Carrefour - Folder van 22.02.2021 tot 22.03.2021 - Pagina 36




Hier is pagina 36 van 68 pagina's van de Carrefour folder, geldig van 22.02.2021 tot 22.03.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

pre

SE

Ze

Be

Dolce

ie

formaggı

5

N.

Ricotta, mozzarella, mascarpo

deze 3 onmisbare kazen uit de Italiaan:

keuken kan je niet alleen gebruiken bij

pasta, op pizza of in tiramisu. Herontdek …

Ricottais

een verse kaas die

hun smaak en aroma door ze eens in

gebruikt wordt in koude

en warme bereidingen,

heel andere gerechten te verwerken,

hartig en zoet. Ideaal

a

om pasta mee te vullen,

„a

bruschetta te besmeren,

4 redenen omte koken met

my À

pizza te beleggen of

verse Italiaanse kazen

lasagne een upgrade

te geven.

Di

am.

Ze passen bij alles. Hun wat

neutrale smaak combineer jeeven

ee

makkelijkmetgroenten als met

vlees, vis, pasta, gratins of fruit.

Iedereen lust ze. Zelfs (vooral!)

Mascarpone

kinderen. Een beetje geraspte

is een zachte kaas op basis

van een mengsel van melken

mozzarellaover gevulde

room. Hij likt wat op heel dikke

k

courgettes, een lepeltje

room. Macarpone maakt eender

mascärponein de soep, en het

welk gerecht smeuiger. Voeg

ne

smaakt ineens veel lekkerder.

mascarpone bijvoorbeeld toe aan

roerei, aardappelgratin, risotto,

muffins of chocolademousse.

Ze zijn heerlijk zacht. Ze voegen

Er

smeuigheideneenheerlijke toets

toe aan vullingen voor vleesof

groenten, maar oek aan

taartdeeg Zeker proberen:

Mozzarella is een

vleesballetjes meteen smekend

verse kaas met draderige

hartje van mozzarella.

korst die je koopt als ietwat

B

afgeplatte bollen met een dunne

À

x

Debereidingiszo makkelijk.

‘omhullende film. Koud is hij erg

Zowel in koude als warme

lekker op zich, of in een salade.

Warm en smeltend voegt hijeen

gerechten yêrdragen ze elke

romige toets toe aan pizza, gratin en

bereidingswijze. Zelfs in een.

gevulde groenten.

RS

dipsaus, kroketten of wafels.

we

J

x

sE.

a‘

PF

ig

36 Carrefour Food Magazine | maart 2021