Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 75


Hier is pagina 75 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Spar Folder 22.04.2021

Hier is pagina 75 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 75

5x eieren @ > Kk à N ou f £ ge” Japänse noedelsoep met in soja gemarineerde eieren 4 personen « 40 min + marineren: 24 u 11 kippenbouillon 3 tenen lo. N 5 cm gembeı % kl vijfkruidenpoeder mespunt pilipili Lel vissaus . Soja-eieren: meng de mirin, het water Laat rustig sudderen. 4 el Boni sojasaus * en de sojasaus in een steelpannetje. Bak de shiitake in olie, besprenkel met Schil de gember en hak grof. Voeg bij sojasaus en laat karamelliseren. arachideolie 350 g udonnoedels de marinade. Breng aan de kook en laat Snij de Chinese kool in fijne reepjes en soja en: 5 min pruttelen. Laat afkoelen. lente-uí in fijne ringetjes. 4 Spar eieren Kook de eieren 5 min en leg onmiddel- Kook de noedels in licht gezouten water 100 ml Boni sojasaus lijk in ijswater om het kookproces te beetgaar. Spoel onder koud, stromend 50 ml mirin stoppen. water en verdeel over 4 kommen. 100 ml water Pel de eieren en schik ze in een klein Proef de bouillon en breng indien nodig 3 cm gember bakje. Overgiet met de koude marinade, verder op smaak met vissaus, pilipili en garnituur: zodat ze onderstaan en zet 24 u koel. sojasaus. % Chinese kool 10. Pel de look en snipper fijn. Schil en rasp Overgiet de noedels met de kokende 200 g sl take de gember. bouillon. 4 lente-uitjes a Fruit de looksnippers in 1 el olie. Voeg Verdeel de verschillende garnituren Spar sesamzaad de kippenbouillon, de gember, het vijf- over de kom en snij het soja-eitje Boni sojasaus kruidenpoeder, de pilipili de vissaus en middendoor en leg erbovenop. sojascheuten de sojasaus toe en breng aan de kook. 12. Serveer onmiddellijk.

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 75