Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 51




Hier is pagina 51 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

on the go ®

De hotdog is een van die klassiekers die je bij voorkeur

uit het vuistje eet. We bedachten een verrassende versie

met Zuid-Amerikaanse toets.

Hotdog met

chipolata en

chimichurri

4stuks + 30 min

Hotdog

4 piccolobroodjes

4ltaliaanse chipolata-

worstjes

en

Me

Spar boter

PI

Spar gemengde scheuten

chimichurri:

8el Boni Griekse olijfolie

Ihr

=

3elsherryazijn

1sjalotje

1rode picantina

ir

2teentjes look

Lel verse oreganoblaadjes

A

4

1 bosje koriander

5

a

1. Chimichurri: pel het

LE

Sg

sjalotje en snipper fijn.

va

A,

i

u“

eg

Pel de look en rasp fijn.

Nn

Snij de picantina fijn.

Snij de koriander en

oregano fijn.

w

;

pr

Meng met de rest van

de ingrediënten voor

de chimichurri en kruid

Dn

met zout.

ed)

Bak de chipolataworst-

jes goudbruin en gaar in

am

boter.

IN

Mer,

GE

A

u

Snij de piccolobroodjes

u

a,

horizontaal middendoor

a |

en bestrijk beide zijden

royaal met chimichurri.

a

Verdeel de scheutjes er-

over en leg de worstjes

ertussen. Besprenkel

met de rest van de

chimichurri en serveer.

Bewaar chimichurri tot twee weken in

een afgesloten bokaaltje in de koelkast.