Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 18
Hier is pagina 18 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.

Hier is pagina 18 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 18
Ed EE UITDAGING a lit zul # ie Fi Thaise rode curry # y' met sluimererwten, JE [Thaise rode curry met sluimererwten, zoete aardappelen, oete aardappelen, . Scashewnoten en cashewnoten en vegetarische balletjes) ee vegetarische balletjes - 4 personen - Voorbereiding 40 min Ps cf Bereiding 25 min - Makkelijk - € > 2stengels citroengras | 2 cm verse gember # 2teentjes knoflook | {limoen | 2zoete aardap- jf pelen | 300 g Thai rijst! 20 g verse koriander | Qi tad A 1el arachideolie | {el rode currypasta | 400 ml kokosmelk | {el vissaus | ti suiker | 250 9 sluimererwten | 400 g vegetarische balletjes | 30 g cashewnoten Vooraf } Ai Hak het citroengras fijn. Schil de gember Zu A en pel de knoflook. Hak ze allebei fin. Pers de helft van de limoen uit. Schil de zoete fe, E aardappelen en snij ze in blokjes Ve ae ar (DKook de rist in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Mixin de keukenrobot het citroengras met de gember, 2/3 van de koriander (blaadjes en steeltjes), de knoflook en 1 el water tot een fine pasta. Verhit de arachideolie in de wok en schep er de pasta met citroengras en 4 ji de rode cumypasta in. Laat al roerend 1 min Ei bakken, tot ales flink gaat geuren. Ri Wi @) Blus de wok met de kokosmelk, gieter N het limoensap en de vissaus bj en voeg de Li \ suiker toe. Schep de bloljes zoete aardap- TIP pel door de saus en laat 10 min sudderen. Extra pit | Voeg dan de sluimerenwten toe en laat sud deren tot de groenten beetgaar zijn I | Voeg 1 el extra rode Kif dt IE: currypasta toe, Bak de balletjes in een braadpan met wat olijfolie goudbruin en krokant. Serveer de curry met de vegetarische balletjes, fi de rijst en enkele limoenpartjes. Decoreer ee met de cashewnoten en de rest van de &) België, koriander. Dt Winery Chardon: y, Wit 5 “à N Hi 18 Carrefour Food Magazine | maart 2021 N al [re
Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 18