Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 73




Hier is pagina 73 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5x eieren ®

K

Brick met

X

ei en tonijn

8 stuks + 45 min

U

mr



+

5

8 vellen brickdeeg

A)

8 Spar medium eieren

2 blikken Boni tonijn in eigen nat

y

8 Spar aardappelen

1 bosje bladpeterselie

2 rode uien

harissa

|

1 bokaaltje Boni kappertjes

|

100 g Spar gemalen emmentaler

arachideolie

L

À.

Schil de aardappelen en kook

ze gaar in licht gezouten

éd

fe

water. Giet ze af, laat uitdam-

pen en plet met een vork.

Snipper de peterselie fijn en

schep % door de geplette

aardappelen. Kruid met

mi

peper en zout.

Laat de tonijn en kappertjes

uitlekken.

- E

Pel de uien en snipper fijn.

Neem een vel brickdeeg en

ni

vorm in het midden een

r

j

cirkel van geplette aardappe-

len. Druk een dopje harissa in

+

het midden van de cirkel en

breek het ei erin. De geplette

aardappelen zorgen ervoor

dat het ei op zijn plaats blijft.

x

Verkruimel wat tonijn over

de aardappelen, bestrooi met

snippers ui, wat kappertjes,

de rest van de peterselie en

als laatste de gemalen kaas.

Vouw het brickdeeg dicht tot

een vierkant pakketje.

Ei

Herhaal met de overige

ingrediënten.

Verhit een laagje olie in een

pan.

Leg de brick met de vouw-

kant naar beneden in de

hete olie en bak goudbruin.

Keer om met behulp van een

spatel en bak ook de andere

zijde goudbruin en krokant.

Bvickderg, afkomstig uit de Noord-Afrikaanse keuken,

10.

Laat uitlekken op keuken-

bestaat uit water, olie en bloem. Het is lichter dan

papier en serveer.

bladerdeeg, dat heel wat boter bevat.