Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.

Hier is pagina 25 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 25
—— passioneel product © Il m | Het toevoegen van het stremsel à te. ‘à Le Ü u & à 1 De wrongel lekt uit tussen de kaasdoekenk tu En I en in € Het vormen van de buches Geitenkaas vers van Le Larry en gevouwen kaasdoeken gegoten, zo kan In 2004 nam de Ganda Fine Foods Group, hij uitlekken. Nu wordt de kaas in buches die ook Ganda Ham maken, Le Larry over. uitgeduwd en in schijfjes gesneden. Het familiebedrijf focust zich op Belgische kwaliteitsproducten die ambachtelijk en Spekkaasjes op traditionele wijze vervaardigd worden. Voor de Spar geitenkaas omhuld met spek Er wordt ook geitenkaas gemaakt van con- volgt vervolgens het inwikkelen van de ventionele Belgische gepasteuriseerde geitenkaasjes met gerookt spek. Dat gebeurt geitenmelk. Na de ontvangst van de melk manueel en erg precies, zodat de kaas niet wordt die eerst gepasteuriseerd aan een uit het jasje loopt als je hem bakt. De kaasjes temperatuur van 72°C. Daama wordt de worden nog verpakt en zijn dan klaar om naar melk gestremd en gezuurd bij 20°C. Na het het Spar distributiecentrum en vervolgens de stremmen wordt de wrongel in gewassen verschillende Spar winkels te vertrekken. _ Het inwikkelen van de geitenkaasjes met spek dé .8 (F4 1! P zál N
Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 25