Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

5x eieren @

>

Kk

à

N

ou

f £

ge”

Japänse noedelsoep met in soja gemarineerde eieren

4 personen « 40 min + marineren: 24 u

11 kippenbouillon

3 tenen lo.

N

5 cm gembeı

% kl vijfkruidenpoeder

mespunt pilipili

Lel vissaus

.

Soja-eieren: meng de mirin, het water

Laat rustig sudderen.

4 el Boni sojasaus *

en de sojasaus in een steelpannetje.

Bak de shiitake in olie, besprenkel met

Schil de gember en hak grof. Voeg bij

sojasaus en laat karamelliseren.

arachideolie

350 g udonnoedels

de marinade. Breng aan de kook en laat

Snij de Chinese kool in fijne reepjes en

soja

en:

5 min pruttelen. Laat afkoelen.

lente-uí in fijne ringetjes.

4 Spar eieren

Kook de eieren 5 min en leg onmiddel-

Kook de noedels in licht gezouten water

100 ml Boni sojasaus

lijk in ijswater om het kookproces te

beetgaar. Spoel onder koud, stromend

50 ml mirin

stoppen.

water en verdeel over 4 kommen.

100 ml water

Pel de eieren en schik ze in een klein

Proef de bouillon en breng indien nodig

3 cm gember

bakje. Overgiet met de koude marinade,

verder op smaak met vissaus, pilipili en

garnituur:

zodat ze onderstaan en zet 24 u koel.

sojasaus.

% Chinese kool

10.

Pel de look en snipper fijn. Schil en rasp

Overgiet de noedels met de kokende

200 g sl

take

de gember.

bouillon.

4 lente-uitjes

a

Fruit de looksnippers in 1 el olie. Voeg

Verdeel de verschillende garnituren

Spar sesamzaad

de kippenbouillon, de gember, het vijf-

over de kom en snij het soja-eitje

Boni sojasaus

kruidenpoeder, de pilipili de vissaus en

middendoor en leg erbovenop.

sojascheuten

de sojasaus toe en breng aan de kook.

12. Serveer onmiddellijk.