Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 18




Hier is pagina 18 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ed

EE

UITDAGING

a lit

zul

#

ie

Fi

Thaise rode curry

#

y'

met sluimererwten,

JE

[Thaise rode curry

met sluimererwten,

zoete aardappelen,

oete aardappelen,

. Scashewnoten en

cashewnoten en

vegetarische balletjes)

ee

vegetarische balletjes

-

4 personen - Voorbereiding 40 min

Ps

cf

Bereiding 25 min - Makkelijk - €

>

2stengels citroengras | 2 cm verse gember

#

2teentjes knoflook | {limoen | 2zoete aardap-

jf

pelen | 300 g Thai rijst! 20 g verse koriander |

Qi

tad

A

1el arachideolie | {el rode currypasta | 400 ml

kokosmelk | {el vissaus | ti suiker | 250 9

sluimererwten | 400 g vegetarische balletjes |

30 g cashewnoten

Vooraf

} Ai

Hak het citroengras fijn. Schil de gember

Zu

A

en pel de knoflook. Hak ze allebei fin. Pers

de helft van de limoen uit. Schil de zoete

fe,

E

aardappelen en snij ze in blokjes

Ve ae

ar

(DKook de rist in gezouten water volgens

de aanwijzingen op de verpakking. Mixin

de keukenrobot het citroengras met de

gember, 2/3 van de koriander (blaadjes en

steeltjes), de knoflook en 1 el water tot een

fine pasta. Verhit de arachideolie in de wok

en schep er de pasta met citroengras en

4

ji

de rode cumypasta in. Laat al roerend 1 min

Ei

bakken, tot ales flink gaat geuren.

Ri

Wi

@) Blus de wok met de kokosmelk, gieter

N

het limoensap en de vissaus bj en voeg de

Li

\

suiker toe. Schep de bloljes zoete aardap-

TIP

pel door de saus en laat 10 min sudderen.

Extra pit

|

Voeg dan de sluimerenwten toe en laat sud

deren tot de groenten beetgaar zijn

I

|

Voeg 1 el extra rode

Kif

dt

IE:

currypasta toe,

Bak de balletjes in een braadpan met

wat olijfolie goudbruin en krokant. Serveer

de curry met de vegetarische balletjes,

fi

de rijst en enkele limoenpartjes. Decoreer

ee

met de cashewnoten en de rest van de

&)

België,

koriander.

Dt

Winery

Chardon:

y, Wit

5

“à

N

Hi

18 Carrefour Food Magazine | maart 2021

N

al

[re