Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 86




Hier is pagina 86 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ONZE TOP 5

re

un

5

Pi

In het

jr

De gedroogde

24

SE

worsten van FAR

a

winkelmandje

uit onze streek

D. it

van …

zijn lekker op de

Ee

mn

boterham en bij

5

Felix Colin: “Ik heb een

2

restaurant in het dorp

het aperitief.

hiernaast. Omwille van de

H

coronamaatregelen zijn we

momenteel gesloten, maar

dat houdt me niet tegen om

te koken. Ik post elke dag

pn

een gerecht op Facebook. De

ingrediënten daarvoor haal ik

=

Spar mini-

boterwafels

in deze Spar. De ontvangst is

Tu

hier hartelijk en de producten

scoren altijd bij

de koffie of als

zijn supervers! Vandaag maak

B:

ik varkensgebraad met witlof.”

tussendoortje.

=

I

ONZE LIEVELINGSSALADE

Magali: “Zin in een lichtere maaltijd? Deze salade is

lekker hartig dankzij de spekjes en roomsaus, terwijl de

De smeuïge

knapperige sla zorgt voor de nodige frisheid. We drinken

paté met

He

hier graag een Crémant de Loire bij.”

daslook

weten vele

klanten te

Salade frisée met spekjes

3

smaken!

4 personen « 20 min

1 lollo bionda

Br

4 Spar eieren

=.

sio

sun

2 tomaten

Myers

1 verpakking Spar spekblokjes

Boni bio

klontje Spar boter

250 ml Boni culinaire room

wortelen zijn

Di

4

geteeld met

1dlframbozenazijn



N

respect voor de

4 sneden wit brood

«À

omgeving,en

dat proefjel

Kook de eieren hard gedurende 8 à 10 min.

Trekde bladeren van de sla (lollo bionda) los en spoel goed. Zwier droog en

doe in een grote kom.

Spoel de tomaten, snij in stukjes en voeg toe aan de salade.

4

Bak de spekblokjes krokant in een hete pan met een klontje boter.

Deglaceer de gebakken spekblokjes met de frambozenazijn en gietde

room erbij. Laat een beetje inkoken.

Pel de gekookte eieren. Snij middendoor en daarna in kleinere stukken.

La Bête à Bon

Voeg toe aan de sla.

Dieu is een

RANNE

Bite

Giet de spekblokjes met saus bij de salade en meng alles.

krachtige rode

à Bon Dieu

Toast ondertussen de sneden brood.

wijn uit de

Serveer de salade op de borden en geef het getoaste brood erbij

Côtes du Rhône.

a

pan pe out |

Ons vakmanschap drink je met verstand