Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 38


Hier is pagina 38 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Spar Folder 22.04.2021

Hier is pagina 38 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 38

Gesloten rabarbertaart met zachte pudding 4 personen « 1u + oven: 40 min + rusten: 3 u soezendeeg: 4, Rabarbervulling: schil de rabarber en 16. Afwerking: leg 1 deegkoek in de 80 g Spar ongezouten boter snij in stukken van 1,5 cm. springvorm en verdeel de pudding 150 g Boni patisseriebloem Meng met de suiker in een kookpot en, erover. 6 Spar large eieren laat 3 utrekken. 17. Bedek met de 2de deegkoek en druk pudding: Zet de kookpot op een zacht vuur en licht aan. Zet in de koelkast om wat op 40 g puddingpoeder laat 3 min rustig sudderen. te stijven tot het serveren. Haal van het vuur en laat afkoelen. 18. Ontvorm en werk af met bloemsuiker 70 g suiker 400 ml Boni melk Soezendeeg: breng de boter met en verse frambozen. 1 vanillestok 200 ml water en een snuifje zout in rabarbervulling: een kookpot aan de kook. Voeg de 500 g rabarber bloem in 1 keer toe en roer goed door, 200 g geleisuiker (2:1) tot het deeg loskomt van de bodem. afwerkin, Doe het deeg in een kom en laat licht- bloemsuiker jes afkoelen. 1 bakje verse frambozen Roer de eieren 1 voor 1 door het deeg, extra: met een spatel. springvorm (® 25 cm) Verwarm de oven voor op 220°C. Bedek de bodem van een springvorm met bakpapier. 10. Verdeel % van het deeg over de bodem, Ër, 41. Bak 20 min goudbruin. 12. Haal de koek uit de springvorm en laat be afkoelen op een rooster. fe 13. Herhaal met het overige deeg, 14. Pudding: snij de vanillestok in de lengte in 2 en schraap het merg eruit. EN as, Roer het puddingpoeder los met * 100 ml melk. Breng de overige melk CA aan de kook met het vanillemerg, Voeg a de melk met puddingpoeder en suiker À toe en laat 2 min al roerend koken tot we & = ie pudding, Dek af en laat afkoelen. Roer de rabarbergelei erdoor. = | = à 1

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 38