Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 88
Hier is pagina 88 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
B
se TIN
Magali:
=
‘Het laagje zout
En
En |
op de aubergines
m1 ef
onttrekt hen
a
van vocht.”
Tr,
N
kens
k
5
pij ©
-
F
mn)
Em
Milanees kalfslapje
2
2 personen + 30 min + oven: 25 min
2 kalfslapjes
Boni bloem
——
1 aubergine
Boni olijfolie
11Boni passata
400 ggrana padano
1 bol Spar mozzarella
Boni pappardelle
1
Snij de aubergine in de lengte in plakken. Leg ze open op een bord
en bedek met een laag zout. Laat een 30-tal min staan om het
vocht uit de aubergines te onttrekken.
Verwijder het zout en dep de aubergineschijfjes goed droog.
in
Haal de plakjes aubergine door de bloem en leg op een bord.
>
Bak de kalfslapjes in een bodempje olijfolie. Kruid met peper
M
enzout.
ì
Bak de aubergineplakjes in hete olijfolie. Kruid met peper en zout.
Giet % van de passata in een ovenschotel. Leg de kalfslapjes erin.
®
Snij de mozzarella in plakjes en schik op het vlees.
f
ES
Bedek met een royale laag geraspte grana padano.
ens u
Overgiet met wat saus en bedek met de gebakken plakjes
= !
aubergine.
er
10.
Giet de rest van de passata erover. Verdeel de rest van de grana
=
padano er rijkelijk over.
zE
Verwarm de oven voor op 180°C.
42
Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven gedurende
20 à 25 min, tot je een mooi krokant korstje krijgt.
Francis: “Dit gerecht katapulteert je naar Italië. De combinatie
13.
Kook ondertussen de pasta al dente zoals aangegeven op de
van kalfsvlees met aubergine, tomatensaus en mozzarella is
verpakking.
onoverwinnelijk. Pasta erbij en genieten maar! Hier past de
14.
Leg het kalfslapje op het bord en schik de pasta ernaast. Werk af
witte Tre Stelle perfect bij!”
metde saus en nog wat geraspte grana padano op de pasta.