Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 67


Hier is pagina 67 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Spar Folder 22.04.2021

Hier is pagina 67 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 67

as T se ei ve kookduel @ 2 Fur +, D 1 | L Moelleux le apr: © 6 personen + 30 min = Dn extra: a Te zn 120 gpure chocolade 120 gSpar boter uitsteekringen (@ 5 cm) 2 eidooiers Witte chocoladeparfait 2 Spar eieren 50 g suiker met rice krispies 50 g Boni bloem 6 kleine parfaits « 40 min + diepvries: 2 u Smelt de boter en chocolade samen. 4 gelatine 50 g water Klop de eidooiers, eieren en suiker glad. 60 g witte chocolade 15 g rice krispies Voeg de chocolade-botermengeling toe aan het eierbeslag. 2 dl Boni volle room Zeef de bloem en voeg toe aan de rest. 2 eidooiers Boter de ringen goed in. 80 g suiker Giet 2 à 3 cm van het beslag in de ringen. Verwarm de oven voor op 180°C. a Week de gelatine in koud water. Steek de moelleux in de oven en bak gedurende 9 min. 2. veasaousunn Zet de suiker en het water samen op en laat 1 min goed Haal uit de oven, verwijder deringen en serveer onmiddellijk. doorkoken. Voeg naast het vuur de geweekte gelatine toe aan de suikersiroop. Klop de eidooiers luchtig in de keukenrobot en voeg Een moelleux maken die nooit al kloppend de hete suikersiroop toe. mislukt? Steek een gevuld Laat het geheel koud Kloppen en bekom zo een luchtig, paaseitje in het midden van het witgeel schuim (= pâte à bombe). Smelt de witte chocolade au bain-marie of zeer kort in de beslag en bak 10 min in een tot microgolf. 180°C voorverwarmde oven. Roer het eidooierschuim en de gesmolten witte chocolade door elkaar. menen meenen sn ns Klop de room op tot yoghurtdikte en spatel voorzichtig onder de rest. Voeg als laatste de rice krispies toe aan het beslag. 10. Giet in vormpjes of glaasjes en zet in de diepvries. Laat | volledig bevriezen. a Haal uit de diepvries en serveer ijskoud. Werk af met wat gesmolten chocolade. | Ook lekker met een lepeltje frambozencoulis erover. | ii Me un men RE Sr Crémant de Loire Cave M. Bonnamy, Frankrijk » gemaakt van chenin blanc, chardonnay en cabernet franc Kriek Max (3,2%) « mooie neus van appel, tropisch fruit en bloemen « bevat 25% krieken « verfrissend inde mond « fruitige en volle smaak Ons vakmanschap drink je met verstand

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 67