Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

——

passioneel product ©

Il

m

|

Het toevoegen

van het stremsel

à

te.

‘à

Le

Ü

u

&

à

1

De wrongel lekt uit

tussen de kaasdoekenk

tu

En

I

en

in



Het vormen van de buches

Geitenkaas vers van Le Larry

en gevouwen kaasdoeken gegoten, zo kan

In 2004 nam de Ganda Fine Foods Group,

hij uitlekken. Nu wordt de kaas in buches

die ook Ganda Ham maken, Le Larry over.

uitgeduwd en in schijfjes gesneden.

Het familiebedrijf focust zich op Belgische

kwaliteitsproducten die ambachtelijk en

Spekkaasjes

op traditionele wijze vervaardigd worden.

Voor de Spar geitenkaas omhuld met spek

Er wordt ook geitenkaas gemaakt van con-

volgt vervolgens het inwikkelen van de

ventionele

Belgische

gepasteuriseerde

geitenkaasjes met gerookt spek. Dat gebeurt

geitenmelk. Na de ontvangst van de melk

manueel en erg precies, zodat de kaas niet

wordt die eerst gepasteuriseerd aan een

uit het jasje loopt als je hem bakt. De kaasjes

temperatuur van 72°C. Daama wordt de

worden nog verpakt en zijn dan klaar om naar

melk gestremd en gezuurd bij 20°C. Na het

het Spar distributiecentrum en vervolgens de

stremmen wordt de wrongel in gewassen

verschillende Spar winkels te vertrekken.

_

Het inwikkelen van

de geitenkaasjes met spek



.8

(F4

1!

P

zál

N