Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
in.
:
Za
Johans
u
Z
keuken
me
af
Hoe ziet je kookweek eruit?
“Op maandag en vrijdag hebben de kinderen
zw
+
u:
hobby's. Dan kiezen we voor een gerecht
dat vlug Klaar is, zoals een snelle pasta of
eenpansgerecht. In het weekend nemen we
7
#
de tijd om uitgebreid te tafelen. We duiken
zelf de keuken in of laten ons verwennen met
4
een lekkere takeawaymaaltijd.”
À
Hoe ontbijt en lunch je?
“Ook voor het ontbijt nemen we in het week-
Fi
end rustig de tijd. Dan maak ik wel eens een
“
Es
eitje of gewonnen brood. Tijdens de week
neem ik een kommetje muesli om de dag te
erf
starten. 's Middags ga ik voor boterhammen
met beleg”
72
Wat eet je graag?
a
“Gehakt is altijd lekker. Van ovenschotel tot
chili con carne of gewoon op de boterham
met peper en zout: je kan er zoveel kanten
=
mee op. Mijn lievelingsgerechten? Gegrilde
rex
steak met pepersaus en frietjes, broodje
pulled pork met koolsla en bouchotmosselen
in room.”
G
Heb je een ‘signature dish’?
E
“Ja hoor. Met mijn penne met peultjes, geiten-
kaas en spek scoor ik altijd. Heel af en toe gaat
a
rd
2
het ook wel eens verkeerd in de keuken. Zo
EE
wou ik mijn gebakken patatjes eens pimpen
Pen
met currypoeder, maar greep ik naar het potje
LE
kaneel (lacht)”
Le.
Aan welke maaltijd(en) heb je een
leuke herinnering?
De licktbibtere smaak Van de
“Kervelsoep met balletjes gevolgd door kalfs-
blanquette met kroketjes. Die combinatie
andijvie beengt de hartige spekjes —
=
stond elke nieuwjaarsdag op het menu bij
mijn oma”
en kaassaus perfect in bais,
#
Te
+
‘
ES
Be»
pe
ee
!
zee
”