Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Spar Folder 22.04.2021

Hier is pagina 17 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 17

seizoentjes © 4 personen lu 800 g Spar krieltjes 2 bundels groene asperges 1 bussel radijsjes ARL 2 haantjes % bio citroen Boni olijfolie 3 avocado’s 2 elBoni olijfolie sap van1 oen 40 g verse dille 1 sjalotje Ne Verwarm de oven voor op 200°C. Kruid de haantjes met peper en zout. Snij de citroen in kwartjes en steek in elk haantje een stuk citroen. Bak goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven gedurende 40 min. a Ì Verwijder het houterige uiteinde van de groene asperges en snij de rest in > “de schuine stukken. Hou de kopjes opzij Ps Boen de aardappelen schoon en snij ze 1 doormidden. Schep ze op de bakplaat om met olijfolie. Kruid met versgemalen peper en zout. Zet ook in de oven. Voeg na 25 min de stukjes asperge toe. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Laat 5 min garen. Voeg de aspergepunten toe en zet nog 5 min in de oven. Laat afkoelen tot kamer- temperatuur. Snij de radijsjes in kwartjes. pel de sjalot en snipper fijn. Snij de avocado’s middendoor, Es verwijder de pitten en schep het vrucht- vlees eruit met een lepel. Doe de avocado’s in een hakmolentje samen met de olijfolie, de sjalot- wanne snippers, % van de dille en het limoen- sap. Mix glad en kruid met Las Brisas bio rood versgemalen peper en zout. Spanje Schep de afgekoelde aardappeltjes, « fijne, elegante aroma's met intense toets van rode vruchten asperges en radijsjes door elkaar. * evenwichtige en volle smaak met toetsen van framboos Schep de avocadodressing erover en en - werk af met plukjes dille. Serveer met Pin de haantjes. Ons vakmanschap drink je met verstand

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 17