Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Roulade van konijnfilet met mosterdsaus, boontjessalade en kaaspuree
4 personen « 1u + oven: 30 min
100 ml Boni melk
4 roulades van konijnfilet
250 g groene boontjes
Lui
300 gerwtjes
200 g Brugge Blomme
1elBoni honing
% bussel radijzen
nootmuskaat
% kippenbouillonblokje
zel witte wijnazijn
50 g Spar gepelde en
200 ml Boni volle room
Ael Boni Griekse olijfolie
geroosterde hazelnoten
2 el Boni graantjesmosterd
800 g Spar bloemige aardappelen
Spar ongezouten boter
Schilde aardappelen en kook ze gaar in
oven volgens de bereidingswijze op de
gezouten water.
verpakking,
Giet af en laat drogen. Stamp tot puree
Verwijder de uiteindes van de groene
Ke
met 50 g boter en de melk.
boontjes en blancheer ze 5 min met
Verwijder de korst van de Brugge
de erwtjes in gezouten, kokend water.
Blomme. Snij de kaas in kleine stukjes
Giet af en koel af met ijskoud water.
pen
en roer door de puree. Kruid met
10.
Verwijder het groen van de radijsjes,
zwarte peper, zout en nootmuskaat.
tot op 1 cm van het knolletje. Was de
Pel de ui en snij in halve ringen.
radijzen en snij in kwarten.
11.
Verhit wat boter in een bakpan en bak
Trek de boontjes uit elkaar en meng
de ui glazig.
met de erwten en radijzen. Besprenkel
Roer de honing erdoor. Blus met
met de olijfolie en witte wijnazijn.
200 ml water en de room. Voeg het
Kruid met zwarte peper en zout.
kippenbouillonblokje toe.
12.
Hak de hazelnoten grof.
13,
Laat de saus inkoken tot de gewenste
Serveer de konijnroulades met de
dikte en roer de mosterd erdoor. Kruid
kaaspuree, salade van boontjes en
met zwarte peper en zout.
bestrooi met hazelnoten. Werk af met
Et
Bereid de roulades van konijnfilet in de
de mosterdsaus.
T2
“de
N
a " ®
11
Sp
à
Bvugge boven
ke
Moorslede, nabij Brugge, ligt in hartje
West-Vlaanderen. Het is de thuishaven
van Brugge Blomme, een fluweelzachte kaas met
onverwacht pittige smaak. Hij wordt gemaakt met
gepasteuriseerde melk en ontwikkelt een prachtige
natuurkorst. Benieuwd welke lekkere kazen ons landje
nog rijk is? Blader snel naar p. 52 voor een mooie
selectie Belgische kazen.