Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 37


Hier is pagina 37 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Spar Folder 22.04.2021

Hier is pagina 37 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 37

special © Roodbaars met frisse roomsaus gewokte juliennegroenten en pommes duchesse 4 personen « 1 u +oven: 20 min 4 Spar roodbaarsfilets 1 sjalot 2 el Boni kappertjes 250 ml kippenbouillon 150 ml Boni culinaire room 1citroen 2 wortels 1 wit van prei 1 courgette Cr 800 g Spar bloemige aardappelen 3 eigelen nootmuskaat me | par ongezouten boter arachideolie % bosje dille extra: spuitzak met gekarteld spuitmondje En za 1 Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook gaar in Ni gezouten water. Giet af en laat even uitdampen op het vuur. Plet tot een fijne puree. Roer de eidooiers, 40 g boter, wat zwarte peper, wat zout en wat nootmuskaat erdoor. Doe de massa in een spuitzak met kartelmond en spuit torentjes op een bakplaat met bakpapier. Bak ze voor het serveren 15 à 20 min goudbruin in een voorver- ER ESS Da warmde oven op 220°C FE w Pel de sjalot en snipper fijn. Bak glazig in boter in een QU nes sauspan. Roer de uitgelekte kappertjes erdoor. Blus met kippenbouillon en room en laat inkoken tot de gewenste sausdikte. Breng op smaak met zwarte peper, zout en citroensap. u Schil de wortels en spoel de courgette en prei. Snij de wortels, courgette en het wit van de prei in julienne. a Verhit wat arachideolie in een wok. Roerbak de julienne- groenten beetgaar en kruid met zwarte peper en zout. Ss Verhit wat boter in een antikleefpan. Bak de roodbaars- filet 2 min, draai om en zet het vuur uit. Kruid elke zijde met zwarte peper en zout co Schik de gewokte juliennegroentjes in het midden van iN Eet CHOUFH La Chouffe Blond (7%) het bord. Serveer de vis erop. Zet de pommes duchesse ernaast en werk af met de roomsaus. + krachtig bier van hoge gisting © « toetsen van citrus en koriander Snij de citroen in schijfjes en schik bij de vis. Werk het gerecht af met wat dille ri « lekker bittertje in de afdronk Ons vakmanschap drink je met verstand

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 37