Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
seizoentjes ©
JN
4 personen « 45 min + diepvries: 1 u
+ marineren: 2u
1 kg witte asperges
Boni arachideolie
600 g Spar verse zalmhaas zonder vel
sap van 2 citroenen
zeste van 1 citroen
2 sjalotjes
8 sprietjes bieslook
1 el Boni kappertjes
1 kl fijne suiker
1 verpakking Spar zeekraal
Boni olijfolie
za
Spoel de zalm en dep droog. Verpak de vis
in plasticfolie en leg minstens 1 u in de
ww
uf
diepvries. Zo snij je er makkelijker fijne
plakjes van.
Pel de sjalotjes en snipper fijn. Snij de
U
bieslook fijn.
Meng 2 el olijfolie met het citroensap,
de citroenzeste, de bieslook, de sjalotjes,
% kl zout en de suiker. Roer tot de suiker is
Ar
opgelost.
Snij de zalm in flinterdunne plakjes en
verdeel over de borden. Bestrijk met de
N
marinade. Dek af met plasticfolie en zet 1 u
in de koelkast.
Blancheer de zeekraal kort in licht gezouten
water. Laat uitlekken.
Schil de asperges en wrijf ze in met
arachideolie.
le
Gril ze enkele min aan beide zijden in een
matig hete grillpan. Controleer de gaarheid
&
door met een aardappelmesje in het dikste
deel van de asperges te prikken. Gaat dat
vlot, dan zijn ze gaar.
Serveer de asperges met de
zeekraal op de zalmcarpaccio.
Werk af met kappertjes.
3
2
=
=
=
=
Ziobaffa Pinot Grigio
de
Sicilië, Italië
+ biowin
+ frisse en fruitige aroma's
+ brede, volle en fruitige smaak
Ons vakmanschap drink je met verstand