Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Gesloten rabarbertaart met zachte pudding

4 personen « 1u + oven: 40 min + rusten: 3 u

soezendeeg:

4,

Rabarbervulling: schil de rabarber en

16. Afwerking: leg 1 deegkoek in de

80 g Spar ongezouten boter

snij in stukken van 1,5 cm.

springvorm en verdeel de pudding

150 g Boni patisseriebloem

Meng met de suiker in een kookpot en,

erover.

6 Spar large eieren

laat 3 utrekken.

17.

Bedek met de 2de deegkoek en druk

pudding:

Zet de kookpot op een zacht vuur en

licht aan. Zet in de koelkast om wat op

40 g puddingpoeder

laat 3 min rustig sudderen.

te stijven tot het serveren.

Haal van het vuur en laat afkoelen.

18.

Ontvorm en werk af met bloemsuiker

70 g suiker

400 ml Boni melk

Soezendeeg: breng de boter met

en verse frambozen.

1 vanillestok

200 ml water en een snuifje zout in

rabarbervulling:

een kookpot aan de kook. Voeg de

500 g rabarber

bloem in 1 keer toe en roer goed door,

200 g geleisuiker (2:1)

tot het deeg loskomt van de bodem.

afwerkin,

Doe het deeg in een kom en laat licht-

bloemsuiker

jes afkoelen.

1 bakje verse frambozen

Roer de eieren 1 voor 1 door het deeg,

extra:

met een spatel.

springvorm (® 25 cm)

Verwarm de oven voor op 220°C.

Bedek de bodem van een springvorm

met bakpapier.

10.

Verdeel % van het deeg over de bodem,

Ër,

41.

Bak 20 min goudbruin.

12.

Haal de koek uit de springvorm en laat

be

afkoelen op een rooster.

fe

13.

Herhaal met het overige deeg,

14.

Pudding: snij de vanillestok in de

lengte in 2 en schraap het merg eruit.

EN

as,

Roer het puddingpoeder los met

*

100 ml melk. Breng de overige melk

CA

aan de kook met het vanillemerg, Voeg

a

de melk met puddingpoeder en suiker

À

toe en laat 2 min al roerend koken tot

we

&

=

ie

pudding, Dek af en laat afkoelen. Roer

de rabarbergelei erdoor.

=

|

=

à

1