Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 51
Hier is pagina 51 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
on the go ®
De hotdog is een van die klassiekers die je bij voorkeur
uit het vuistje eet. We bedachten een verrassende versie
met Zuid-Amerikaanse toets.
Hotdog met
chipolata en
chimichurri
4stuks + 30 min
Hotdog
4 piccolobroodjes
4ltaliaanse chipolata-
worstjes
en
Me
Spar boter
PI
Spar gemengde scheuten
chimichurri:
8el Boni Griekse olijfolie
Ihr
=
3elsherryazijn
1sjalotje
1rode picantina
ir
2teentjes look
Lel verse oreganoblaadjes
A
4
1 bosje koriander
5
a
1. Chimichurri: pel het
LE
Sg
sjalotje en snipper fijn.
va
A,
i
u“
eg
Pel de look en rasp fijn.
Nn
Snij de picantina fijn.
Snij de koriander en
oregano fijn.
w
;
pr
Meng met de rest van
de ingrediënten voor
de chimichurri en kruid
Dn
met zout.
ed)
Bak de chipolataworst-
jes goudbruin en gaar in
am
boter.
IN
Mer,
GE
A
u
Snij de piccolobroodjes
u
a,
horizontaal middendoor
a |
en bestrijk beide zijden
royaal met chimichurri.
a
Verdeel de scheutjes er-
over en leg de worstjes
ertussen. Besprenkel
met de rest van de
chimichurri en serveer.
Bewaar chimichurri tot twee weken in
een afgesloten bokaaltje in de koelkast.