Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 37
Hier is pagina 37 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
special ©
Roodbaars met frisse roomsaus
gewokte juliennegroenten en
pommes duchesse
4 personen « 1 u +oven: 20 min
4 Spar roodbaarsfilets
1 sjalot
2 el Boni kappertjes
250 ml kippenbouillon
150 ml Boni culinaire room
1citroen
2 wortels
1 wit van prei
1 courgette
Cr
800 g Spar bloemige aardappelen
3 eigelen
nootmuskaat
me |
par ongezouten boter
arachideolie
% bosje dille
extra:
spuitzak met gekarteld spuitmondje
En
za
1
Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook gaar in
Ni
gezouten water. Giet af en laat even uitdampen op het
vuur. Plet tot een fijne puree. Roer de eidooiers, 40 g
boter, wat zwarte peper, wat zout en wat nootmuskaat
erdoor.
Doe de massa in een spuitzak met kartelmond en spuit
torentjes op een bakplaat met bakpapier. Bak ze voor
het serveren 15 à 20 min goudbruin in een voorver-
ER
ESS Da
warmde oven op 220°C
FE
w
Pel de sjalot en snipper fijn. Bak glazig in boter in een
QU nes
sauspan.
Roer de uitgelekte kappertjes erdoor. Blus met
kippenbouillon en room en laat inkoken tot de
gewenste sausdikte. Breng op smaak met zwarte peper,
zout en citroensap.
u
Schil de wortels en spoel de courgette en prei. Snij de
wortels, courgette en het wit van de prei in julienne.
a
Verhit wat arachideolie in een wok. Roerbak de julienne-
groenten beetgaar en kruid met zwarte peper en zout.
Ss
Verhit wat boter in een antikleefpan. Bak de roodbaars-
filet 2 min, draai om en zet het vuur uit. Kruid elke zijde
met zwarte peper en zout
co
Schik de gewokte juliennegroentjes in het midden van
iN
Eet
CHOUFH
La Chouffe Blond (7%)
het bord. Serveer de vis erop. Zet de pommes duchesse
ernaast en werk af met de roomsaus.
+ krachtig bier van hoge gisting
©
« toetsen van citrus en koriander
Snij de citroen in schijfjes en schik bij de vis. Werk het
gerecht af met wat dille
ri « lekker bittertje in de afdronk
Ons vakmanschap drink je met verstand