Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 9
Hier is pagina 9 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.

Hier is pagina 9 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 9
Tr er Pe 4 LT GROENTEN VAN BIJ ONS mx Al j 4 7 Radicchio is een echt bommetje antioxidanten NS al / Fr ’ Ga à 2 y à ri > ve 3 I ni à ' a u Radicchio Treviso-slaof radicchio, dat is hetzelfde: een sla met rode en dd witte bladeren die verwant is aan & ‚eichorei en witloof. Naast zijn mooie tinten brengt radicchio ook een knapperige toets eneen ee it Fr licht bittere smaak op je bord (een beetje zoals zijn neefje a Lith witloof dus). Meestal wordt hij es rauw gegeten, maar hij duikt ook [ in op in warme bereidingen, zoals risotto. Hij kan ook witloof = = ER vervangen in de traditionele a witloof-met-hesp uitdeoven,en Ei = ‘ook gesmoord of gebakken in af ES watolie is hij overheerlijk. tie in r a Carrefour Food Magazine lméart 2021 9 +:
Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 9