Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Roulade van konijnfilet met mosterdsaus, boontjessalade en kaaspuree

4 personen « 1u + oven: 30 min

100 ml Boni melk

4 roulades van konijnfilet

250 g groene boontjes

Lui

300 gerwtjes

200 g Brugge Blomme

1elBoni honing

% bussel radijzen

nootmuskaat

% kippenbouillonblokje

zel witte wijnazijn

50 g Spar gepelde en

200 ml Boni volle room

Ael Boni Griekse olijfolie

geroosterde hazelnoten

2 el Boni graantjesmosterd

800 g Spar bloemige aardappelen

Spar ongezouten boter

Schilde aardappelen en kook ze gaar in

oven volgens de bereidingswijze op de

gezouten water.

verpakking,

Giet af en laat drogen. Stamp tot puree

Verwijder de uiteindes van de groene

Ke

met 50 g boter en de melk.

boontjes en blancheer ze 5 min met

Verwijder de korst van de Brugge

de erwtjes in gezouten, kokend water.

Blomme. Snij de kaas in kleine stukjes

Giet af en koel af met ijskoud water.

pen

en roer door de puree. Kruid met

10.

Verwijder het groen van de radijsjes,

zwarte peper, zout en nootmuskaat.

tot op 1 cm van het knolletje. Was de

Pel de ui en snij in halve ringen.

radijzen en snij in kwarten.

11.

Verhit wat boter in een bakpan en bak

Trek de boontjes uit elkaar en meng

de ui glazig.

met de erwten en radijzen. Besprenkel

Roer de honing erdoor. Blus met

met de olijfolie en witte wijnazijn.

200 ml water en de room. Voeg het

Kruid met zwarte peper en zout.

kippenbouillonblokje toe.

12.

Hak de hazelnoten grof.

13,

Laat de saus inkoken tot de gewenste

Serveer de konijnroulades met de

dikte en roer de mosterd erdoor. Kruid

kaaspuree, salade van boontjes en

met zwarte peper en zout.

bestrooi met hazelnoten. Werk af met

Et

Bereid de roulades van konijnfilet in de

de mosterdsaus.

T2

“de

N

a " ®

11

Sp

à

Bvugge boven

ke

Moorslede, nabij Brugge, ligt in hartje

West-Vlaanderen. Het is de thuishaven

van Brugge Blomme, een fluweelzachte kaas met

onverwacht pittige smaak. Hij wordt gemaakt met

gepasteuriseerde melk en ontwikkelt een prachtige

natuurkorst. Benieuwd welke lekkere kazen ons landje

nog rijk is? Blader snel naar p. 52 voor een mooie

selectie Belgische kazen.