Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Gesloten rabarbertaart met zachte pudding
4 personen « 1u + oven: 40 min + rusten: 3 u
soezendeeg:
4,
Rabarbervulling: schil de rabarber en
16. Afwerking: leg 1 deegkoek in de
80 g Spar ongezouten boter
snij in stukken van 1,5 cm.
springvorm en verdeel de pudding
150 g Boni patisseriebloem
Meng met de suiker in een kookpot en,
erover.
6 Spar large eieren
laat 3 utrekken.
17.
Bedek met de 2de deegkoek en druk
pudding:
Zet de kookpot op een zacht vuur en
licht aan. Zet in de koelkast om wat op
40 g puddingpoeder
laat 3 min rustig sudderen.
te stijven tot het serveren.
Haal van het vuur en laat afkoelen.
18.
Ontvorm en werk af met bloemsuiker
70 g suiker
400 ml Boni melk
Soezendeeg: breng de boter met
en verse frambozen.
1 vanillestok
200 ml water en een snuifje zout in
rabarbervulling:
een kookpot aan de kook. Voeg de
500 g rabarber
bloem in 1 keer toe en roer goed door,
200 g geleisuiker (2:1)
tot het deeg loskomt van de bodem.
afwerkin,
Doe het deeg in een kom en laat licht-
bloemsuiker
jes afkoelen.
1 bakje verse frambozen
Roer de eieren 1 voor 1 door het deeg,
extra:
met een spatel.
springvorm (® 25 cm)
Verwarm de oven voor op 220°C.
Bedek de bodem van een springvorm
met bakpapier.
10.
Verdeel % van het deeg over de bodem,
Ër,
41.
Bak 20 min goudbruin.
12.
Haal de koek uit de springvorm en laat
be
afkoelen op een rooster.
fe
13.
Herhaal met het overige deeg,
14.
Pudding: snij de vanillestok in de
lengte in 2 en schraap het merg eruit.
EN
as,
Roer het puddingpoeder los met
*
100 ml melk. Breng de overige melk
CA
aan de kook met het vanillemerg, Voeg
a
de melk met puddingpoeder en suiker
À
toe en laat 2 min al roerend koken tot
we
&
=
ie
pudding, Dek af en laat afkoelen. Roer
de rabarbergelei erdoor.
=
|
=
à
1