Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 10




Hier is pagina 10 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

voor Pyveneeënham wordt de achterbout van

een Frans varken drooggezouten en 10 maanden lang

gedroogd. Zo ontwikkelt het vlees een krachtige smaak.

EN

2

hi

>

ht

Pi

Bvesaola

bestaat uit magere

a

hi

stukken rundvlees

die heerlijk mals

éd

worden dankzij het

P7

maandenlange

à

droogproces in het

ki

Noord-Italiaanse

m

klimaat. Specerijen

met aardse toetsen

brengen het vlees

op smaak.

|

N

CER

=

zaan

+.

Auvergneham —s

is Frans varkensvlees

Fi

dat werd gepekeld,

gedroogd en gerijpt.

Dat volledige proces

duurt zo'n 9 maanden

en resulteert in een

ham met een stevige

structuur en aroma's

vi

van hazelnoot.