Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 54


Hier is pagina 54 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Spar Folder 22.04.2021

Hier is pagina 54 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 54

eames ei UE A u S e r es: A p g een assiek of met ’ Het bereiden van asperges lijkt geen sinecure. Toch is het, met de À juiste techniek, makkelijker dan je denkt. Leer deze seizoenstopper, groen of wit, als de beste bereiden. En als je de klassieker onder de knie hebt, leg je de lat wat-hoger en ga je voor de verrassende variant. Krokante asperges met eidooiercrême, kaaskoekje en grijze garnalen 4 personen « 40 min Was, pluk en hak de peterselie fijn de gehakte peterselie eronder. 10. 4 groene asperges Mix 1 el gehakte peterselie samen Breng het ei op smaak met zout, 4 witte asperges met 3 el paneermeel. peper en een scheutje olijfolie. 6 Spar eieren Paneer de groene asperges: haal 11. Kaaskoekje: schik de geraspte 2el Boni mayonaise eerst door de bloem, daarna door kaas in kleine hoopjes op een bak- 150 g Spar grijze garnalen het losgeklopt eiwit en als laatste papiertje en bak gedurende 10 min Spar geraspte kaas door het paneermeel. op 160°C. Haal uit de oven en laat hard worden. paneermeel Paneer de witte asperges op eiwit dezelfde manier, maar gebruik het 12. Bak de asperges krokant in de Boni bloem groene peterselie-paneermeel. friteuse op 160°C of in hete olijfolie. Kook de eieren hard in water met 13. peterselie Serveer, afgewerkt met eiwit met natuurazijn azijn. Pel ze en scheid het wit van peterselie, gepelde grijze garnalen Boni olijfolie het geel. en het kaaskoekje. 14. Serveer er een klassiek — Mix de dooiers met de mayonaise. -. ” Schil alle asperges en kook ze zoals Voeg een heel klein beetje water “duivels eitje" bijspuit daarvoor TT— aangegeven in het recept op p. 57. toe, als het mengsel wat te stevig is, in hardgekookte, halve eieren 2. Haal uit het kookvocht en laat en kruid met zout. de eidooiercrème. Werk af met uitlekken. Hak het wit van het ei fijn en meng, garnaaltjes en een kaaskoekje.

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 54