Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
seizoentjes ©
4 personen
lu
800 g Spar krieltjes
2 bundels groene asperges
1 bussel radijsjes
ARL
2 haantjes
% bio citroen
Boni olijfolie
3 avocado’s
2 elBoni olijfolie
sap van1
oen
40 g verse dille
1 sjalotje
Ne
Verwarm de oven voor op 200°C.
Kruid de haantjes met peper en zout.
Snij de citroen in kwartjes en steek
in elk haantje een stuk citroen. Bak
goudbruin en gaar in de voorverwarmde
oven gedurende 40 min.
a
Ì
Verwijder het houterige uiteinde van
de groene asperges en snij de rest in
>
“de
schuine stukken. Hou de kopjes opzij
Ps
Boen de aardappelen schoon en snij ze
1
doormidden. Schep ze op de bakplaat
om met olijfolie. Kruid met versgemalen
peper en zout. Zet ook in de oven.
Voeg na 25 min de stukjes asperge toe.
Besprenkel met olijfolie en kruid met
peper en zout. Laat 5 min garen. Voeg
de aspergepunten toe en zet nog 5 min
in de oven. Laat afkoelen tot kamer-
temperatuur.
Snij de radijsjes in kwartjes.
pel de sjalot en snipper fijn.
Snij de avocado’s middendoor,
Es
verwijder de pitten en schep het vrucht-
vlees eruit met een lepel.
Doe de avocado’s in een hakmolentje
samen met de olijfolie, de sjalot-
wanne
snippers, % van de dille en het limoen-
sap. Mix glad en kruid met
Las Brisas bio rood
versgemalen peper en zout.
Spanje
Schep de afgekoelde aardappeltjes,
« fijne, elegante aroma's met intense toets van rode vruchten
asperges en radijsjes door elkaar.
* evenwichtige en volle smaak met toetsen van framboos
Schep de avocadodressing erover en
en
-
werk af met plukjes dille. Serveer met
Pin
de haantjes.
Ons vakmanschap drink je met verstand