Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 28


Hier is pagina 28 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Spar Folder 22.04.2021

Hier is pagina 28 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 28

Friszure mocktail 1 mocktail « voorbereiding: 1 u 20 min + bereiding: 10 min 1 mocktail: rabarbersiroop 1 fijn stukje rabarber (voor 8 mocktails): 25 mlrabarbersiroop 1 schijfje citroen CS 350 g rabarber 30 ml citroensap a 2 300 g suiker 100 mi gemberbier 500 ml water 1 takje rozemarijn 4 1. Rabarbersiroop: snij de rabarber in 5. Mocktail: vul een glas met \/ stukjes. een bodem rabarbersiroop. \ 2 Bestrooi met de suiker en laat 6. Vul voorzichtig aan met het 1u afgedekt trekken op kamer- gemberbier: giet het over de = FL temperatuur. bolle kant van een lepel, zo krijg je Voeg het water toe en laat koken tot een mocktail in 2 kleuren. 7. rabarbermoes. Ongeveer 4 van het Vul aan met het citroensap. Werk af = water moet verdampt zijn. met een schijfje citroen, een stukje Giet door een fijne zeef. Laat de rabarber en een takje rozemarijn. siroop afkoelen en plaats in de koelkast. EEH Minilasagne van rode biet met krabsalade en pompelmoes 4 personen « 25 min + koelen: 30 min 75 g gekookte rode biet 30 g Boni zure room 15 gsuiker Jonagoldappel 40 ml appelazijn Lel rice cris pi jes 90 g king krab (uitgelekt) 2 takjes dille % pompelmoes cayennepeper 4, Verwarm de suiker met Spoel de appel en snij hem, de appelazijn, % kl zout en met schil, in heel fijne 75 ml water, tot de suiker blokjes. RS TS is opgelost. Laat afkoelen Laat de krab goed GR tot kamertemperatuur. uitlekken en meng BE: Nn met de zure room, Snij de rode biet in dunne Re BANN: plakjes van 2 mm. 2 kl pompelmoessap w Giet de afgekoelde en de stukjes "À A marinade over de rode appel. Kruid met % biet en laat min. 30 min cayennepeper en zout. Pd trekken. Da rd Haal de schijfjes rode a à ER Schil de pompelmoes biet uit de marinade met een mes tot op het en dep droog met vruchtvlees. Snij de partjes keukenpapier. tussen de vliezen uit Beleg een schijfje rode biet met krabsalade en bedek (= peler à vif). Pers de rest goed uit en bewaar de met een tweede schijfje rode biet. pompelmoespartjes in het sap. Werk af met enkele stukjes pompelmoes, wat rice crispies en een plukje dille.

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 28