Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Brownie met

pecannoten en

roomkaasglazuur

4 personen « 30 min + oven: 25 min

3 Spar eieren

190 g bruine kandijsuiker

180 g Spar boter

14g cacaopoeder

90 g pure chocolade

60 g Boni patisseriebloem

75 g Spar pecannoten

„*

glazuur:

150 g Spar boter

100 g bloemsuiker

100 g roomkaas

afwerking:

25 g Spar pecannoten

enkele blaadjes munt

extra:

rechthoekige bakvorm (20 x 15 cm)

spuitzak met gekarteld spuitmondje

Smelt de chocolade met de boter op

sr

een zacht vuur.

Verwarm de oven voor op 175°C.

Klop de eieren schuimig metde

bruine suiker.

LA

À

Voeg de boter en chocolade toe en

Klop goed door.

Zeef de bloem met het cacaopoeder

‘en spatel onder de massa met een

snuifje zout.

ee

Hak de pecannoten grof en roer door

C2

het beslag.

=

Bedek de bakvorm met bakpapier en

giet het beslag erin.

Bak 25 min in de voorverwarmde

oven.

Haal uit de oven en laat afkoelen in

de vorm. Snij in repen.

10.

Glazuur: klop de boter met de

bloemsuiker los en klop de roomkaas

erdoor. Doe in een spuitzak met

gekarteld spuitmondje.

11

Afwerking: spuit het glazuur op de

brownierepen en werk af met de

overige pecannoten en wat munt.