Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
special ©
us
N
Publieksfavoriet
Met een gemiddelde van vier
LS
kilo per jaar is de Belg de grootste
witlofeter ter wereld. De prachtige
stronken liggen het hele jaar door in de
winkel. Die uit volle grond koop je nog,
tot april in je Spar, daarna is het wachten
7
op hun terugkeer tot oktober. Witlof
afkomstig van hydrocultuur is altijd
voorradig. Extra troef: beide worden
geteeld in België.
4à6 personen
30 min +
BL
koelen: 30 min
i
>
250 g Spar bloemige aardappelen
1 teentje look
k?
=
90 g Boni zure room
bosje bieslook
1 stronk witlof
ed
50 g Spar grijze garnalen
20 g Spar amandelpoeder
25 g Spar ongezouten boter
% citroen
cayennepeper
Schil de aardappelen en snij in
kleinere stukken.
Pel de look en kneus met de platte
kant van een groot mes.
Kook de aardappelen met de
lookteen gaar in gezouten water.
+
Rooster het amandelpoeder
al roerend goudbruin in een
antikleefpan zonder vetstof.
Snipper de bieslook fin.
Giet de aardappelen af, maar
LR A
bewaar het kookvocht. Laat
uitdampen op het vuur en plet fijn
met een vork.
Roer de boter, 30 ml van het
A
=
kookvocht, de zure room en de
bieslook door de puree. Breng,
op smaak met citroensap,
cayennepeper en zout.
Verwijder de buitenste blaadjes van
het witlof.
Pluk de overige blaadjes van het
witlof helemaal los.
Barramundi Chardonnay
Australië
Serveer de aardappelcrème lauw
of op kamertemperatuur in een
« afkomstig van de plek waar Australiës
grootste rivieren bij elkaar komen.
kommetje. Steek de witlofblaadjes
erin. Verdeel de grijze garnalen
« toetsen van romige citroenboter,
nectarines en ananas
erover en bestrooi met wat
amandelpoeder.
Ons vakmanschap drink je met verstand