Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 86
Hier is pagina 86 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ONZE TOP 5
re
un
5
Pi
In het
jr
De gedroogde
24
SE
worsten van FAR
a
winkelmandje
uit onze streek
D. it
van …
zijn lekker op de
Ee
mn
boterham en bij
5
Felix Colin: “Ik heb een
2
restaurant in het dorp
het aperitief.
hiernaast. Omwille van de
H
coronamaatregelen zijn we
momenteel gesloten, maar
dat houdt me niet tegen om
te koken. Ik post elke dag
pn
een gerecht op Facebook. De
ingrediënten daarvoor haal ik
=
Spar mini-
boterwafels
in deze Spar. De ontvangst is
Tu
hier hartelijk en de producten
scoren altijd bij
de koffie of als
zijn supervers! Vandaag maak
B:
ik varkensgebraad met witlof.”
tussendoortje.
=
I
ONZE LIEVELINGSSALADE
Magali: “Zin in een lichtere maaltijd? Deze salade is
lekker hartig dankzij de spekjes en roomsaus, terwijl de
De smeuïge
knapperige sla zorgt voor de nodige frisheid. We drinken
paté met
He
hier graag een Crémant de Loire bij.”
daslook
weten vele
klanten te
Salade frisée met spekjes
3
smaken!
4 personen « 20 min
1 lollo bionda
Br
4 Spar eieren
=.
sio
sun
2 tomaten
Myers
1 verpakking Spar spekblokjes
Boni bio
klontje Spar boter
250 ml Boni culinaire room
wortelen zijn
Di
4
geteeld met
1dlframbozenazijn
—
N
respect voor de
4 sneden wit brood
«À
omgeving,en
dat proefjel
Kook de eieren hard gedurende 8 à 10 min.
Trekde bladeren van de sla (lollo bionda) los en spoel goed. Zwier droog en
doe in een grote kom.
Spoel de tomaten, snij in stukjes en voeg toe aan de salade.
4
Bak de spekblokjes krokant in een hete pan met een klontje boter.
Deglaceer de gebakken spekblokjes met de frambozenazijn en gietde
room erbij. Laat een beetje inkoken.
Pel de gekookte eieren. Snij middendoor en daarna in kleinere stukken.
La Bête à Bon
Voeg toe aan de sla.
Dieu is een
RANNE
Bite
Giet de spekblokjes met saus bij de salade en meng alles.
krachtige rode
à Bon Dieu
Toast ondertussen de sneden brood.
wijn uit de
Serveer de salade op de borden en geef het getoaste brood erbij
Côtes du Rhône.
a
pan pe out |
Ons vakmanschap drink je met verstand