Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 67
Hier is pagina 67 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
as
T
se
ei
ve
kookduel @
2
Fur
+,
D
1
|
L
Moelleux
le
apr: ©
6 personen + 30 min
= Dn
extra:
a
Te
zn
120 gpure chocolade
120 gSpar boter
uitsteekringen (@ 5 cm)
2 eidooiers
Witte chocoladeparfait
2 Spar eieren
50 g suiker
met rice krispies
50 g Boni bloem
6 kleine parfaits « 40 min + diepvries: 2 u
Smelt de boter en chocolade samen.
4 gelatine
50 g water
Klop de eidooiers, eieren en suiker glad.
60 g witte chocolade
15 g rice krispies
Voeg de chocolade-botermengeling toe aan het eierbeslag.
2 dl Boni volle room
Zeef de bloem en voeg toe aan de rest.
2 eidooiers
Boter de ringen goed in.
80 g suiker
Giet 2 à 3 cm van het beslag in de ringen.
Verwarm de oven voor op 180°C.
a
Week de gelatine in koud water.
Steek de moelleux in de oven en bak gedurende 9 min.
2.
veasaousunn
Zet de suiker en het water samen op en laat 1 min goed
Haal uit de oven, verwijder deringen en serveer onmiddellijk.
doorkoken.
Voeg naast het vuur de geweekte gelatine toe aan
de suikersiroop.
Klop de eidooiers luchtig in de keukenrobot en voeg
Een moelleux maken die nooit
al kloppend de hete suikersiroop toe.
mislukt? Steek een gevuld
Laat het geheel koud Kloppen en bekom zo een luchtig,
paaseitje in het midden van het
witgeel schuim (= pâte à bombe).
Smelt de witte chocolade au bain-marie of zeer kort in de
beslag en bak 10 min in een tot
microgolf.
180°C voorverwarmde oven.
Roer het eidooierschuim en de gesmolten witte chocolade
door elkaar.
menen
meenen
sn
ns
Klop de room op tot yoghurtdikte en spatel voorzichtig onder
de rest.
Voeg als laatste de rice krispies toe aan het beslag.
10.
Giet in vormpjes of glaasjes en zet in de diepvries. Laat
|
volledig bevriezen.
a
Haal uit de diepvries en serveer ijskoud. Werk af met wat
gesmolten chocolade.
|
Ook lekker met een lepeltje
frambozencoulis erover.
|
ii
Me
un
men RE
Sr
Crémant de Loire
Cave M. Bonnamy, Frankrijk
» gemaakt van chenin blanc, chardonnay
en cabernet franc
Kriek Max (3,2%)
« mooie neus van appel, tropisch fruit
en bloemen
« bevat 25% krieken
« verfrissend inde mond
« fruitige en volle smaak
Ons vakmanschap drink je met verstand