Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 74
Hier is pagina 74 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Cilbir met
kikkererwten «7
4 personen « 20 min
4 el gekookte kikkererwten uit blik
arachideolie
1klras el hanout
Spar Turks brood
300 ml Pur Natur Greek style yoghurt
r
1teentje look
1 bosje dille
specerijenboter
1 kl paprikapoeder
m.
a
% chilivlokken
ad
TT O/
1klkomijn
®
60 g Spar roomboter
mi nen
gepocheerde eieren
alcoholazijn
8 Spar eieren
No
BH
Verwarm de oven voor op 200°C.
Nn
a+
«
Spoel de kikkererwten en dep droog
>
Leg ze in een ovenschaal, besprenkel
met olie en bestrooi met ras el
hanout. Rooster in de voorverwarm-
de oven knapperig goudbruin
w
Pel en rasp de look boven de
yoghurt. Kruid met versgemalen
peper en zout. Snipper de dille fijn
en schep erdoor.
Specerijenboter: smelt de boter en
€
voeg komijn, chili, paprikapoeder en
een snuif zout toe.
!
un
Gepocheerde eieren: breng water
Mrs”
aan de kooken voeg er een scheutje
azijn en wat zout aan toe.
a
Breek de eieren in afzonderlijke
kommetjes en maak met behulp van
een garde een draaikolk in het
kokende water. Laat het ei voorzich-
tig in het midden van de draaikolk
k
Æ
glijden. Schep het ei, als het eiwit
mooi rondom gestold is, uit het
water met behulp van een schuim-
spaan. Leg in warm water terwijl je
het volgende ei pocheert.
Nn
Verdeel de yoghurt over de borden
en schik de gepocheerde eieren erop.
Cilbir
©
lijkt wel de Turkse variant van
Bedruppel met de specerijenboter
en werk af met geroosterde
eggs benedich , dat andere populaire gerecht
kikkererwten.
met gepocheerde eieren
Serveer met Turks brood.