Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 88




Hier is pagina 88 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

B

se TIN

Magali:

=

‘Het laagje zout

En

En |

op de aubergines

m1 ef

onttrekt hen

a

van vocht.”

Tr,

N

kens

k

5

pij ©

-

F

mn)

Em

Milanees kalfslapje

2

2 personen + 30 min + oven: 25 min

2 kalfslapjes

Boni bloem

——

1 aubergine

Boni olijfolie

11Boni passata

400 ggrana padano

1 bol Spar mozzarella

Boni pappardelle

1

Snij de aubergine in de lengte in plakken. Leg ze open op een bord

en bedek met een laag zout. Laat een 30-tal min staan om het

vocht uit de aubergines te onttrekken.

Verwijder het zout en dep de aubergineschijfjes goed droog.

in

Haal de plakjes aubergine door de bloem en leg op een bord.

>

Bak de kalfslapjes in een bodempje olijfolie. Kruid met peper

M

enzout.

ì

Bak de aubergineplakjes in hete olijfolie. Kruid met peper en zout.

Giet % van de passata in een ovenschotel. Leg de kalfslapjes erin.

®

Snij de mozzarella in plakjes en schik op het vlees.

f

ES

Bedek met een royale laag geraspte grana padano.

ens u

Overgiet met wat saus en bedek met de gebakken plakjes

= !

aubergine.

er

10.

Giet de rest van de passata erover. Verdeel de rest van de grana

=

padano er rijkelijk over.

zE

Verwarm de oven voor op 180°C.

42

Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven gedurende

20 à 25 min, tot je een mooi krokant korstje krijgt.

Francis: “Dit gerecht katapulteert je naar Italië. De combinatie

13.

Kook ondertussen de pasta al dente zoals aangegeven op de

van kalfsvlees met aubergine, tomatensaus en mozzarella is

verpakking.

onoverwinnelijk. Pasta erbij en genieten maar! Hier past de

14.

Leg het kalfslapje op het bord en schik de pasta ernaast. Werk af

witte Tre Stelle perfect bij!”

metde saus en nog wat geraspte grana padano op de pasta.