Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 54




Hier is pagina 54 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

eames

ei UE

A

u

S

e

r

es:

A

p

g

een

assiek of met



Het bereiden van asperges lijkt geen sinecure. Toch is het, met de

À

juiste techniek, makkelijker dan je denkt. Leer deze seizoenstopper,

groen of wit, als de beste bereiden. En als je de klassieker onder de

knie hebt, leg je de lat wat-hoger en ga je voor de verrassende variant.

Krokante asperges met eidooiercrême, kaaskoekje en grijze garnalen

4 personen « 40 min

Was, pluk en hak de peterselie fijn

de gehakte peterselie eronder.

10.

4 groene asperges

Mix 1 el gehakte peterselie samen

Breng het ei op smaak met zout,

4 witte asperges

met 3 el paneermeel.

peper en een scheutje olijfolie.

6 Spar eieren

Paneer de groene asperges: haal

11.

Kaaskoekje: schik de geraspte

2el Boni mayonaise

eerst door de bloem, daarna door

kaas in kleine hoopjes op een bak-

150 g Spar grijze garnalen

het losgeklopt eiwit en als laatste

papiertje en bak gedurende 10 min

Spar geraspte kaas

door het paneermeel.

op 160°C. Haal uit de oven en laat

hard worden.

paneermeel

Paneer de witte asperges op

eiwit

dezelfde manier, maar gebruik het

12.

Bak de asperges krokant in de

Boni bloem

groene peterselie-paneermeel.

friteuse op 160°C of in hete olijfolie.

Kook de eieren hard in water met

13.

peterselie

Serveer, afgewerkt met eiwit met

natuurazijn

azijn. Pel ze en scheid het wit van

peterselie, gepelde grijze garnalen

Boni olijfolie

het geel.

en het kaaskoekje.

14.

Serveer er een klassiek



Mix de dooiers met de mayonaise.

-.



Schil alle asperges en kook ze zoals

Voeg een heel klein beetje water

“duivels eitje" bijspuit daarvoor TT—

aangegeven in het recept op p. 57.

toe, als het mengsel wat te stevig is,

in hardgekookte, halve eieren

2.

Haal uit het kookvocht en laat

en kruid met zout.

de eidooiercrème. Werk af met

uitlekken.

Hak het wit van het ei fijn en meng,

garnaaltjes en een kaaskoekje.