Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Friszure mocktail

1 mocktail « voorbereiding: 1 u 20 min + bereiding: 10 min

1 mocktail:

rabarbersiroop

1 fijn stukje rabarber

(voor 8 mocktails):

25 mlrabarbersiroop

1 schijfje citroen

CS

350 g rabarber

30 ml citroensap

a

2

300 g suiker

100 mi gemberbier

500 ml water

1 takje rozemarijn

4

1. Rabarbersiroop: snij de rabarber in

5. Mocktail: vul een glas met

\/

stukjes.

een bodem rabarbersiroop. \

2

Bestrooi met de suiker en laat

6.

Vul voorzichtig aan met het

1u afgedekt trekken op kamer-

gemberbier: giet het over de

=

FL

temperatuur.

bolle kant van een lepel, zo krijg je

Voeg het water toe en laat koken tot

een mocktail in 2 kleuren.

7.

rabarbermoes. Ongeveer 4 van het

Vul aan met het citroensap. Werk af

=

water moet verdampt zijn.

met een schijfje citroen, een stukje

Giet door een fijne zeef. Laat de

rabarber en een takje rozemarijn.

siroop afkoelen en plaats in de

koelkast.

EEH

Minilasagne van rode biet met

krabsalade en pompelmoes

4 personen « 25 min + koelen: 30 min

75 g gekookte rode biet

30 g Boni zure room

15 gsuiker

Jonagoldappel

40 ml appelazijn

Lel rice cris

pi

jes

90 g king krab (uitgelekt)

2 takjes dille

% pompelmoes

cayennepeper

4,

Verwarm de suiker met

Spoel de appel en snij hem,

de appelazijn, % kl zout en

met schil, in heel fijne

75 ml water, tot de suiker

blokjes.

RS

TS

is opgelost. Laat afkoelen

Laat de krab goed

GR

tot kamertemperatuur.

uitlekken en meng

BE:

Nn

met de zure room,

Snij de rode biet in dunne

Re

BANN:

plakjes van 2 mm.

2 kl pompelmoessap

w

Giet de afgekoelde

en de stukjes



A

marinade over de rode

appel. Kruid met

%

biet en laat min. 30 min

cayennepeper en zout.

Pd

trekken.

Da rd

Haal de schijfjes rode

a à ER

Schil de pompelmoes

biet uit de marinade

met een mes tot op het

en dep droog met

vruchtvlees. Snij de partjes

keukenpapier.

tussen de vliezen uit

Beleg een schijfje rode biet

met krabsalade en bedek

(= peler à vif). Pers de rest

goed uit en bewaar de

met een tweede schijfje

rode biet.

pompelmoespartjes in het

sap.

Werk af met enkele stukjes

pompelmoes, wat rice

crispies en een plukje dille.