Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 73


Hier is pagina 73 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Spar Folder 22.04.2021

Hier is pagina 73 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 73

5x eieren ® K Brick met X ei en tonijn 8 stuks + 45 min U mr — + 5 8 vellen brickdeeg A) 8 Spar medium eieren 2 blikken Boni tonijn in eigen nat y 8 Spar aardappelen 1 bosje bladpeterselie 2 rode uien harissa | 1 bokaaltje Boni kappertjes | 100 g Spar gemalen emmentaler arachideolie L À. Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten éd fe water. Giet ze af, laat uitdam- pen en plet met een vork. Snipper de peterselie fijn en schep % door de geplette aardappelen. Kruid met mi peper en zout. Laat de tonijn en kappertjes uitlekken. - E Pel de uien en snipper fijn. Neem een vel brickdeeg en ni vorm in het midden een r j cirkel van geplette aardappe- len. Druk een dopje harissa in + het midden van de cirkel en breek het ei erin. De geplette aardappelen zorgen ervoor dat het ei op zijn plaats blijft. x Verkruimel wat tonijn over de aardappelen, bestrooi met snippers ui, wat kappertjes, de rest van de peterselie en als laatste de gemalen kaas. Vouw het brickdeeg dicht tot een vierkant pakketje. Ei Herhaal met de overige ingrediënten. Verhit een laagje olie in een pan. Leg de brick met de vouw- kant naar beneden in de hete olie en bak goudbruin. Keer om met behulp van een spatel en bak ook de andere zijde goudbruin en krokant. Bvickderg, afkomstig uit de Noord-Afrikaanse keuken, 10. Laat uitlekken op keuken- bestaat uit water, olie en bloem. Het is lichter dan papier en serveer. bladerdeeg, dat heel wat boter bevat.

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 73