak

Ons vakmanschap drink je met verstand