Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.

Hier is pagina 40 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 40
Brownie met pecannoten en roomkaasglazuur 4 personen « 30 min + oven: 25 min 3 Spar eieren 190 g bruine kandijsuiker 180 g Spar boter 14g cacaopoeder 90 g pure chocolade 60 g Boni patisseriebloem 75 g Spar pecannoten „* glazuur: 150 g Spar boter 100 g bloemsuiker 100 g roomkaas afwerking: 25 g Spar pecannoten enkele blaadjes munt extra: rechthoekige bakvorm (20 x 15 cm) spuitzak met gekarteld spuitmondje Smelt de chocolade met de boter op sr een zacht vuur. Verwarm de oven voor op 175°C. Klop de eieren schuimig metde bruine suiker. LA À Voeg de boter en chocolade toe en Klop goed door. Zeef de bloem met het cacaopoeder ‘en spatel onder de massa met een snuifje zout. ee Hak de pecannoten grof en roer door C2 het beslag. = Bedek de bakvorm met bakpapier en giet het beslag erin. Bak 25 min in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen in de vorm. Snij in repen. 10. Glazuur: klop de boter met de bloemsuiker los en klop de roomkaas erdoor. Doe in een spuitzak met gekarteld spuitmondje. 11 Afwerking: spuit het glazuur op de brownierepen en werk af met de overige pecannoten en wat munt.
Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 40