Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 34
Hier is pagina 34 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.

Hier is pagina 34 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 34
Roulade van konijnfilet met mosterdsaus, boontjessalade en kaaspuree 4 personen « 1u + oven: 30 min 100 ml Boni melk 4 roulades van konijnfilet 250 g groene boontjes Lui 300 gerwtjes 200 g Brugge Blomme 1elBoni honing % bussel radijzen nootmuskaat % kippenbouillonblokje zel witte wijnazijn 50 g Spar gepelde en 200 ml Boni volle room Ael Boni Griekse olijfolie geroosterde hazelnoten 2 el Boni graantjesmosterd 800 g Spar bloemige aardappelen Spar ongezouten boter Schilde aardappelen en kook ze gaar in oven volgens de bereidingswijze op de gezouten water. verpakking, Giet af en laat drogen. Stamp tot puree Verwijder de uiteindes van de groene Ke met 50 g boter en de melk. boontjes en blancheer ze 5 min met Verwijder de korst van de Brugge de erwtjes in gezouten, kokend water. Blomme. Snij de kaas in kleine stukjes Giet af en koel af met ijskoud water. pen en roer door de puree. Kruid met 10. Verwijder het groen van de radijsjes, zwarte peper, zout en nootmuskaat. tot op 1 cm van het knolletje. Was de Pel de ui en snij in halve ringen. radijzen en snij in kwarten. 11. Verhit wat boter in een bakpan en bak Trek de boontjes uit elkaar en meng de ui glazig. met de erwten en radijzen. Besprenkel Roer de honing erdoor. Blus met met de olijfolie en witte wijnazijn. 200 ml water en de room. Voeg het Kruid met zwarte peper en zout. kippenbouillonblokje toe. 12. Hak de hazelnoten grof. 13, Laat de saus inkoken tot de gewenste Serveer de konijnroulades met de dikte en roer de mosterd erdoor. Kruid kaaspuree, salade van boontjes en met zwarte peper en zout. bestrooi met hazelnoten. Werk af met Et Bereid de roulades van konijnfilet in de de mosterdsaus. T2 “de N a " ® 11 Sp à Bvugge boven ke Moorslede, nabij Brugge, ligt in hartje West-Vlaanderen. Het is de thuishaven van Brugge Blomme, een fluweelzachte kaas met onverwacht pittige smaak. Hij wordt gemaakt met gepasteuriseerde melk en ontwikkelt een prachtige natuurkorst. Benieuwd welke lekkere kazen ons landje nog rijk is? Blader snel naar p. 52 voor een mooie selectie Belgische kazen.
Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 34