Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

seizoentjes ©

JN

4 personen « 45 min + diepvries: 1 u

+ marineren: 2u

1 kg witte asperges

Boni arachideolie

600 g Spar verse zalmhaas zonder vel

sap van 2 citroenen

zeste van 1 citroen

2 sjalotjes

8 sprietjes bieslook

1 el Boni kappertjes

1 kl fijne suiker

1 verpakking Spar zeekraal

Boni olijfolie

za

Spoel de zalm en dep droog. Verpak de vis

in plasticfolie en leg minstens 1 u in de

ww

uf

diepvries. Zo snij je er makkelijker fijne

plakjes van.

Pel de sjalotjes en snipper fijn. Snij de

U

bieslook fijn.

Meng 2 el olijfolie met het citroensap,

de citroenzeste, de bieslook, de sjalotjes,

% kl zout en de suiker. Roer tot de suiker is

Ar

opgelost.

Snij de zalm in flinterdunne plakjes en

verdeel over de borden. Bestrijk met de

N

marinade. Dek af met plasticfolie en zet 1 u

in de koelkast.

Blancheer de zeekraal kort in licht gezouten

water. Laat uitlekken.

Schil de asperges en wrijf ze in met

arachideolie.

le

Gril ze enkele min aan beide zijden in een

matig hete grillpan. Controleer de gaarheid

&

door met een aardappelmesje in het dikste

deel van de asperges te prikken. Gaat dat

vlot, dan zijn ze gaar.

Serveer de asperges met de

zeekraal op de zalmcarpaccio.

Werk af met kappertjes.

3

2

=

=

=

=

Ziobaffa Pinot Grigio

de

Sicilië, Italië

+ biowin

+ frisse en fruitige aroma's

+ brede, volle en fruitige smaak

Ons vakmanschap drink je met verstand