Spar - Folder van 22.04.2021 tot 30.04.2021 - Pagina 16




Hier is pagina 16 van 108 pagina's van de Spar folder, geldig van 22.04.2021 tot 30.04.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Te

Le

Ë

N

%

S

J

Je

EL

Brumes de Gascogne

Côtes de Gascogne, Zuidwesten, Frankrijk

Gc

« het aroma en de smaak zijn fris en fruitig

« toetsen van citrus

m

4 personen » 45 min + koelen: 4 u

à

400 g kabeljauwhaas

Dep de kabeljauwhaas droog. Bestrooi ruim

asperges en snij de rest in schuine stukken.

fijn zeezout

met zout en zet in de koelkast.

Roerbak de venkelblokjes en asperges

1venkel

blancheer de dilleplukjes 10 sec

beetgaar in boter. Kruid met peper en

1 bundel groene asperges

in kokend water en schep onmiddellijk in

zouten hou warm.

Spar boter

een kom met ijswater om af te koelen. Laat

Spoel het zout van de vis en dep de vis goed

125 g Boni zure room

uitlekken en knijp het overtollige vocht er

droog. Snij in fijne, schuine plakjes.

I

met de hand uit.

Verdeel de gestoofde groenten over

zl

60 g dilleplukjes

Mix de dille met de olie fijn en zeef, indien

4 borden en schik de kabeljauw er

i Griekse olijfolie

nodig, door een met neteldoek beklede zeef.

dakpansgewijs op. Druppel er wat dille-olie

N

Bi

Snij het loof van de venkel en hou opzij. Snij

over en lepel er wat vlokjes zure room op.



neteldoek

de rest in fijne reepjes of blokjes.

Kruid met versgemalen peper en garneer

Verwijder het houterige uiteinde van de

met plukjes venkelgroen.

1

nsc

=

Ei

ep drink je met

A INS