Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ed
EE
UITDAGING
a lit
zul
#
ie
Fi
Thaise rode curry
#
y'
met sluimererwten,
JE
[Thaise rode curry
met sluimererwten,
zoete aardappelen,
oete aardappelen,
. Scashewnoten en
cashewnoten en
vegetarische balletjes)
ee
vegetarische balletjes
-
4 personen - Voorbereiding 40 min
Ps
cf
Bereiding 25 min - Makkelijk - €
>
2stengels citroengras | 2 cm verse gember
#
2teentjes knoflook | {limoen | 2zoete aardap-
jf
pelen | 300 g Thai rijst! 20 g verse koriander |
Qi
tad
A
1el arachideolie | {el rode currypasta | 400 ml
kokosmelk | {el vissaus | ti suiker | 250 9
sluimererwten | 400 g vegetarische balletjes |
30 g cashewnoten
Vooraf
} Ai
Hak het citroengras fijn. Schil de gember
Zu
A
en pel de knoflook. Hak ze allebei fin. Pers
de helft van de limoen uit. Schil de zoete
fe,
E
aardappelen en snij ze in blokjes
Ve ae
ar
(DKook de rist in gezouten water volgens
de aanwijzingen op de verpakking. Mixin
de keukenrobot het citroengras met de
gember, 2/3 van de koriander (blaadjes en
steeltjes), de knoflook en 1 el water tot een
fine pasta. Verhit de arachideolie in de wok
en schep er de pasta met citroengras en
4
ji
de rode cumypasta in. Laat al roerend 1 min
Ei
bakken, tot ales flink gaat geuren.
Ri
Wi
@) Blus de wok met de kokosmelk, gieter
N
het limoensap en de vissaus bj en voeg de
Li
\
suiker toe. Schep de bloljes zoete aardap-
TIP
pel door de saus en laat 10 min sudderen.
Extra pit
|
Voeg dan de sluimerenwten toe en laat sud
deren tot de groenten beetgaar zijn
I
|
Voeg 1 el extra rode
Kif
dt
IE:
currypasta toe,
Bak de balletjes in een braadpan met
wat olijfolie goudbruin en krokant. Serveer
de curry met de vegetarische balletjes,
fi
de rijst en enkele limoenpartjes. Decoreer
ee
met de cashewnoten en de rest van de
&)
België,
koriander.
Dt
Winery
Chardon:
y, Wit
5
“à
N
Hi
18 Carrefour Food Magazine | maart 2021
N
al
[re