Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 16
Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Te
Le
Ë
N
%
S
J
Je
EL
Brumes de Gascogne
Côtes de Gascogne, Zuidwesten, Frankrijk
Gc
« het aroma en de smaak zijn fris en fruitig
« toetsen van citrus
m
4 personen » 45 min + koelen: 4 u
à
400 g kabeljauwhaas
Dep de kabeljauwhaas droog. Bestrooi ruim
asperges en snij de rest in schuine stukken.
fijn zeezout
met zout en zet in de koelkast.
Roerbak de venkelblokjes en asperges
1venkel
blancheer de dilleplukjes 10 sec
beetgaar in boter. Kruid met peper en
1 bundel groene asperges
in kokend water en schep onmiddellijk in
zouten hou warm.
Spar boter
een kom met ijswater om af te koelen. Laat
Spoel het zout van de vis en dep de vis goed
125 g Boni zure room
uitlekken en knijp het overtollige vocht er
droog. Snij in fijne, schuine plakjes.
I
met de hand uit.
Verdeel de gestoofde groenten over
zl
60 g dilleplukjes
Mix de dille met de olie fijn en zeef, indien
4 borden en schik de kabeljauw er
i Griekse olijfolie
nodig, door een met neteldoek beklede zeef.
dakpansgewijs op. Druppel er wat dille-olie
N
Bi
Snij het loof van de venkel en hou opzij. Snij
over en lepel er wat vlokjes zure room op.
—
neteldoek
de rest in fijne reepjes of blokjes.
Kruid met versgemalen peper en garneer
Verwijder het houterige uiteinde van de
met plukjes venkelgroen.
1
nsc
=
Ei
ep drink je met
A INS