Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

seizoentjes ©

4 personen

lu

800 g Spar krieltjes

2 bundels groene asperges

1 bussel radijsjes

ARL

2 haantjes

% bio citroen

Boni olijfolie

3 avocado’s

2 elBoni olijfolie

sap van1

oen

40 g verse dille

1 sjalotje

Ne

Verwarm de oven voor op 200°C.

Kruid de haantjes met peper en zout.

Snij de citroen in kwartjes en steek

in elk haantje een stuk citroen. Bak

goudbruin en gaar in de voorverwarmde

oven gedurende 40 min.

a

Ì

Verwijder het houterige uiteinde van

de groene asperges en snij de rest in

>

“de

schuine stukken. Hou de kopjes opzij

Ps

Boen de aardappelen schoon en snij ze

1

doormidden. Schep ze op de bakplaat

om met olijfolie. Kruid met versgemalen

peper en zout. Zet ook in de oven.

Voeg na 25 min de stukjes asperge toe.

Besprenkel met olijfolie en kruid met

peper en zout. Laat 5 min garen. Voeg

de aspergepunten toe en zet nog 5 min

in de oven. Laat afkoelen tot kamer-

temperatuur.

Snij de radijsjes in kwartjes.

pel de sjalot en snipper fijn.

Snij de avocado’s middendoor,

Es

verwijder de pitten en schep het vrucht-

vlees eruit met een lepel.

Doe de avocado’s in een hakmolentje

samen met de olijfolie, de sjalot-

wanne

snippers, % van de dille en het limoen-

sap. Mix glad en kruid met

Las Brisas bio rood

versgemalen peper en zout.

Spanje

Schep de afgekoelde aardappeltjes,

« fijne, elegante aroma's met intense toets van rode vruchten

asperges en radijsjes door elkaar.

* evenwichtige en volle smaak met toetsen van framboos

Schep de avocadodressing erover en

en

-

werk af met plukjes dille. Serveer met

Pin

de haantjes.

Ons vakmanschap drink je met verstand