Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 31


Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Spar Folder 22.04.2021

Hier is pagina 31 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 31

special © Aardappelbrood met tijm en rozemarijn «7 Kippensalade 1 brood « 35 min + rijzen: 2 u + oven: 30 min van gebraden kip met 150 g Spar bloemige aardappelen 150 ml Boni melk Fleur de Fagne (geschild) 35 ml kookvocht van de aardappelen 4 personen « 25 min + oven: 2 min 430 g Soubry witte broodbloem 2 takjes tijm 10 g zout 2 takjes rozemarijn 2 gebraden Spar kippenbillen 15 g suiker 40 g Spar ongezouten boter 60 g Griekse yoghurt 11 g droge gist 1 Spar medium ei 50 g Boni mayonaise 2 Boni zoetzure augurken 2klBoni kappertjes Kook de aardappelen gaar in water. Bol het deeg op en laat 1 u, afge- 20 g geroosterde uitjes Giet af, maar bewaar het kook- dekt met een propere handdoek, % bosje platte peterselie vocht. Plet fijn tot puree. rijzen, tot het verdubbeld is in % bosje bieslook volume. % citroen Snipper de blaadjes rozemarijn fijn en rits de blaadjes van de takjes Sla de lucht uit het deeg en vorm cayennepeper tijm. van het deeg een vierkant. 200 g Fleur de Fagne Sla de rechter- en linkerkant naar Kneed de bloem met de suiker, 4 sneden brood gist, melk, 35 ml kookvocht van de het midden en sla de onder- en aardappelen, 120 g puree, boter, bovenzijde ook naar het midden. tijm, rozemarijn en het ei kort met Vorm een bol en laat nogmaals 1 u 1. Verwijder het vel van de gebraden de hand of een keukenrobot met rijzen in een kom of rijsmandje, af- kippenbillen en snij het fijn. kneedhaak. Voeg het zout toe en gedekt met een propere handdoek Nn Pluk het vlees van de kippenbillen. kneed verder tot een glad deeg, Verwarm de oven voor op 200°C. w Snij de augurken in fijne blokjes. > Leg het deeg met de bolle kant Snipper de platte peterselie en bies- naar boven op een bakplaat met look fijn. bakpapier. u Meng de kip en het vel met de Griekse 10. Zet in de oven en bak het brood yoghurt, mayonaise, augurk, kap: 15 min op 200°C, 10 min op 190°C pertjes, platte peterselie en bieslook. en 5 min op 175°C. Breng op smaak met citroensap, 2 Haal het brood uit de oven. Check cayennepeper en zout. a of het gaar is door er op de onder- Snij de Fleur de Fagne in plakjes van kant op te kloppen. Klinkt het hol, 1cm. dan is het voldoende gebakken. Ss Beleg een boterham met de plakjes 12. Laat afkoelen op een rooster. Fleur de Fagne. œ Stop even onder de grill van de oven, tot de kaas licht smelt. Beleg met de kippensalade en werk af met platte peterselie en geroosterde uitjes. un Bloem van een kaas IA Fleur de Fagne heeft zijn naam niet gestolen. De zachte witschimmelkaas heeft de vorm van een bloem. En zijn zachte smaak is Tre Stelle Basilicata, Italië al even liefelijk als zijn uiterlijk. Bovendien is hij op en + licht gouden kleur top Belgisch, want afkomstig uit ‘het Land van Herve’, « intens, puur parfum van een van de kaasmekka's van België. Ontdek op p. 52 zomerbloemen en witte perzik nog enkele van onze Belgische topkazen. « frisse smaak met toetsen van limoen en tropisch fruit e Ons vakmanschap drink je met verstand

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 31