Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 45
Hier is pagina 45 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
.>
mijn keuken @
=.
=”
Johan: “Gehakt is een van mijn favoriete
in Ee
ingrediënten omdat het zo veelzijdig is. Als
ik een ovenschotel met gehakt maak, is het
eerder een klassieke versie. Deze schotel met
ES de.
er
andijvie en spekjes lusten we thuis sowieso
”
kk
allemaal! Ik ga hem snel eens proberen.”
M's
ue
Ara
+
ei
ws
gr
er
6 personen « 45 min
3
1 kg Spar gemengd gehakt
3 wortelen
30 g Spar boter
Lel tomatenpuree
40g Boni bloem
8 dl Boni halfvolle melk
>
500 g Spar bloemige aardappelen
80 g Spar gemalen kaas
%andi
(+ extra om af te werken)
200 g Spar gerookte spekreepjes
1 à 2el Boni graantjesmosterd
?
nootmuskaat
A
SE
smelt de boter, voeg de bloem toe en roer goed. Laat
kort drogen op een zacht vuur. Voeg de koude melk toe en roer
3
goed door. Laat opkoken.
Voeg, naast het vuur, de geraspte kaas toe. Kruid naar eigen smaak
met zout, peper, nootmuskaat en graantjesmosterd.
Bak het gehakt krokant in schuimende boter.
Voeg de tomatenpuree toe en laat kort meebakken. Kruid met zout
en peper.
Schil en rasp de 3 wortels en voeg toe aan het gebakken gehakt.
schil de aardappelen, snij in kleinere stukken en
zet op in koud, gezouten water.
Kook gaar en giet af. Plet de aardappelen en werk op tot een puree
fe
met een klontje boter en wat melk.
Bak het spek mooi krokant en laat uitdruppen op keukenpapier,
zodat het meeste vet weg is.
Snij de andijvie in 4 en verwijder de buitenste bladeren. Snij de rest
heel fijn en was grondig.
Meng de gesneden andijvie en het gebakken spek onder de puree.
Kruid met zout en peper.
FC]
Verwarm de oven voor op 180°C.
schik een laag van de stoemp in een vuurvaste
schotel.
Schik daarop het gehakt en druk plat. Overgiet met de kaassaus.
“a
Cornet (8,5%)
Werk af met een laagje gemalen kaas.
-
ji]
3
« subtiele vanilletoets
Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en bak gedurende
+ eikenhoutsmaak
25 min.
Haal uit de oven en serveer warm.
a
ni
“in
=
4
7
Ons vakmanschap drink je met verstand
en
Be
>
x
Ee