Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 4




Hier is pagina 4 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

p 4 april vieren we Pasen. Net zoals in de special van dit

nummer (p. 27), kiezen we voor een paasmenu boordevol

0

seizoenstoppers. Denk maar aan witlof, rabarber, jonge

5

ss

spinazie, … En ook het seizoen van het witte én groene

goud, de asperges, is weer aangebroken. In de rubriek

‘seizoentjes’ (p. 12) en ‘start to kook’ (p. 54)

ren. RR

vind je de lekkerste recepten met de groente,

klassiek of met een originele twist.

Heb je kinderen? Laat hen knutselen met eitjes

st

@. 61). Want hoe kleuriger en vrolijker de

Fr

paastafel, hoe gezelliger. Zelf kan je ook met eieren

5

aan de slag. Ontdek in ‘5x eieren! (p. 71) welke

\

a

culinaire verrassingen dit ‘basisingrediënt’ nog

voor je in petto heeft. Een gezellige en smaakvolle

ko

En)

Pasen gewenst!

=

m

veel kOOK plezier,

Francis en Magali van Spar Bomal

en alle andere Spar ondernemers

Passionee

UCI

[32 enkaasvanLeLarry

Doordeweeks

8

Spar fijne vleeswaren

12

seizoentjes

43

mijn keuken

51

on the go: hotdog

90

uitdaging: koken met mascarpone

Lekker weekend

27

special: Pasen van Belgische bodem

54

start to kook: asperges, klassiek

en met een twist

61

Kinderkeuken: paaseinestjes

en knutseltips

64

kookduel: witte vs. pure chocolade

Sg

71

5x eieren

92

bakplezier: scones

98

gemixt: bubbels

Leesvoer

el

passioneel product:

mEt

geitenkaas van Le Larry

52

Belgische kazen

DS

59

brood(h)eerlijk: rustiek bruin brood

À

79

dip: aspergehummus

2

81

het verhaal van Danone

84

ik (book: Spar Bomal

À

96

wijnreportage: HM Grüner Veltliner

4

100 alles over rum

104 kaas- en drankpairing