Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 29




Hier is pagina 29 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

special ©

us

N

Publieksfavoriet

Met een gemiddelde van vier

LS

kilo per jaar is de Belg de grootste

witlofeter ter wereld. De prachtige

stronken liggen het hele jaar door in de

winkel. Die uit volle grond koop je nog,

tot april in je Spar, daarna is het wachten

7

op hun terugkeer tot oktober. Witlof

afkomstig van hydrocultuur is altijd

voorradig. Extra troef: beide worden

geteeld in België.

4à6 personen

30 min +

BL

koelen: 30 min

i

>

250 g Spar bloemige aardappelen

1 teentje look

k?

=

90 g Boni zure room

bosje bieslook

1 stronk witlof

ed

50 g Spar grijze garnalen

20 g Spar amandelpoeder

25 g Spar ongezouten boter

% citroen

cayennepeper

Schil de aardappelen en snij in

kleinere stukken.

Pel de look en kneus met de platte

kant van een groot mes.

Kook de aardappelen met de

lookteen gaar in gezouten water.

+

Rooster het amandelpoeder

al roerend goudbruin in een

antikleefpan zonder vetstof.

Snipper de bieslook fin.

Giet de aardappelen af, maar

LR A

bewaar het kookvocht. Laat

uitdampen op het vuur en plet fijn

met een vork.

Roer de boter, 30 ml van het

A

=

kookvocht, de zure room en de

bieslook door de puree. Breng,

op smaak met citroensap,

cayennepeper en zout.

Verwijder de buitenste blaadjes van

het witlof.

Pluk de overige blaadjes van het

witlof helemaal los.

Barramundi Chardonnay

Australië

Serveer de aardappelcrème lauw

of op kamertemperatuur in een

« afkomstig van de plek waar Australiës

grootste rivieren bij elkaar komen.

kommetje. Steek de witlofblaadjes

erin. Verdeel de grijze garnalen

« toetsen van romige citroenboter,

nectarines en ananas

erover en bestrooi met wat

amandelpoeder.

Ons vakmanschap drink je met verstand