Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 29
Hier is pagina 29 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.

Hier is pagina 29 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 29
special © us N Publieksfavoriet Met een gemiddelde van vier LS kilo per jaar is de Belg de grootste witlofeter ter wereld. De prachtige stronken liggen het hele jaar door in de winkel. Die uit volle grond koop je nog, tot april in je Spar, daarna is het wachten 7 op hun terugkeer tot oktober. Witlof afkomstig van hydrocultuur is altijd voorradig. Extra troef: beide worden geteeld in België. 4à6 personen 30 min + BL koelen: 30 min i > 250 g Spar bloemige aardappelen 1 teentje look k? = 90 g Boni zure room bosje bieslook 1 stronk witlof ed 50 g Spar grijze garnalen 20 g Spar amandelpoeder 25 g Spar ongezouten boter % citroen cayennepeper Schil de aardappelen en snij in kleinere stukken. Pel de look en kneus met de platte kant van een groot mes. Kook de aardappelen met de lookteen gaar in gezouten water. + Rooster het amandelpoeder al roerend goudbruin in een antikleefpan zonder vetstof. Snipper de bieslook fin. Giet de aardappelen af, maar LR A bewaar het kookvocht. Laat uitdampen op het vuur en plet fijn met een vork. Roer de boter, 30 ml van het A = kookvocht, de zure room en de bieslook door de puree. Breng, op smaak met citroensap, cayennepeper en zout. Verwijder de buitenste blaadjes van het witlof. Pluk de overige blaadjes van het witlof helemaal los. Barramundi Chardonnay Australië Serveer de aardappelcrème lauw of op kamertemperatuur in een « afkomstig van de plek waar Australiës grootste rivieren bij elkaar komen. kommetje. Steek de witlofblaadjes erin. Verdeel de grijze garnalen « toetsen van romige citroenboter, nectarines en ananas erover en bestrooi met wat amandelpoeder. Ons vakmanschap drink je met verstand
Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 29