Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.

Hier is pagina 15 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 15
seizoentjes © JN 4 personen « 45 min + diepvries: 1 u + marineren: 2u 1 kg witte asperges Boni arachideolie 600 g Spar verse zalmhaas zonder vel sap van 2 citroenen zeste van 1 citroen 2 sjalotjes 8 sprietjes bieslook 1 el Boni kappertjes 1 kl fijne suiker 1 verpakking Spar zeekraal Boni olijfolie za Spoel de zalm en dep droog. Verpak de vis in plasticfolie en leg minstens 1 u in de ww uf diepvries. Zo snij je er makkelijker fijne plakjes van. Pel de sjalotjes en snipper fijn. Snij de U bieslook fijn. Meng 2 el olijfolie met het citroensap, de citroenzeste, de bieslook, de sjalotjes, % kl zout en de suiker. Roer tot de suiker is Ar opgelost. Snij de zalm in flinterdunne plakjes en verdeel over de borden. Bestrijk met de N marinade. Dek af met plasticfolie en zet 1 u in de koelkast. Blancheer de zeekraal kort in licht gezouten water. Laat uitlekken. Schil de asperges en wrijf ze in met arachideolie. le Gril ze enkele min aan beide zijden in een matig hete grillpan. Controleer de gaarheid & door met een aardappelmesje in het dikste deel van de asperges te prikken. Gaat dat vlot, dan zijn ze gaar. Serveer de asperges met de zeekraal op de zalmcarpaccio. Werk af met kappertjes. 3 2 = = = = Ziobaffa Pinot Grigio de Sicilië, Italië + biowin + frisse en fruitige aroma's + brede, volle en fruitige smaak Ons vakmanschap drink je met verstand
Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 15