Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Brownie met
pecannoten en
roomkaasglazuur
4 personen « 30 min + oven: 25 min
3 Spar eieren
190 g bruine kandijsuiker
180 g Spar boter
14g cacaopoeder
90 g pure chocolade
60 g Boni patisseriebloem
75 g Spar pecannoten
„*
glazuur:
150 g Spar boter
100 g bloemsuiker
100 g roomkaas
afwerking:
25 g Spar pecannoten
enkele blaadjes munt
extra:
rechthoekige bakvorm (20 x 15 cm)
spuitzak met gekarteld spuitmondje
Smelt de chocolade met de boter op
sr
een zacht vuur.
Verwarm de oven voor op 175°C.
Klop de eieren schuimig metde
bruine suiker.
LA
À
Voeg de boter en chocolade toe en
Klop goed door.
Zeef de bloem met het cacaopoeder
‘en spatel onder de massa met een
snuifje zout.
ee
Hak de pecannoten grof en roer door
C2
het beslag.
=
Bedek de bakvorm met bakpapier en
giet het beslag erin.
Bak 25 min in de voorverwarmde
oven.
Haal uit de oven en laat afkoelen in
de vorm. Snij in repen.
10.
Glazuur: klop de boter met de
bloemsuiker los en klop de roomkaas
erdoor. Doe in een spuitzak met
gekarteld spuitmondje.
11
Afwerking: spuit het glazuur op de
brownierepen en werk af met de
overige pecannoten en wat munt.