Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.

Hier is pagina 45 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 45
.> mijn keuken @ =. =” Johan: “Gehakt is een van mijn favoriete in Ee ingrediënten omdat het zo veelzijdig is. Als ik een ovenschotel met gehakt maak, is het eerder een klassieke versie. Deze schotel met ES de. er andijvie en spekjes lusten we thuis sowieso ” kk allemaal! Ik ga hem snel eens proberen.” M's ue Ara + ei ws gr er 6 personen « 45 min 3 1 kg Spar gemengd gehakt 3 wortelen 30 g Spar boter Lel tomatenpuree 40g Boni bloem 8 dl Boni halfvolle melk > 500 g Spar bloemige aardappelen 80 g Spar gemalen kaas %andi (+ extra om af te werken) 200 g Spar gerookte spekreepjes 1 à 2el Boni graantjesmosterd ? nootmuskaat A SE smelt de boter, voeg de bloem toe en roer goed. Laat kort drogen op een zacht vuur. Voeg de koude melk toe en roer 3 goed door. Laat opkoken. Voeg, naast het vuur, de geraspte kaas toe. Kruid naar eigen smaak met zout, peper, nootmuskaat en graantjesmosterd. Bak het gehakt krokant in schuimende boter. Voeg de tomatenpuree toe en laat kort meebakken. Kruid met zout en peper. Schil en rasp de 3 wortels en voeg toe aan het gebakken gehakt. schil de aardappelen, snij in kleinere stukken en zet op in koud, gezouten water. Kook gaar en giet af. Plet de aardappelen en werk op tot een puree fe met een klontje boter en wat melk. Bak het spek mooi krokant en laat uitdruppen op keukenpapier, zodat het meeste vet weg is. Snij de andijvie in 4 en verwijder de buitenste bladeren. Snij de rest heel fijn en was grondig. Meng de gesneden andijvie en het gebakken spek onder de puree. Kruid met zout en peper. FC] Verwarm de oven voor op 180°C. schik een laag van de stoemp in een vuurvaste schotel. Schik daarop het gehakt en druk plat. Overgiet met de kaassaus. “a Cornet (8,5%) Werk af met een laagje gemalen kaas. - ji] 3 « subtiele vanilletoets Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en bak gedurende + eikenhoutsmaak 25 min. Haal uit de oven en serveer warm. a ni “in = 4 7 Ons vakmanschap drink je met verstand en Be > x Ee
Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 45