Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 10


Hier is pagina 10 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Spar Folder 22.04.2021

Hier is pagina 10 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 10

voor Pyveneeënham wordt de achterbout van een Frans varken drooggezouten en 10 maanden lang gedroogd. Zo ontwikkelt het vlees een krachtige smaak. EN 2 hi > ht Pi Bvesaola bestaat uit magere a hi stukken rundvlees die heerlijk mals éd worden dankzij het P7 maandenlange à droogproces in het ki Noord-Italiaanse m klimaat. Specerijen met aardse toetsen brengen het vlees op smaak. | N CER = zaan +. Auvergneham —s is Frans varkensvlees Fi dat werd gepekeld, gedroogd en gerijpt. Dat volledige proces duurt zo'n 9 maanden en resulteert in een ham met een stevige structuur en aroma's vi van hazelnoot.

Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 10