Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 10
Hier is pagina 10 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.

Hier is pagina 10 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 10
voor Pyveneeënham wordt de achterbout van een Frans varken drooggezouten en 10 maanden lang gedroogd. Zo ontwikkelt het vlees een krachtige smaak. EN 2 hi > ht Pi Bvesaola bestaat uit magere a hi stukken rundvlees die heerlijk mals éd worden dankzij het P7 maandenlange à droogproces in het ki Noord-Italiaanse m klimaat. Specerijen met aardse toetsen brengen het vlees op smaak. | N CER = zaan +. Auvergneham —s is Frans varkensvlees Fi dat werd gepekeld, gedroogd en gerijpt. Dat volledige proces duurt zo'n 9 maanden en resulteert in een ham met een stevige structuur en aroma's vi van hazelnoot.
Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 10